Naprosto normální,jako na každém jiném autě...sholty píše:Před měsícem jsem si pořídil Ceed 1.4 benzin. Posledních pár dnů vydatně pršelo a parkoval jsem pod "širákem". Dnes jsem zjistil, že brzdové kotouče jsou posety rezatými skvrnami (mám kola ALU 15). Po následné krátké jízdě (a brždění) se rez částečně "otřela". Co na to říkáte pánové?
Drobné závady a reakce prodejců
-
Re: Poznatek
- Reklama
Re: Poznatek
Já si myslím , že kdyby jsi si koupil 16" ALU kola , tak by ti ty disky nerezly . Ale teď dobrá rada , natři ty brzdové disky vazelinou a už určitě reznout nebudou !!!sholty píše:Před měsícem jsem si pořídil Ceed 1.4 benzin. Posledních pár dnů vydatně pršelo a parkoval jsem pod "širákem". Dnes jsem zjistil, že brzdové kotouče jsou posety rezatými skvrnami (mám kola ALU 15). Po následné krátké jízdě (a brždění) se rez částečně "otřela". Co na to říkáte pánové?
Re: Škrábanec
To mi je luto, ale nemas na to poistku? Myslel som ze nove auto sa vzdy oplati poistit...Mirda píše:Dneska mi nějakej dobrák poškrábal mýho miláčka... Naštěstí mi vzal jenom víko nádrže. Jaká by mohla bejt cena přelakování jenom víka?
ono ikdyz mas havarijni pojistku tak neni vyhrano. nejmensi spoluucast je 5000kč, takže pokud mas skodu nizsi nez je tech 5000kč dostanes kulový! pojištovny jsou ... a prelakovani vicka nadrze stat 5000kč urcite nebude. a ikdyby jo coz by byla vylozene zlodejna kdyz za cele auto das podle ceniku 10000kč, tak pojistovna ti da jenom tolik kolik je nad tech 5000kč. proste hajzli
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ béžový prostě kocourek
Ma nekdo jako ja problem s tim, ze mu drnci stredovy panel a nebo palubka u budiku? Vetsinou, kdyz jedu po nerovny silnici, tak to vrze a pri drazdeni auta na mensi otacky do kopce se to rozdrnci. Zatim jsem to nezkousel reklamovat, protoze se mi nechce brat dovolena a hlavne mne zajima jestli nejsem jedinej
Omlouvam se, ale na tomto foru uz budu aktivni minimalne, najit mne muzete na jinem foru
jediný nejsi...mrkni na téma tak už ji.....Beda píše:Ma nekdo jako ja problem s tim, ze mu drnci stredovy panel a nebo palubka u budiku? Vetsinou, kdyz jedu po nerovny silnici, tak to vrze a pri drazdeni auta na mensi otacky do kopce se to rozdrnci. Zatim jsem to nezkousel reklamovat, protoze se mi nechce brat dovolena a hlavne mne zajima jestli nejsem jedinej
palubovka
u mna palubovka nevydáva žiadne zvuky mne sa na nej vytváraju male hrbolčeky a to ani nestojím na slnku mám auto garažovane alebo pod pristreškom nevšímol si z vás niekto podobný problém . Dakujem !
Re: palubovka
Nemozes prilozit foto?azol píše:u mna palubovka nevydáva žiadne zvuky mne sa na nej vytváraju male hrbolčeky a to ani nestojím na slnku mám auto garažovane alebo pod pristreškom nevšímol si z vás niekto podobný problém . Dakujem !
foto
neviem priložiť
Re: foto
Vytvoril jsem strucny navod, jak vkladat obrazky do textu, viz. tento post https://www.kia-club.net/viewtopic.php?t=510azol píše:neviem priložiť
Omlouvam se, ale na tomto foru uz budu aktivni minimalne, najit mne muzete na jinem foru
http://img103.imagevenue.com/img.php?im ... om/img.php?
Edit BEDA:
Koukam, ze muj tutorial moc nepomohl. Z toho URL, co tu je se mi povedlo dostat jen jeden obrazek. Azol zkus to jeste jednou a nez odesles post, zmackni na tlacitko Nahled, aby jsi videl, jak ten post bude vypadat
Edit BEDA:
Koukam, ze muj tutorial moc nepomohl. Z toho URL, co tu je se mi povedlo dostat jen jeden obrazek. Azol zkus to jeste jednou a nez odesles post, zmackni na tlacitko Nahled, aby jsi videl, jak ten post bude vypadat