Zdravím.
Nedávno som si kúpil sorento. To že v ňom nebola povinná výbava ma netrápi. Jediné čo ma trápi je, že tam nemám tyčku ku zdviháku (ten tam je ). Keďže tá tyčka slúži aj na uvoľnovanie rezervy, tak by som poprosil niekoho o fotku a rozmery ako to vyzerá. Rok výroby 2005.
S pozdravom
Tyčka zdviháku
- Reklama
Re: Tyčka zdviháku
Tyčka je dlouhá k oku 575mm,průměr je 12mm,nakonci je kolík průměr 6mm,na osu je od konce tyče 14mm,oko je z trubky průměr 24mm.Na něm je navařená trubka průměr 18mm,v který je zářez na ventil heveru.Trubka je dlouhá 65mm.orangi píše:Zdravím.
Nedávno som si kúpil sorento. To že v ňom nebola povinná výbava ma netrápi. Jediné čo ma trápi je, že tam nemám tyčku ku zdviháku (ten tam je ). Keďže tá tyčka slúži aj na uvoľnovanie rezervy, tak by som poprosil niekoho o fotku a rozmery ako to vyzerá. Rok výroby 2005.
S pozdravom
Pošli mi kontakt na email zpalensky@seznam.cz a fotky Ti pošlu.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Vďaka. Kontakt som poslal.
tu máš foto aj rozmery
- Přílohy
-
- IMAG0021_PP.jpg (63.32 KiB) Zobrazeno 6425 x
-
- IMAG0020_PP.jpg (76.57 KiB) Zobrazeno 6425 x
-
- IMAG0019_PP.jpg (91.59 KiB) Zobrazeno 6425 x
KIA SORENTO EX 3,5L V6 LPG 11/2004
Vďaka vďaka, vrelá vďaka
Zdravím,orangi píše:Vďaka vďaka, vrelá vďaka
odkud jsi? Ja jen že v Kladně mají na vrakáči 2 rozstřelený Sorenta a klika se tam stopro válela v autě... tedy pokud jsem dobře koukal.
Ja tam pořídil nesehnatelný díl ...tak jen hlásím kde a co
Ps: v tom autí co jsem tam viděl bych sedět při havárce nechtěl... střecha u řidiče zaražená až ke klice u dveří BRRRR ale motor naštěstí funkční
jak se tam tvarej financne na dily diky Vinci
no nevím jak na co, ale railovou lištu mě střelili za 3.000,-Kč (ještě ji předemnou vymontoval z rozšmelcovaný Kikiny)ParnosCZ píše:jak se tam tvarej financne na dily diky Vinci
no pokud bych měl uvádět ORIGINÁL Kia servis ceny 40.000,-Kč a na čínském serveru náhradních dílů"odkaz výše" tuším kolem 12.500,-Kč (500,-EUR)
Hlavně to bylo nesehnatelné... obvolal jsem skoro celou střední evropu ... a naučil se málem i polsky.
orangi píše:Zdravím.
S pozdravom
Tyčku zdviháka mám som z Popradu môžem poslať alebo si po ňu môžeš prísť za 10,-€ je tvoja . Dohode sa nebránim .