DISKUZE O KIA SORENTO - ODMĚNA 2.500 KČ

Jirka N.

Re: DISKUZE O KIA SORENTO - ODMĚNA 2.500 KČ

Příspěvek od Jirka N. »

Na foru v D. stále čtu dotazy jak se chovat k Sorentu, protože si ho jako ojeté pořizuje hodně majitelů předohrabů a ti pak dělají zásadní chyby při obsluze a to přináší velké problémy pro techniku. Většinou první majitel znal zásady zacházení a to z důvodu zkušeností a referencí z předchozích čtyřkolek, ale druhý to již tolik neznal třeba díky chybějícímu návodu. Vypozoroval jsem že Sorento prodávají první majitelé až po prvních větších problémech, protože vždy si ho pořizovali z důvodu nutnosti jako tahání vleku, bezpečnosti, stavební a zemědělské činnosti a zájmu o Off road. Pak se jim těžko hledá náhrada, výběr alternativ je omezenej a jsou hodně drahý.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Reklama

Tomas80

Příspěvek od Tomas80 »

Koukam, ze za dobu me nepritomnosti se vubec nic nezmenilo. Viktor ma stale nejake problemy.
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW
dan.k

Příspěvek od dan.k »

Nějaký zkušenosti najdeš i tady
oluska2

Příspěvek od oluska2 »

Nevím co furt máte????Já jsem spokojenej.
Jirka N.

Příspěvek od Jirka N. »

Já taky jsem naprosto spokojenej a říkám si že to byla dobrá volba když jsem v lednu 2009 vybíral z několika alternativ a zvolil jsem Sorento.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
zdeny65

Příspěvek od zdeny65 »

Jirka N. píše:Já taky jsem naprosto spokojenej a říkám si že to byla dobrá volba když jsem v lednu 2009 vybíral z několika alternativ a zvolil jsem Sorento.
Přesně tak.Sice jsem netušil,že vlítnu do týhle kategorie,ale jak už se psalo.Buďto koupíš dobrej kus a nebo rachotinu,což bejvá potom rozčarování při opravách po pár ujetejch kilákách.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Odpovědět