gumy
- Reklama
Re: gumy
Zdravím všechny.Prosím o ohodnocení pneu Matador Conquera.Výrobci samozřejmě píší,že lepší neexistuje.Díky za odpovědi majitelů,nebo vytvořit nějakou recenzi vlastních skušeností bez ovlivnění výrobců a prodejců různých značek.Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Jezdím na Konquerách, nejsem na toto téma odborník, mám na nich najeto pouze cca 20 tis,takže životnost neumím posoudit, ale na suchu nijak nehučí, na mokru vedou dobře,vyvážit šly taky v poho, neházely víc, než jakékoli jiné, já je sehnal za 1300,- Kč kus, tak víc jsem nepátral, na běžné použití v pohodě, jsou jistě lepší gumy, ale za tuhle cenu ...
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo a ještě k Izzardám, jezdil jsem je (31x10.5) na Fronteře, je to asi lepší průměr ale na běžné použití super, a po najetí 45 tis km byly ještě cca na 40%, hlučné taky nijak nebyly.Používal jsem je v létě i v zimě,na silnici i v terénu , tam taky šly pěkně,prostě spokojenost, šel bych do nich klidně znova.Celkově mám názor že za daný peníz dělá Matador dobrý gumy.Fajnšmekr asi ale bude volit něco jiného
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
-
Ja mám Matador Conquera a sú súper. Nehúčia, v zákrutách sedia, dobrý odvod vody za jazdy. Cena bola 85€/ks. Odporúčam.
-
Ja som mal TOYO all terain A/T. bola to super pneumatika, nehlučná dobrý záber v teréne, samočistiaca schopnosť ihned vypadávali nánosi blata z dezénu a takisto veľmi dobrá životnosť. celkovo spokojnosť