Problémy,poruchy

Odpovědět
Krasnyzivot

Problémy,poruchy

Příspěvek od Krasnyzivot »

Mám prosbičku,nevíte někdo,jak dopojit tn bzučák na nezapnuté pásy?po městě pásy nepoužívám a ty tři minuty nebo kolik,to je hrozné,stačí mi,kdžy bude svíti červená kontrolka.Díky moc za odpo,ale do servisu se mi s tím skrze toto nechce
Reklama

pgvik

Re: Problémy,poruchy

Příspěvek od pgvik »

mam stejny problem, a jedine reseni bych videl v tom ze pod sedackou je snimac ktery manualne odpojit.. mam vuz kratce tak me to zatim tak nestve..
Ceed SW 1,6CRDi 85KW EX
-Petr-

Příspěvek od -Petr- »

Blbá ale snadná rada: Sežeň se někde kus stejného starého pásu a ten zacvakni namísto originálního 8) U Renaulta jsem to takto "vyřešené" viděl osobně :P
hicks

Příspěvek od hicks »

Neviem ci tato tema, patri do kategorie poruchy :lol: kedze sa o poruchu rozhodne nejedna.
Ale mam lepsiu radu: staci zapnut pas "na prazdno" - tak ze tam nikto nesedi a potom si sadnut na zapnuty pas.
Rozhodne odporucam v tomto pripade na sedadle spolujazdca vypnut airbag, ak nechcete aby Vam airbag rozbil hlavu, kedze Vas pasy nepodrzia v spravnej polohe. Zo zapnutym airbagom je to hazard, takze na sedadle vodica neodporucam vobec :!:
zdeněksvoboda

Příspěvek od zdeněksvoboda »

Stačí 2x - 3x za sebou zapmout a vypnout pás a ta mrcha bude už potichu :lol: :wink:
Koncernový Hyundai Accent 1,5 CRDi :-)
Odpovědět