Moja vyzera nejak takto:
a bude to urcite castym stahovanim okna. Na druhej strane nestahujem tak cato, tak je to ovela mensie...
zavady sorento 2010
Re: zavady sorento 2010
Sorento 2010 2,2 CRDi EX
- Reklama
no ja som si zatial najcastejsie vsimol problemy z tempomatom. Ked idem na dialnici, zapnem tempomat, vsetko je ok. Zidem z dialnice napr. si oddychnut alebo natankovat a potom ked opat nabehnem na dialnicu tempomat sice zapnem ale neda sa mi nastavit konstantna rychlost - nefunguje ani tlacitko SET ani RES. Po nejakom case, cca hodinka,...nemam to presne odstopovane, to zacne opat fungovat.
ma niekto podobne problemy?
ma niekto podobne problemy?
Kia Sorento 2010 LX 2.4 CVVT
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám tempomat v pohodě , pracuje jak má .
Před dvěma dny jsem měl problém s dálkovým centrálem , zamknul a odemknul asi na desátý pokus . Tento problém jsem už měl dřív . Naštěstí to byl vždy krátkodobý problém .
Před dvěma dny jsem měl problém s dálkovým centrálem , zamknul a odemknul asi na desátý pokus . Tento problém jsem už měl dřív . Naštěstí to byl vždy krátkodobý problém .
KIA SORENTO 2,2 CRDi , 4x4 COMFORT , 7 míst , 2010
Zatím "ťuk,ťuk" - nic nezlobí, ani tempomat.
KIA Sorento 2010 2,2 CRDi 4x4, Comfort, Automat, 7 míst
mne obcas nereaguje tempomat na + ci -
bohvie ci vychadzaju nejake softwarove updaty riadiacich jednotiek
podla mna servisy vacsinou prdia na to.
v Citroene mi robili update az na moje naliehanie.
bohvie ci vychadzaju nejake softwarove updaty riadiacich jednotiek
podla mna servisy vacsinou prdia na to.
v Citroene mi robili update az na moje naliehanie.
Sorento 2010 2,2 CRDi EX
bossko píše:Chcel by som tu poprosit majitelov tohto modelu aby prispeli postrehmi s prevadzkou auta. Nebude nas tu asi moc, tak necakam niekolko stranovu temu, ale mozno casom sa to tu rozpise. Mne sa prejavili nasledujuce poruchy za 3 mesiace co mam auto:
- jeden den mi nesli otvorit kluckou z nicoho-nic vodicove dvere, musel som otvarat zvnutra cez zadne, na dalsi den to uz islo, odvtedy ziadny problem.
-raz mi central nereagoval na zavretie cez dialkove, nemohol som zavriet auto, musel som klucom, ked som sa vratil zo squashu, tak to uz islo
- preblikuje mi predne svetlo, ked trvale svietim, tak na pol sekundy ako keby chcelo zhasnut a hned sa rozvieti, len take mihnutie. som myslel ze sa mi to zda, ale raz som stal pred autom a videl som to na vlastne oci.
- spotreba po meste mam cca 10 litrov. auto ma este len nejakych 5000 km a predpokladam, ze sa to po prvej vymene oleja upravi
...
Jak jsi řešil to probliknutí xenonů? Mám stejný "problém".
Sorento 2,2 145 kW, 6M, 23000 km, 7,7 l/100 km
bossko, máš manuál nebo atomat?
Ve městě mám na automatu 9,5-10,5 také. Ted v zimě ve sněhu 11,0 i více - ale nejzdím na spotřebu - spíše si to užívám. 13000 km.
Ve městě mám na automatu 9,5-10,5 také. Ted v zimě ve sněhu 11,0 i více - ale nejzdím na spotřebu - spíše si to užívám. 13000 km.
KIA Sorento 2010 2,2 CRDi 4x4, Comfort, Automat, 7 míst
nemam xenony. prave som si objednal HID konverzny kit od PHILIPSU. robi to stale. niekedy castejsie, niekedy menej. viac - menej som sa s tym zmieril. mam manual, po 14000km som menil olej - rocna prehliadka a zaciatkom buduceho roku si to dam nachipovat, tak dufam, ze sa spotreba troska umudri. korejsky automat by som nechcel ani za zlavu 10000€...
Sorento 2010 2,2 CRDi EX
Ahoj Sorenťáci, mám auto 1,5 měsíce a už se mi 3x stalo, že po odemčení dálkou jsem neotevřel dveře u řidiče. Ostatní dveře včetně kufru šli otevřít normálně, ale ty nejdůležitější ne. Nepomohlo ani opakované odemknutí a zamknutí. Musel jsem si otevřít páčkou zevnitř.
Jinak všechno v pohodě, jen ta spotřeba a neustálé dolévání vody do odstřikovačů.
Jinak všechno v pohodě, jen ta spotřeba a neustálé dolévání vody do odstřikovačů.
KIA Sorento 2010 2,2 CRDi 4x4, Exclusive, Automat, 7 míst