Tuning Rio

Odpovědět
Reklama

Fiko

Příspěvek od Fiko »

nevie niekto kde na slovensku kupim sportovu vlozku alebo moze byt aj inde ale lacnejsie ako na tej stranke ak by to slo. na ebay nemeckom som nejak nenasiel ale zase ani po nemecky neviem :D

http://af-carparts.com/shop/product_inf ... 97-PS.html
Fiko

Příspěvek od Fiko »

no uz som zohnal. ak by mal este niekto zaujem nech sa mi ozve a dohodim mu kontakt. cena: 1590,- Sk
Matej

Příspěvek od Matej »

Myslis ze to tomu motru pomoze ten filter? Mal som to na felde a motor tahal tak isto ako s papierovym filtrom. Su to zbytocne vyhodene peniaze tomu ver.
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
Fiko

Příspěvek od Fiko »

neviem, o vykon mi nejde. ale motoru sa bude urcite lepsie dychat ;)
staf

Re: Tuning Rio

Příspěvek od staf »

tie narazniky vyzeraju fajn. ak by som bol niekedy nuteny menit tak by som do nich isiel. diky za odkazy
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
visna

Příspěvek od visna »

no vidim ze rio sa da pekne tunit ...... veeeelellmii pekkneeee
RIO II 1,4 sporty 2008
nickey24

Příspěvek od nickey24 »

Take diky za odkaz tu strisku z autodoplnku uz mam objednanou casem pujdu do prahu a narazniku na techto odkazech ten predni nic moc a zadni je pekny.
Bezo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bezo »

tu striesku planujem aj ja :) a chcel by som ju potiahnut karbonovou foliou :D
Kia Rio II Sporty, 1.4 16V
g82

Příspěvek od g82 »

Zdravim vas poradte prosim chcel by som mracitka na predne svetla kde ich zohnat alebo ako si ich spravitci staci nieco vyrobit analepit znejakeho papiera a takztiez tie dva pasy co idu od kapoty a po zadok prosim na mail diky moc g82@pobox.sk :wink:
eMKejx

Příspěvek od eMKejx »

mam dotaz ono to ani tak nieje tunning, chcem sa spytat da sa samostatne niekde kupit mriezka predna na Kia Rio pre model do 2009 a dat tam tu KRASNU z modelu 2010? Pripadne ci vobec pasuje uchytenie, kedze tvar zvonku je zachovany :)
KIA RIO II Sporty 1.4 16V 71kW- Midnight Black 6/2009
Obrázek
tomasko007

Příspěvek od tomasko007 »

no sice popravde mne sa viac paci mriezka ta co je teraz, tu ich "kost" nejako nemusim.
ale k otazke ti najlepsie odpovie servisny technik, ale co som sa ja informoval este davnejsie ohladom predneho naraznika, tak sa meni cely ako jeden kus a sucastou naraznika je aj ta mriezka. Ale najlepsie ti na to fakt odpovie servis.
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Obrázek
eMKejx

Příspěvek od eMKejx »

videl toto uz niekto?

http://www.tuning.sk/dokument-xenonove- ... tyle%20hid
Kto má od výroby svetlomety, resp. auto vybavené xenónovým svietením, má vyhraté. Zákony nám totiž nedovoľujú dodatočne si namontovať xenónovú sadu a preto koľko ľudí, toľko spôsobov riešenia tohto „problému“. Jedným z nich je aj dnešná novinka.

Holandský výrobca Autostyle prichádza medzi motoristov s novým druhom xenónových žiaroviek, ktorými sa bez problémov dajú nahradiť sériové žiarovky.

Vysoko-svietivé žiarovky HID-II Olympia z produkcie Autostyle, sú skutočnou revolúciou v oblasti svietenia. Tieto xenónové žiarovky dosahujú vďaka zmesi xenónu a kryptónu značne vyšší svetelný tok než klasické žiarovky. V praxi to znamená že ich použitím dosiahneme požadovanú a výraznú svietivosť, podobne asi tak, ako je to u xenónových HID sád.

Vzhľadom k montáži typu Plug&Play sú funkčné okamžite, pričom nie je nutná inštalácia balastu.

Xenónové žiarovky HID-II Olympia sú dostupné v dvoch svetelných teplotách: 6000K a 8000K a taktiež s týmito typmi pätíc: H3, H4, H7, H11, HB3 a HB4.

Takže kto z Vás má záujem svietiť krajšie a výkonnejšie (bezpečnejšie) a nechce pritom riskovať pokutu, či inú formu trestu kvôli inštalácii xenónovej sady, žiarovky Autostyle HID-II Olympia sú tu pre Vás !
a tiez sa mi podarilo najst mriezku ktora sa mne paci a pacila by sa mi na mojom Riu (je to vlastne original ktory sa daval na Rio 01-05 sedan... ktovie ale ci sedi to uchytenie):

Obrázek
KIA RIO II Sporty 1.4 16V 71kW- Midnight Black 6/2009
Obrázek
petokilian

Příspěvek od petokilian »

Awoj,pekne svietenie,ale či poliśi nebudu mať zas pripomienky,že je to xenon,ma to už niekdo namontovane na riu,aka spokojnost,tiež by som si ich kupil,ale poćkam ,až sa mi vypalia tie čo mam,štastne a vesele vianoce a super PF2011.sewas
Odpovědět