Sorento na mě za jízdy pípá
Sorento na mě za jízdy pípá
Zdravím vespolek, potřebuji si ujasnit jednu věc. Opět se mi stalo, že na mě auto za jízdy začalo pípat jako když mám rozepnutý pás....ale nebyl, v autě jsem jel sám pás zapnutý a na palubce žádná kontrolka nesvítila...přesto auto "řvalo" jak splašený. Nevíte někdo co to může být???
Díky
Díky
- Reklama
Re: Sorento na mě za jízdy pípá
zkontroluj dovření všech dveří, jinak me nic jinýho nenapadá
Muzes mit nejakej studenak ve spinaci co kontroluje pasy a pak si mysli, ze je rozepnutej. Nebo treba nekde stiplej kabel, kterej se obcas prehne a strati vodivost. Myslim, ze to je nepravdepodobnejsi, bohuzel hledani bude asi otravna prace.
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW
Mě se to také stávalo, ale bylo to vždy když jsem se rozjel a jel bez pásu a po nějáké době jsem je zapl. Tak jediné co pomohlo bylo zastatvit vypnout a zase nastartovat a bylo to ok.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dělá mi to to samé, pás je potřeba zapnout , než se rozjedeš, a když zapomeneš, tak v momentě , kdy to začne pípat.Jinak řve chvíli jak kráva a pak je taky klid.
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Ahoj,
koupil jsem si sorento dneska a po ujetí 300km od bazaru to začlo taky takhle řvát. Začlo to po tom co jsem naložil kamarády a tak jsem šel nejdřív po dveřích a po cca 30 minutách vsteku řevu nadávek a pocitu naprosté beznaděje jsem zjistil že jeden z pasažérů zavadil o takovou malou píčovinku které se říká dětská pojistka:-) po vypnutí (respektive posunu umnělohmotné píčovinky do polohy vypnuto) to přestalo, doufám že snad natrvalo!
koupil jsem si sorento dneska a po ujetí 300km od bazaru to začlo taky takhle řvát. Začlo to po tom co jsem naložil kamarády a tak jsem šel nejdřív po dveřích a po cca 30 minutách vsteku řevu nadávek a pocitu naprosté beznaděje jsem zjistil že jeden z pasažérů zavadil o takovou malou píčovinku které se říká dětská pojistka:-) po vypnutí (respektive posunu umnělohmotné píčovinky do polohy vypnuto) to přestalo, doufám že snad natrvalo!
No a jak si spokojeným se Sorentem po ujetí teprve 300 km Já jsem byl nadšenej když jsem sním poprvé jel.
nooo někde už jsem to tu psal, přesedl jsem z BMW e46 330ci a předtím z toho stejného v kombi a předtím z compactu e36. Takže první dojem z jízdy byl rozporuplný:-)
- Je to určitě pohodlnější zvláště pak v Praze kde to na sportovním podvozku není úplně ono.
- rozdíl v posilovači je taky přísnej předtím volant F1 teď kormidlo, ale zase mě tak nebolí ruce
- spotřeba předtím 13L benzinu teď tak asi 9L nafty takže taky + pro sorento
- a v neposlední řadě to že taky někde otevřu dveře a pohodlně vystoupím
ale těch 170 KW mi schází sem tam to byla fakt sranda:-)
Jinak dobrý teď jedeme na výměnu oleje v motoru diferácích převodovce atd a snad bude taky dobře sloužit. Jen mám trochu strach z té spolehlivosti přecejen BMW je BMW ale doufám že mě nic hroznýho(drahýho) nepotká.
- Je to určitě pohodlnější zvláště pak v Praze kde to na sportovním podvozku není úplně ono.
- rozdíl v posilovači je taky přísnej předtím volant F1 teď kormidlo, ale zase mě tak nebolí ruce
- spotřeba předtím 13L benzinu teď tak asi 9L nafty takže taky + pro sorento
- a v neposlední řadě to že taky někde otevřu dveře a pohodlně vystoupím
ale těch 170 KW mi schází sem tam to byla fakt sranda:-)
Jinak dobrý teď jedeme na výměnu oleje v motoru diferácích převodovce atd a snad bude taky dobře sloužit. Jen mám trochu strach z té spolehlivosti přecejen BMW je BMW ale doufám že mě nic hroznýho(drahýho) nepotká.
No, jenom k te spolehlivosti. Znamej mel BMW X5, stejnej rocnik jako mam Soriho. Kdyz ho pred rokem kupoval ojete, tak jsem si rikal to same co popisujes. Nyni jiz BMW nema, protoze s nim byli jenom problemy. To co popisoval, tak jsem si rikal, ze to musel byt nejakej nepodarek, protoze to nebylo normalni.
Tak at ti Sori slouzi k tve spokojenosti
Tak at ti Sori slouzi k tve spokojenosti
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW
BMW - Brzy Maximální Wýdaje
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm