Nedávno som si kúpil sorento. To že v ňom nebola povinná výbava ma netrápi. Jediné čo ma trápi je, že tam nemám tyčku ku zdviháku (ten tam je

S pozdravom
Tyčka je dlouhá k oku 575mm,průměr je 12mm,nakonci je kolík průměr 6mm,na osu je od konce tyče 14mm,oko je z trubky průměr 24mm.Na něm je navařená trubka průměr 18mm,v který je zářez na ventil heveru.Trubka je dlouhá 65mm.orangi píše:Zdravím.
Nedávno som si kúpil sorento. To že v ňom nebola povinná výbava ma netrápi. Jediné čo ma trápi je, že tam nemám tyčku ku zdviháku (ten tam je). Keďže tá tyčka slúži aj na uvoľnovanie rezervy, tak by som poprosil niekoho o fotku a rozmery ako to vyzerá. Rok výroby 2005.
S pozdravom
Zdravím,orangi píše:Vďaka vďaka, vrelá vďaka
no nevím jak na co, ale railovou lištu mě střelili za 3.000,-Kč (ještě ji předemnou vymontoval z rozšmelcovaný Kikiny)ParnosCZ píše:jak se tam tvarej financne na dily diky Vinci
orangi píše:Zdravím.
Nedávno som si kúpil sorento. To že v ňom nebola povinná výbava ma netrápi. Jediné čo ma trápi je, že tam nemám tyčku ku zdviháku (ten tam je). Keďže tá tyčka slúži aj na uvoľnovanie rezervy, tak by som poprosil niekoho o fotku a rozmery ako to vyzerá. Rok výroby 2005.
S pozdravom
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |