max rýchloť na RIU
Re: max rýchloť na RIU
No CRDi mozno 210 km/hod neda ale za to ma dynamiku, pruznost jazdy uplne niekde inde, to my benzinoví chcípláci mozeme iba tíško zavidiet, sakra ja som tak strasne chcel diesel, len skoda ze v tej dobe chceli za neho o 80 000 sk viac, tak som si poklepal na celo a slusne sa ich opytal ze ci im nejebe.
RIO II 1,4 sporty 2008
- Reklama
jj, záťah to má riadny, ocenené hlavne pri predbiehani, voz´=im sa už pol roka ale aj tak ma vždy prekvapí ako ťahá keď predbieham.
Predtým som mal megan 1.6 benzin 90 koní a rozdiel neporovnatelny.
Predtým som mal megan 1.6 benzin 90 koní a rozdiel neporovnatelny.
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
CRDI v Riu a Accente ide uplne super... Taha pekne odspodu, spotreba nizka, akurat je haklivy na kvalitu nafty...
flubertn> Neviem kolko mas nabehanych, ale auto oziva cca pri 20tis km.... Spotreba sa taktiez este dovtedy hodne meni..
flubertn> Neviem kolko mas nabehanych, ale auto oziva cca pri 20tis km.... Spotreba sa taktiez este dovtedy hodne meni..
winter car: Mitsubishi Pajero Wagon V6
summer car: Renault Clio
Hyundai I30 1.4CVVT 2011-2011
Hyundai ACCENT 2007-2011 1,5CRDi VGT 81kw
MOTOROVÉ OLEJE, predajňa v Bratislave http://www.eoil.sk
mam najazdených 11 tis. takze sa mám este na co tesiť momentalne mám spotrebu 6.1 keď jazdim 140 po dialnici a cca 5.6 ked jazdim 110 km/h. po tej dialnici jazdím tak 80% mojho jazdenia je to kazdodenná cesta do práce a speť. 100km denne takze spotreba kolise podla toho ci sa ráno ponahlam alebo nie ,
akú más priemernu spotrebu ty? a na akej trase?
akú más priemernu spotrebu ty? a na akej trase?
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
Ja uz CRDI nemam, isiel zdomu... Ale nabehal som na nom vyse 80tis km...
mesto - 5.6 /BA/
dovolenka IT a spat s klimou 2500km jazda cca 120km/h dvaja v aute 4.9
dovolenka IT a spat s klimou 2500km jazda cca 120km/h 4 v aute 5.3
dialnica 160 - 180 - 6.5
mimo mesta sa da ist za cca 4.3
rekord: Senica - Zlin - 4.1
zima - 5.8...
Proste normalne jazdenie, a max spotreba 6L aj to uz som sa musel velmi ponahlat aby som tam take cislo videl..
Kym to bolo nove tak som mal bezne okolo 6.5...
Po vymene prveho oleja isla spotreba pekne dole
mesto - 5.6 /BA/
dovolenka IT a spat s klimou 2500km jazda cca 120km/h dvaja v aute 4.9
dovolenka IT a spat s klimou 2500km jazda cca 120km/h 4 v aute 5.3
dialnica 160 - 180 - 6.5
mimo mesta sa da ist za cca 4.3
rekord: Senica - Zlin - 4.1
zima - 5.8...
Proste normalne jazdenie, a max spotreba 6L aj to uz som sa musel velmi ponahlat aby som tam take cislo videl..
Kym to bolo nove tak som mal bezne okolo 6.5...
Po vymene prveho oleja isla spotreba pekne dole
Tak moje max.rychlost činí 212 km měřeno dle navigace.Mám crdi.Z 0-100 jsem nezkoušel,ale rychlost letí nahoru jak svina.V jinem rio crdi jsem nejel,ale ten muj motor se jim vykonostně povedl.Až snad na tu spotřebu je motorově ok.Při jizdě na spotřebu léto 7.5 l a v zimě jsem jezdil tak za 9l.Při rnormální jízdě jsem i na 10.5 l ted v létě.Problém se spotřebou mám,už od začátku,ale už to neřeším.Při garančce je mi tvrzeno,že je vše v pořádku.Ale asi nekde problém bude nebot při nulování pc pod mírným kopečkem v delce asi 1km jsem jel za kamarádem,jízda na 4 asi 1600otáček já spotřeba 7.5l a kamarád s golfem tdi 4.6l a jízda současně za sebou.
ten pokus nie je moc hodnoverny. kazdopadne ak mas na dizli takuto spotrebu, tak to je nieco kua zle. nemas v tom nahodou dva motory????? to by odpovedalo aj tomu popisanemu vykonu
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
tak ja len "cumim", kazdy si tu hadze cisla nad 200 a pritom sa pozriem do papierov, konkretne u mna, max. konstrukcna rychlost 173 km/h, zeby urobili sudruhovia niekde chybu? najviac som zatial isiel 160 km/h a hore by sa skriabal uz len velmi pomaly (predsa len, je to iba 1,4) a (nebolo to na dialnici), tak teraz neviem, mate vsetci nejake pridavne spalovanie, alebo ste to merali dole kopcom a fukal vam vietor do chrbta?
