pokec o riu
- Reklama
Re: pokec o riu
osobne si myslim ze pokial ho po nebudes na dialnici "zanova" nahanat 130 a sliapat mu na krk tak by to malo byt v pohode (to co si pisal ze dialnica/okresna).
Ked bola moja Karkulka nova tak jedine o com som sa snazil bolo, ze aby som ju prilis nevytacal.
Ked bola moja Karkulka nova tak jedine o com som sa snazil bolo, ze aby som ju prilis nevytacal.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
okrsok - tento výraz poznám pre cestu mimo mesta. klasická cesta 1 triedy.
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
neni nahodou aj v navode napisane ze motor je zabehnuty? nehovorim ze mu teda treba nalozit hned po vyjazde z predajne, ale myslim, ze bavit sa o tom ci mozes ist zavratnych 130, alebo nie, je kusok prehnane. nase si po vyjdeni z predajne vyskusalo 60km okresnej cesty (PD->TN) a hned 120km dialnice (..->BA). nikdy nebol ziaden problem
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
no v návode je že prvých 1000km je zábehových, kde je najlepšie nepreháňať s otáčkami a často radiť.
Potrebujem poradiť: dnes si sadol do auta kamarát a hneď mi položil otázku prečo mi nesvietia tlačítka na otvorenie okien
Ani som toho nepostrehol, svieti iba vodičove okno zvyšné sú bez posvietenia. zároveň nie su podsvietené ani tlačítka na jednotlivých dverách. Má to tak byť alebo je niekde chyba ? ďakujem
Potrebujem poradiť: dnes si sadol do auta kamarát a hneď mi položil otázku prečo mi nesvietia tlačítka na otvorenie okien
Ani som toho nepostrehol, svieti iba vodičove okno zvyšné sú bez posvietenia. zároveň nie su podsvietené ani tlačítka na jednotlivých dverách. Má to tak byť alebo je niekde chyba ? ďakujem
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
vitaj kolega
keby si si prestudoval cele forum, dozvedel by si sa, ze ti co maju model rio po fl maju troska osekanu vybavu, naopak nieco mame navyse a s tym suvisi aj to podsvietenie tlacidiel, kolegovia pred fl ich podsvietene maju, my po fl uz nie
prajem este vela stastnych kilometrov a nech auto sluzi
keby si si prestudoval cele forum, dozvedel by si sa, ze ti co maju model rio po fl maju troska osekanu vybavu, naopak nieco mame navyse a s tym suvisi aj to podsvietenie tlacidiel, kolegovia pred fl ich podsvietene maju, my po fl uz nie
prajem este vela stastnych kilometrov a nech auto sluzi
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
trochu ta doplnim zulyk, totiz ja mam rocnik 2008 a tiez mi svieti iba vodive tlacitko na vodicovej strane. Ostatne su schovane v tme.
Ked som sa na to pytal v servise pri garancke tak mi povedali, ze nie je to porucha pretoze ani svietit nebudu lebo to je tak od vyroby. Vyrobca to tak spravil a aj ked to znie divne ale tak to ma byt. Toto mi povedali v servise. Trochu som to prerozpraval, ale toto mi vazne povedali.
Ked som sa na to pytal v servise pri garancke tak mi povedali, ze nie je to porucha pretoze ani svietit nebudu lebo to je tak od vyroby. Vyrobca to tak spravil a aj ked to znie divne ale tak to ma byt. Toto mi povedali v servise. Trochu som to prerozpraval, ale toto mi vazne povedali.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
-
to je uplne nepodstatny detail s tym podsvietenim, mna skor stve to ze spustit vodicove okno sa da "pulzne", ale uvital by som keby sa takto dalo aj zavriet. da sa to nejak "domontovat" ?
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Kúpene : 10.7.2009
-
Ahoj tak my mame všetko podsvietene vpredu aj vzadu,nezabudli tam dat letky,alebo šetrili zas,ale sa téšim uź na nove rio,dakedy v juli by ho mali ukazať.sewas Peto.
to uz si sa asi blizil k tym modelom po fl, tak to stihlo uz aj tebaBatoNR píše:trochu ta doplnim zulyk, totiz ja mam rocnik 2008 a tiez mi svieti iba vodive tlacitko na vodicovej strane. Ostatne su schovane v tme.
Tropical Red
Tropical Red
petoklian: aky mas rocnik? kedze mas podsvietene vsetko
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
petokilian ma model 2007, ked sa nemylim
Tropical Red
Tropical Red
uz som to tu pisal (ked som porovnaval dve rovnake riá) do roku vyroby 2007 mate vsetko, od roku 2008 do roku vyroby 2009 uz zacinali korejci setrit : napriklad s tym podsvietenim alebo krytka zrkadla v spolujazdcovej clone proti slnku, no a od roku vyroby 2009 uz je to setrenie poriadne citit : prestali davat kotucove brzdy dozadu, a same prkotinky uz som to tu rozoberal najdite si temu "rozdiely rio 2008 a rio 2009" odvtedy som prisiel este na vela vela detailov novych rokov vyroby (chybajuce krytky kablov v motorovom priestore, v interieri chybaju niektore chromove doplnky atd atd)
RIO II 1,4 sporty 2008
-
[quote="zulyk"]petokilian ma model 2007, ked sa nemylim[/quote]
Awoj presné si to uhadol 10/2007.
Awoj presné si to uhadol 10/2007.
hosi cudliky na otvaranie/zatvaranie okien PODSVIETENE sa daju kupit samotne nejako? cez servis objednat ako nahradny diel? pacilo by sa mi mat to zvyraznene v tme... ked uz mam ten "lacny" 2009 rocnik
a detailov v rozdieloch je vela: volant, clony bez krytiek na kozmetickych zrkadielkach (2009 je asi povinne uz len pre zeny), inac rozdelene stropove osvetlenie jeho ovladacie prvky a moznosti nastavenia, podla mna chabejsie budiky pristrojovej dosky, zatmavenie hornej casti celneho skla, zatmavenie spatnych zrkadiel, krytka kablov v motore (ta co sa tu niekde riesila u mna napr je), ine ovladanie nastavenia vodicoveho sedadla, chyba prenosny popolnik, nepritomnost kotucovych brzd zadnej napravy a ako to tu spominate aj osvetlene ovladace stahovania okien...
a detailov v rozdieloch je vela: volant, clony bez krytiek na kozmetickych zrkadielkach (2009 je asi povinne uz len pre zeny), inac rozdelene stropove osvetlenie jeho ovladacie prvky a moznosti nastavenia, podla mna chabejsie budiky pristrojovej dosky, zatmavenie hornej casti celneho skla, zatmavenie spatnych zrkadiel, krytka kablov v motore (ta co sa tu niekde riesila u mna napr je), ine ovladanie nastavenia vodicoveho sedadla, chyba prenosny popolnik, nepritomnost kotucovych brzd zadnej napravy a ako to tu spominate aj osvetlene ovladace stahovania okien...