Zdravim vsetkych. Nikde som si nevsimol zmienku o protipreklzovacom systeme pre Cee`d.
Osobne si myslim, ze by mal byt sucastou ESP, ale isty si nie som.. Je to skor otazka pre tych z Vas co maju Ceeda s ESP. Ma to integrovany protipreklz?
TCS
- Reklama
Ono to je tym, ze TCS pri konstrukcii aku davaju do Ceedu a ostatnych beznych aut je ucinne hlavne na klzkom povrchu ked uz je auto v chode. Ale pri rozbehu na snehu je tiez asi lepsi ako nic Len treba tiez narabat jemne s plynom.. Bavoraky pokial viem do rychlosti 30 alebo 50 za hodinu (uz si nepamatam presne) pribrzduju kolesa zadnej napravy. Je to rychlejsie v tych rychlostiach ako privriet skrtiacu klapku. A vobec najlepsie to ma urobene monopost F1.. pokial viem v pripade potreby neodpali valec..resp upravi zapal.
ESP
Ja som kupil EX bez ESP a teraz rozmyslam ci to nebola chyba. V lete mi dajme tomu nechyba, ale v zime sa moze hodit... Uvidim po prvej zime
Skor mi momentalne chyba tempomat, jazdim hlavne dialnicu, neviete niekto ci sa da dokupit, kedy a zakolko? Predajca mi tvrdil ze sa to da, ale este nevie detaily...
Skor mi momentalne chyba tempomat, jazdim hlavne dialnicu, neviete niekto ci sa da dokupit, kedy a zakolko? Predajca mi tvrdil ze sa to da, ale este nevie detaily...
-
Re: ESP
sTiLL píše:Ja som kupil EX bez ESP a teraz rozmyslam ci to nebola chyba. V lete mi dajme tomu nechyba, ale v zime sa moze hodit... Uvidim po prvej zime
muzes si poridit tempomat za 15.000kc i s praci.