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
ta spoteba ja otrasna, ty musis mat urcite niekde chybu, pocuj a "nehulí" ti to nahodou? lebo pri takejto spotrebe pri normalnej jazde sa niekde to palivo musi prejavit (pokial ti netecie niekde) inak to neni mozne, ak by to nadmerne húlilo tak by som to typoval na vstreky........ ale tak to su iba dohady.
RIO II 1,4 sporty 2008
zulyk: vies ako sa hovori, ze "papier vela znesie" to ze si nedal nad 160 je podla mna vysledok setrenia auta. si nan moc makky. skus ho nabuduce kusok viac vytocit
160 km/hod lietam s frajerkinou corsou z roku 1997 s motorom 1,2 benzin 33 kw !!! ........... no tak chlape pridaj pridaj !!!!! co sa tolko bojis, ten motor vyslovene potrebuje obcas dostat poriadne naprdel. Rio do 180 splha uplne v pohode a az potom je citit trosku polavenie ale na 200 tacho sa vysplha, max 210 tacho.zulyk píše:tak ja len "cumim", kazdy si tu hadze cisla nad 200 a pritom sa pozriem do papierov, konkretne u mna, max. konstrukcna rychlost 173 km/h, zeby urobili sudruhovia niekde chybu? najviac som zatial isiel 160 km/h a hore by sa skriabal uz len velmi pomaly (predsa len, je to iba 1,4) a (nebolo to na dialnici), tak teraz neviem, mate vsetci nejake pridavne spalovanie, alebo ste to merali dole kopcom a fukal vam vietor do chrbta?
RIO II 1,4 sporty 2008
v pohode, ked to ide tak to ide, iba som sa pytal zo zvedavosti
inac, nemajte obavy, ja svoje auto rozhodne nesetrim
ale max rychlosti nejako nevyuzivam, skor pouzijem vykon motora pri predbiehani
(kde ktory golf by vedel rozpravat)
inac, nemajte obavy, ja svoje auto rozhodne nesetrim
ale max rychlosti nejako nevyuzivam, skor pouzijem vykon motora pri predbiehani
(kde ktory golf by vedel rozpravat)
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
Tak ta rychlost byla zkoušena min.rok.Sledoval jsem,že jsem nad 200 a v navigaci zustane vždy max.rychlost pak jsem čučel 212km,pořad to mám v navigaci.Jak pišete taky myslím,že je neco v nepořádku,ale jak jsem psal pokud bylo auto v zaruce tak jsem to reklamoval.A vždy po diagnostice vše v pořádku.Servis kia už neřeším,protože jsem sklamán jejich přístupem.Po zkratu elektro instalace,která byla neuznána jen tím,že jsem si dal do zadu na plato repro,sám doma a ne v kia mě taky dostalo.Jen co pořád nechte to tady do týdne bude vše ok a cena 30000 až 40000kc podle toho co bude vše v háji.Nakonec oprava doma 450kc sice nemám orig.svazek,ale vše zatim funkční.....Jinak motor,černý dým jen po startu a pak vše ok.Včera trasa 20km tam a 20km zpet prumer krásných 7,6l. No co dělat zatím jezdím a časem bude jiné auto samozřejmě né kia.
no hej, ale ked sa tohto budes chciet zbavit, tak bud budes klamat kupujuceho (co si ani komentar nezasluzi), alebo budes mat veeeeeeeeeeeeeelky problem predat to. osobne by som si take auto nikdy nekupil, ani za vyrazne nizsiu cenu oproti rovnakym modelom
nickey24>
Mne zacala rast spotreba PHM na crdi ked mi odchadzali vstreky...
Auto islo tak ako ma, akurat zacalo zrat 6 - 7L/100km.. Po par km zacalo papat 7 - 9L/kmm a auto prestavalo tahat.
Vsetky 4 vstreky KO. Vyskusaj dat dole plastovy krty motora, ci tam nemas naftu. Su tam prepadove hadicky, pripadne ci neslzi smerom von od vstrekov. Na kazdom vstreku su 2 tesnenia.
Kolko mas nabehanych?
Mas to este v zaruke?
Ak ano, vyskusaj trvat na teste vstrekovacov, ak ti to nevedia urobit /v hyundai na to nemaju veci/ tak vyskusaj daku inu firmu ktora robi diesel servis. Len bacha, nie vzdy vsetci su poctivy.. To auto musi jazdit do 6L/100km s tazkou nohou!
Poznam ludi, ktory maju na crdi 81kw dlhodoby priemer pod 5L/100km....
Mne zacala rast spotreba PHM na crdi ked mi odchadzali vstreky...
Auto islo tak ako ma, akurat zacalo zrat 6 - 7L/100km.. Po par km zacalo papat 7 - 9L/kmm a auto prestavalo tahat.
Vsetky 4 vstreky KO. Vyskusaj dat dole plastovy krty motora, ci tam nemas naftu. Su tam prepadove hadicky, pripadne ci neslzi smerom von od vstrekov. Na kazdom vstreku su 2 tesnenia.
Kolko mas nabehanych?
Mas to este v zaruke?
Ak ano, vyskusaj trvat na teste vstrekovacov, ak ti to nevedia urobit /v hyundai na to nemaju veci/ tak vyskusaj daku inu firmu ktora robi diesel servis. Len bacha, nie vzdy vsetci su poctivy.. To auto musi jazdit do 6L/100km s tazkou nohou!
Poznam ludi, ktory maju na crdi 81kw dlhodoby priemer pod 5L/100km....