Tak už ji někdo máte? Napište zkušenosti.
Tak už ji někdo máte? Napište zkušenosti.
Uvažuji o koupi nového auta a toto je můj velký favorit. Pokud ho už někdo máte, tak napište zkušenosti s tímto autem.
Dík.
Dík.
- Reklama
mám Sorento tak jsem využil při návštěvě servisu možnost se projet Ceedem 1.6 CRDi-první dojem- vzhledově hezké auto bez zbytečných designérských výstřelků, interiér minimálně o generaci dál než u Sorenta, při jízdě nic nedrnčí, nechrastí a nebouchá(u Sorenta taky ne ), dobrý přístup na všechny sedačky i do kufru, na můj vkus přeposilované řízení ( u Sorenta taky ale vzhledem k velikosti to není tak markantní) a celkem zaregistrovatelná díra při nástupu turba. Suma-velmi příjemné a hezké auto s dobrou výbavou, cenou a jízdními vlastnostmi s bezkonkurenční zárukou, já bych si ho klidně koupil.
Kia Sorento 2.5CRDi EX A/T-mám ho rád
tak Cee´d s motorem 1.4 porazil ve srovnávacím testu Světa Motorů Škodu Octavii a Citroen C4.(v testu byl označen jako jasný vítěz)
Cee´d plusy:-délka záruky
-skvělý poměr ceny a výbavy
-vnitřní prostor
-výkonný motor
mínusy:-řízení bez zpětné vazby
-slabší účinek světlometů
-neoriginální design
Cee´d plusy:-délka záruky
-skvělý poměr ceny a výbavy
-vnitřní prostor
-výkonný motor
mínusy:-řízení bez zpětné vazby
-slabší účinek světlometů
-neoriginální design
Kia Sorento 2.5CRDi EX A/T-mám ho rád
-
- Kontaktovat uživatele:
Kia Cee'd
Vlastním vozidlo Kia Cee'd, výbava EX, v porovnaní s Golfom má lepší podvozok, brzdy a motor 1.4 výkon 80,2 KW/110 koní, porovnávam k motoru Golfa 1.6. Zatiaľ ťažko robiť ďalšie prognózy vozidlo mám 2 týždne a mám zatiaľ najazdené len 1050 km. Čo sa týka spotreby neni to nič moc, počítač mi ukazuje priemer 7.9 l/100 km, čo sa mi vidí dosť. No uvidíme.
-
prvni dojmy
Tak jsem to včera přivez domů.První překvapení mě čekalo u prodejce.
Měl jsem objednaný model 1,4 LX + metal + dálku s alarmem.Tedy zhruba 383 000,-Kč.Prodejce,aby dodržel termín,mě bez navýšení nabídl
auto s ESP,6 repro,vyhřívaná a el.ovládaná zrcátka.Jestli máte někdo nějaký dotaz,tak napište.
Měl jsem objednaný model 1,4 LX + metal + dálku s alarmem.Tedy zhruba 383 000,-Kč.Prodejce,aby dodržel termín,mě bez navýšení nabídl
auto s ESP,6 repro,vyhřívaná a el.ovládaná zrcátka.Jestli máte někdo nějaký dotaz,tak napište.
nabidka prodejce
takze 1.4 LX + ESP + metla? nebo dokonce EX??? Upresnit prosim. Dekuji