žhaviče
- Reklama
Re: žhaviče
Ahoj
Zalezi na tom, jak to je uvnitr zaoxidovane. Pravda to je a pokud mas po ulomeni stesti, tak to jde vysapat ven. Pokud se to zlomi v blbem miste, tak se musi rozhodit hlava a to uz je pekna pakarna.
Zalezi na tom, jak to je uvnitr zaoxidovane. Pravda to je a pokud mas po ulomeni stesti, tak to jde vysapat ven. Pokud se to zlomi v blbem miste, tak se musi rozhodit hlava a to uz je pekna pakarna.
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW
takže je to pravda..informoval som sa v jednom servise...da sa to vybrat aj bez rozoberania motora, do odlomenej žhaviacej tyčky sa vyvrta dierka,nareže zavit a pripravkom sa to pomalicky vytahuje..ale ze to neni jednoduche...jeden co to robi v udajne berie 130€ za jeden žhavič
Ahoj,no s tím vrtáním a řezáním závitu při délce svíčky a průměru té tyčinky na konci,se mi to zda scifi ale vdobě kosmických letů možná jo.Taky se mi to teď podařilo,kdy jsme přez svíčku chtěli změřit tlaky ve válcích.Myslímže by nám stejně zbytek žhaviče spadl do v álce.Snažili jsme se to vyfouknout kompresí motoru bez úspěchu.Hlava šla stejně dolú,akorát jsme prodloužili nepojízdnost o dobu špekulování.To samé se mi stalo na Opel Zafira.
ideto tak vytiahnut...dnes som to videl..mam ten žhavič aj doma..netreba nic rozoberat...
Ale jo. Samozrejme pokud se to povede, tak je vyhrano a neni treba se do niceho dalsiho vrtat. Jenom kdyz se to naopak nepovede, tak jedina moznost je rozhodit hlavu, coz uz je docela peknej pakec.
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW