pokec o riu

Odpovědět
visna

Re: pokec o riu

Příspěvek od visna »

robis velmi dobre. ja pc nemam, tak vela stastnych km
RIO II 1,4 sporty 2008
Reklama

BatoNR

Příspěvek od BatoNR »

osobne si myslim ze pokial ho po nebudes na dialnici "zanova" nahanat 130 a sliapat mu na krk tak by to malo byt v pohode (to co si pisal ze dialnica/okresna).

Ked bola moja Karkulka nova tak jedine o com som sa snazil bolo, ze aby som ju prilis nevytacal.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
flubertn

Příspěvek od flubertn »

okrsok - tento výraz poznám pre cestu mimo mesta. klasická cesta 1 triedy.
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
staf

Příspěvek od staf »

neni nahodou aj v navode napisane ze motor je zabehnuty? nehovorim ze mu teda treba nalozit hned po vyjazde z predajne, ale myslim, ze bavit sa o tom ci mozes ist zavratnych 130, alebo nie, je kusok prehnane. nase si po vyjdeni z predajne vyskusalo 60km okresnej cesty (PD->TN) a hned 120km dialnice (..->BA). nikdy nebol ziaden problem :idea:
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
flubertn

Příspěvek od flubertn »

no v návode je že prvých 1000km je zábehových, kde je najlepšie nepreháňať s otáčkami a často radiť.

Potrebujem poradiť: dnes si sadol do auta kamarát a hneď mi položil otázku prečo mi nesvietia tlačítka na otvorenie okien :-)
Ani som toho nepostrehol, svieti iba vodičove okno zvyšné sú bez posvietenia. zároveň nie su podsvietené ani tlačítka na jednotlivých dverách. Má to tak byť alebo je niekde chyba ? ďakujem
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
zulyk

Příspěvek od zulyk »

vitaj kolega

keby si si prestudoval cele forum, dozvedel by si sa, ze ti co maju model rio po fl maju troska osekanu vybavu, naopak nieco mame navyse a s tym suvisi aj to podsvietenie tlacidiel, kolegovia pred fl ich podsvietene maju, my po fl uz nie :)

prajem este vela stastnych kilometrov a nech auto sluzi :)
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010

Tropical Red
BatoNR

Příspěvek od BatoNR »

trochu ta doplnim zulyk, totiz ja mam rocnik 2008 a tiez mi svieti iba vodive tlacitko na vodicovej strane. Ostatne su schovane v tme.
Ked som sa na to pytal v servise pri garancke tak mi povedali, ze nie je to porucha pretoze ani svietit nebudu lebo to je tak od vyroby. Vyrobca to tak spravil a aj ked to znie divne ale tak to ma byt. Toto mi povedali v servise. Trochu som to prerozpraval, ale toto mi vazne povedali.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
tomasko007

Příspěvek od tomasko007 »

to je uplne nepodstatny detail s tym podsvietenim, mna skor stve to ze spustit vodicove okno sa da "pulzne", ale uvital by som keby sa takto dalo aj zavriet. da sa to nejak "domontovat" ?
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Obrázek
petokilian

Příspěvek od petokilian »

Ahoj tak my mame všetko podsvietene vpredu aj vzadu,nezabudli tam dat letky,alebo šetrili zas,ale sa téšim uź na nove rio,dakedy v juli by ho mali ukazať.sewas Peto.
zulyk

Příspěvek od zulyk »

BatoNR píše:trochu ta doplnim zulyk, totiz ja mam rocnik 2008 a tiez mi svieti iba vodive tlacitko na vodicovej strane. Ostatne su schovane v tme.
Ked som sa na to pytal v servise pri garancke tak mi povedali, ze nie je to porucha pretoze ani svietit nebudu lebo to je tak od vyroby. Vyrobca to tak spravil a aj ked to znie divne ale tak to ma byt. Toto mi povedali v servise. Trochu som to prerozpraval, ale toto mi vazne povedali.
to uz si sa asi blizil k tym modelom po fl, tak to stihlo uz aj teba :wink:

Tropical Red
BatoNR

Příspěvek od BatoNR »

petoklian: aky mas rocnik? kedze mas podsvietene vsetko
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
zulyk

Příspěvek od zulyk »

petokilian ma model 2007, ked sa nemylim

Tropical Red
visna

Příspěvek od visna »

uz som to tu pisal (ked som porovnaval dve rovnake riá) do roku vyroby 2007 mate vsetko, od roku 2008 do roku vyroby 2009 uz zacinali korejci setrit : napriklad s tym podsvietenim alebo krytka zrkadla v spolujazdcovej clone proti slnku, no a od roku vyroby 2009 uz je to setrenie poriadne citit : prestali davat kotucove brzdy dozadu, a same prkotinky uz som to tu rozoberal najdite si temu "rozdiely rio 2008 a rio 2009" odvtedy som prisiel este na vela vela detailov novych rokov vyroby (chybajuce krytky kablov v motorovom priestore, v interieri chybaju niektore chromove doplnky atd atd)
RIO II 1,4 sporty 2008
petokilian

Příspěvek od petokilian »

[quote="zulyk"]petokilian ma model 2007, ked sa nemylim[/quote]
Awoj presné si to uhadol 10/2007. :D
eMKejx

Příspěvek od eMKejx »

hosi cudliky na otvaranie/zatvaranie okien PODSVIETENE sa daju kupit samotne nejako? cez servis objednat ako nahradny diel? pacilo by sa mi mat to zvyraznene v tme... ked uz mam ten "lacny" 2009 rocnik :?

a detailov v rozdieloch je vela: volant, clony bez krytiek na kozmetickych zrkadielkach (2009 je asi povinne uz len pre zeny), inac rozdelene stropove osvetlenie jeho ovladacie prvky a moznosti nastavenia, podla mna chabejsie budiky pristrojovej dosky, zatmavenie hornej casti celneho skla, zatmavenie spatnych zrkadiel, krytka kablov v motore (ta co sa tu niekde riesila u mna napr je), ine ovladanie nastavenia vodicoveho sedadla, chyba prenosny popolnik, nepritomnost kotucovych brzd zadnej napravy a ako to tu spominate aj osvetlene ovladace stahovania okien...
KIA RIO II Sporty 1.4 16V 71kW- Midnight Black 6/2009
Obrázek
Odpovědět