DISKUZE O KIA SORENTO - ODMĚNA 2.500 KČ

Lenka S.

Příspěvek od Lenka S. »

Pokud jezdíte s autem uvedené značky, rádi bychom Vás pozvali na diskuzi o těchto vozech. Honorář za Váš čas strávený při diskusi je 2.500,- Kč.
Více informací Vám poskytneme telefonicky na tel. 731 179 379.
Reklama

kozejk

Re: DISKUZE O KIA SORENTO - ODMĚNA 2.500 KČ

Příspěvek od kozejk »

hodilo by se trošku víc informací, zatím to vypadá jako sranda :lol:
viktor

Příspěvek od viktor »

Byla by prdel,kdyby to organizovali rýžožrouti,ale tak blbí nejsou.Jinak jsem ochoten odpovídat na jakékoliv mlsné otázky na toto téma a zadarmo,jelikož považuji za správné varovat širokou veřejnost před tím,co nebylo stvořeno potažmo vymysleno v evropě.Země s takovou technickou tradicí chtějí zahltit trh těmito sračkami a mají dost zastánců u nás,kteří se rekrutují ze zemědělských oblastí republiky.Mimochodem,teď jsem byl reklamovat telefon nabízený jako vodotěsný zn. Samsung.Zapoměl jsem ho přez noc venku na zahradě na dešti.Jelikož jsem ho kupoval jako vodotěsný do hloubky 1m tak jsem ho nechal na stole.Samozřejmě,ráno byl v hajzlu.Takže opět poprvé a naposled.
David-Petr

Příspěvek od David-Petr »

ten telefon to je průser kup si pořádnej outdoor já mám sonim a nikdy nechcu nic jiného je sice starší nemá ani foťák ale má jiné dokonalosti vřele doporučuji.Až někdy odejde tak jdu do něj znova vemu novější model protože se občas hodí foťák a budu spokojenej max.A pokud jde o odměnu 2500 kč tak to bude určitě předváděčka hrnců nebo podobnejch kokotin takže já určitě ne protože jinak nechápu proč je někdo ochoten platit dizkuze o sorentu :D :D :D
Lenka S.

Příspěvek od Lenka S. »

Rozhodně se nejedná o podvod. Jsme renomovaná agentura, která působí v oblasti výzkumu trhu již řadu let. Budete-li mít zájem se výzkumu zúčastnit, ráda Vám zašlu více informací. Hezký den
viktor

Příspěvek od viktor »

Vážená Lenko S. nevím co Vaše agentura skoumá,ale myslím si,že se zbožím od těch exotů z Koreje či Číny máme včetně Vás všichni zkušenosti.Proto,jestli potřebujete něco upřesnit,tak mile rád a zadarmo,a né abych za pár šupů dělal ze sebe chuja před celým národem.Myslím si,a je to můj názor,že kvalitu zboží z těchto končin všichni znají,a chtít po nich,aby za jednu generaci získali technické návyky a zkušenosti to může akorát blb.V evropě to trvalo několik desítek generací od parního stroje atd.Bylo by to na dlouho se rozepisovat o tom co každý ví a to že jsme se zbavili továren a tím pádem učilišť jdou naše zlaté ručičky do Hpryč.Na to není třeba agentury na zbytečnosti.S pozdravem V.K.
Lenka S.

Příspěvek od Lenka S. »

Dobrý den, Viktore,
ráda bych pouze vyvrátila omyl, ke kterému zde došlo, v rámci výzkumu sháníme i další značky, celkem je to těchto 5:

HYUNDAI SANTA FE
KIA SORENTO
MITSUBISHI OUTLANDER
NISSAN QASHQAI +2
ŠKODA YETI

Naše agentura se jmenuje CONFESS Research, s.r.o. a to, že se na trhu pohybujeme již delší dobu si můžete ověřit na našich stránkách www.confess.cz, příp. pokud vlastníte některou z uvedených značek a máte zájem se výzkumu zúčastnit, volejte na mé číslo 731 179 379.

Hezký den
viktor

Příspěvek od viktor »

I já Vás zdravím Lenko,ale nerozumím řeči Vašeho kmene,jelikož se stále považuji za Čecha (moraváka,slezana či co ) takže takové cizí termity i název Vaší firmy je pro mne nečitelné a s ohledem na svůj věk zemřu nezkažen.Proto děkuji za nabídku,ale s ohledem na to,že jste dáma a s pěkným našim jménem(bez ohledu z jakého pochází) mohu říct pouze jednoduché NE.
David-Petr

tak to nebudou hrnce ale letadlo nebo pyramida jinak nechápu proč chce někdo platit za něco co má na forech zdarma a to sou informace.Bude to nějak takhle pozvou vás někam tam vám budou cpát do hlavy kokotiny a nedej bože nutit tleskat tancovat tahat z vás tel.čísla vaších kamarádů atd.
TAK JÁ SE DOBROVOLNÉ ZAVAZUJU ,ŽE VÁM TADY NA TOMTO FORU ZODPOVÍM VŠECHNY VAŠE OTÁZKY A TO PROSÍM ÚPLNĚ ZDARMA A MYSLÍM SI ,ŽE NEBUDU SÁM KDO JE OCHOTEN TO PODSTOUPIT POKUD SE BUDE JEDNAT O SLUŠNÉ OTÁZKY TAK NENÍ PROBLÉM.Peníze které tím pádem zůstanou VOLNÉ POŠLETE NA ÚČET DĚTSKÉHO DOMOVA KTERÝ ZDE SPOLEČNĚ VYBEREM.Takže co diskutér to 2500kč na konto dětského domova. s pozdravem David Petr
viktor

Příspěvek od viktor »

Souhlasím,a jsem zvědav jak se k tomuto návrho postaví agentura.
David-Petr

děkuji za podporu a doufám že nás bude víc a bude dost peněz pro děti :D :D :D
ParnosCZ

Příspěvek od ParnosCZ »

I ja se pripojuji, ze NEEEE, ale tady na foru ANO :) a ryzozrouta taky naposled rozmyslel jsem se mezi Sorim a Cherokeem a udelal jsem osudovou chybu, takze nazor znate a nikam nejedu :D :D :D
kozejk

Příspěvek od kozejk »

sory ale Cherokes je snad ještě větší sračka než Sorento, mám s ním svoje zkušenosti a raději 5 sorent než jeden Cherokes
viita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viita »

I já jsem k dispozici - ovšem a pouze za stejných podmínek co David- čili peníze dětem. :wink:
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
zdeny65

Příspěvek od zdeny65 »

Taky souhlasím s odměnou pro dětské domovy.
Díval jsem se na stránky,které Lenka uvedla a jedinné co mne zaujalo je to,že mezi významnými klienty není ani jedna automobilka,či továrna na výrobu dílů.Vesměs jde o bankovní ústavy a něco okolo jídla a pití.Takže možná se pro jejich firmu jedná opravdu o průzkum pro nějakého významného klienta.Když to shrnu,tak Lenka měla sdělit konkrétně o co jde.Nemuselo se takhle zaplnit fórum příspěvky,které vůbec nesouvisí s tím,kvůli čemu sem na fórum chodíme.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Odpovědět