Kontrolka žhavení
Kontrolka žhavení
Ahoj. Mám sorento 2.5 crdi, po nastartování nezhasne kontrolka žhavení, auto málo topí. Nevíte kde je problém?
- Reklama
Re: Kontrolka žhavení
Kontrolka mě taky svítí stále, vadná žhavicí svíčka zaseknutý relé, že to málo topí skontroluj klapky ve středovém panelu jestly nejsou zaseklý nadále vyměnit pylovej filtr, a v poslední řadě překontrolovat termostat,hladina vody je taky dost důležitá. jinak mě se auto ohřeje tak po 15 Km při teplotě -10°c
Ahoj, svíčky nové, relé ok a diagnostika taky nic nehlásí. Termostat i vodní pumpa taky ok. Záhada
Stejnej postup taky stále svítí už to neřeším
Ahoj
Co se tyce problemu se stale svitici kontrolkou zhaveni, tak jsem take resil. V servisu zjistili, ze je vadna ridici jednotka motoru. Svicky zhavej v poradku, ale stale jde signal do kontrolky a tak sviti. Opravovat jednotku z duvodu velkeho mnozstvi tistaku je nesmysl. Nova original jednotka stoji 10500 bez dane, takze na nejakou kontrolku kaslu
Co se tyce problemu se stale svitici kontrolkou zhaveni, tak jsem take resil. V servisu zjistili, ze je vadna ridici jednotka motoru. Svicky zhavej v poradku, ale stale jde signal do kontrolky a tak sviti. Opravovat jednotku z duvodu velkeho mnozstvi tistaku je nesmysl. Nova original jednotka stoji 10500 bez dane, takze na nejakou kontrolku kaslu
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW