Olejovy filter + Olej 1,4 16V G4EE
Re: Olejovy filter + Olej 1,4 16V G4EE
aladinos: ano v maji budu 3 roky co mam auto. Neviem kam pojdem na garancku este som nad tym neuvazoval, lebo naposledy som bol v 12/2010 takze dufam, ze pojdem az na jesen resp ked budem mat 60tisic. Teraz mam 51000. Ty ides kedy na garancku?
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
- Reklama
Ja idem koncom tohto mesiaca do http://www.arservis.sk/.
Potom ti dám vedieť koľko som platil.
Ale keď som sa tam naposledy rozprával s technikom, tak mi povedal,že veľa ľudí k ním prešlo. Povedal mi,že v autorizovanom servise iba málokedy vykonajú poctivú kontrolu.
A tuším, že tu majú aj certifikát na to že môžu robiť KIA a mercedes tzn. že tam môžeš chodiť aj na garančku a nestrácaš záruku (keby to viem skôr )
A chcem si tam dať spraviť denné svietenie, ale také, že využijú moje hmlovky a spravia to tak, že keď naštartujem tak sa zapnú len hmlovky a nič iné.
A keď potom večer dám páčku do polohy ON tak sa vypnú a zapnú sa normálne svetlá..
A keď bude viac money tak si dám asi fólie.
Potom ti dám vedieť koľko som platil.
Ale keď som sa tam naposledy rozprával s technikom, tak mi povedal,že veľa ľudí k ním prešlo. Povedal mi,že v autorizovanom servise iba málokedy vykonajú poctivú kontrolu.
A tuším, že tu majú aj certifikát na to že môžu robiť KIA a mercedes tzn. že tam môžeš chodiť aj na garančku a nestrácaš záruku (keby to viem skôr )
A chcem si tam dať spraviť denné svietenie, ale také, že využijú moje hmlovky a spravia to tak, že keď naštartujem tak sa zapnú len hmlovky a nič iné.
A keď potom večer dám páčku do polohy ON tak sa vypnú a zapnú sa normálne svetlá..
A keď bude viac money tak si dám asi fólie.
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
-
Aho j ja si tiež kupujem olej a olejovy filter sam,filter Nipparts J 1310303 a olej Mobil 1esp formula 5w-30.
Prave som bol menit olej plus filter mal som shell helix 10w40 a vymenil som za BP Visco 5000 FE 5W-30 nakolko som tu cital ze lepsie 5w30.
V servise povedal ze on by to tam nelial ze sa mi v motore uvolni carbon atd. Ale najlepsie ze olejovy filter SCT-Filter SM 125 objednany z netu cerkal musim kupit novy.
Apropo po kolkych rokoch sa meni brzdova kvapalina mne povedal ze po 5 rokoch
V servise povedal ze on by to tam nelial ze sa mi v motore uvolni carbon atd. Ale najlepsie ze olejovy filter SCT-Filter SM 125 objednany z netu cerkal musim kupit novy.
Apropo po kolkych rokoch sa meni brzdova kvapalina mne povedal ze po 5 rokoch
Brzdova je pisane za kazde 2 roky
Kia Rio II HB
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
brzdova kvapalina sa meni po dvoch rokoch a inac SCT filter neodporucam, mam s nim zlu skusenost
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
myslim ze tam zalezi este aj na km nielen na casovom udaji, aku zlu skusenost mas s filtrom SCT? ja chodim kupovat olejovy aj vzduchovy filter original do kie, mam to po ceste a ceny su take iste ako v normalnych obchodoch a mam istotu ze mam origos.
RIO II 1,4 sporty 2008
raz som ho daval na fabiu, kvalita vypracovania mizerna, cely cas co bol na aute, jemne slzil, sct uz viac nie
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
ja tam shell helix 5w-30 a všetko ok