tvrdost podvozku

Odpovědět
Jiří Heger

tvrdost podvozku

Příspěvek od Jiří Heger »

Zdá se mi, že můj ceed 1,4 CVVT je nějaký tvrdý. Cítím na silnici každou jamku a už je mi to protivné. Najeto 28 000 km a dělá to od začátku. Nemůžu si ale na to zvyknout. Jak jste na tom Vy ? Taky drncáte ? Zdá se mi, že to není normální oproti jiným autům.
Reklama

radek1910

Re: tvrdost podvozku

Příspěvek od radek1910 »

Ja som si už zvykol ...neriešim to... inak mam 16-cky kolesa a v prípade ak mam na ceste diery tak spomalím alebo ich obchádzam...a inak CEED ma nezavislé zavesenie kolies t.j. v predu Mcpherson a vzadu multi-link nezávisle zavesenie kolies...
http://translate.google.com/translate?s ... suspension :)
takže v prípade nerovností na ceste sa lepšie vysporiada než auta s vlečným ramenom vzadu...
zulyk

Příspěvek od zulyk »

to je sice fajn, ale to treba vediet aj nastavit a v tom sa korejski sudruhovia este maju co ucit :wink:
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010

Tropical Red
lacin

Příspěvek od lacin »

Nepřipadne mi, že by to byl nějaký extrém. Je to příjemně tuhý podvozek, chová se velmi dobře a čitelně - v extrému je neutrální, dá se rozhodit do mírnýho přetáčivýho smyku - prostě dobrý. Tak to má být.
zulyk

Příspěvek od zulyk »

aj to je nazor, niekomu to vyhovuje a niekomu nie a tak to ma byt :wink:
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010

Tropical Red
pomak

Příspěvek od pomak »

Ja mám rovnaký pocit, kolega ktorého som nedávno viezol to nazval strednou triedou. Teraz vymením kolesá za 16 " a tak som zvedavý .
Odpovědět