videl toto uz niekto?
http://www.tuning.sk/dokument-xenonove- ... tyle%20hid
Kto má od výroby svetlomety, resp. auto vybavené xenónovým svietením, má vyhraté. Zákony nám totiž nedovoľujú dodatočne si namontovať xenónovú sadu a preto koľko ľudí, toľko spôsobov riešenia tohto „problému“. Jedným z nich je aj dnešná novinka.
Holandský výrobca Autostyle prichádza medzi motoristov s novým druhom xenónových žiaroviek, ktorými sa bez problémov dajú nahradiť sériové žiarovky.
Vysoko-svietivé žiarovky HID-II Olympia z produkcie Autostyle, sú skutočnou revolúciou v oblasti svietenia. Tieto xenónové žiarovky dosahujú vďaka zmesi xenónu a kryptónu značne vyšší svetelný tok než klasické žiarovky. V praxi to znamená že ich použitím dosiahneme požadovanú a výraznú svietivosť, podobne asi tak, ako je to u xenónových HID sád.
Vzhľadom k montáži typu Plug&Play sú funkčné okamžite, pričom nie je nutná inštalácia balastu.
Xenónové žiarovky HID-II Olympia sú dostupné v dvoch svetelných teplotách: 6000K a 8000K a taktiež s týmito typmi pätíc: H3, H4, H7, H11, HB3 a HB4.
Takže kto z Vás má záujem svietiť krajšie a výkonnejšie (bezpečnejšie) a nechce pritom riskovať pokutu, či inú formu trestu kvôli inštalácii xenónovej sady, žiarovky Autostyle HID-II Olympia sú tu pre Vás !
a tiez sa mi podarilo najst mriezku ktora sa mne paci a pacila by sa mi na mojom Riu (je to vlastne original ktory sa daval na Rio 01-05 sedan... ktovie ale ci sedi to uchytenie):