Ahoj,
prosím o radu či pomoc. Potřebuji si udělat klíček k Sorentu, rok 2003, 3,5i. V servisu Kia ale narazili na problem, pry mam nastaven nějaký jiný pin v jednotce a oni se do ní nedostanou aby jí mi mohli spárovat s novým klíčkem. Pin co tam má jít to nechce, nejde ani nějaký nouzový pin.
Jediné řešení je výměna jednotky. To mi ale přijde dost drsný kvůli klíčku. Přijde mi zvláštní že v dněšní době PC by někdo neměl nějakou vychytávku?
Prosím, nevíte o někom kdy by mo pomohl? Klíč mám, jenom spárovat s autem
Předem moc díky
Pavel, tel:731140428
3,5i - imobilizer - PIN jednotky
-
- Reklama
Re: 3,5i - imobilizer - PIN jednotky
Možné řešení by mohlo být vypnutí immobilizéru.Zkus si zadat na prohlížeči vypnutí immobilizéru a pak si na nějakou firmu pošli svůj dotaz.pavelvizner píše:Ahoj,
prosím o radu či pomoc. Potřebuji si udělat klíček k Sorentu, rok 2003, 3,5i. V servisu Kia ale narazili na problem, pry mam nastaven nějaký jiný pin v jednotce a oni se do ní nedostanou aby jí mi mohli spárovat s novým klíčkem. Pin co tam má jít to nechce, nejde ani nějaký nouzový pin.
Jediné řešení je výměna jednotky. To mi ale přijde dost drsný kvůli klíčku. Přijde mi zvláštní že v dněšní době PC by někdo neměl nějakou vychytávku?
Prosím, nevíte o někom kdy by mo pomohl? Klíč mám, jenom spárovat s autem
Předem moc díky
Pavel, tel:731140428
Je taky možné,že už to někdo dělal a proto s tím mají problém.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
-
tak zajdi do servisu kde toto dokážou není problém ten kód dostat z řídící jednotky na diagnostice kia nebo použít ID klíč.Odstranit imo u sorenta je docela problém tak se do toho raději nepouštěj.Je docela dost hodně dobrejch opravářů řídících jednotek tak někoho na netu najdi a kontaktuj a určitě to půjde. A neposlouchej odborníky z kia servisu,že máš koupit novou jednotku většinou nedokážou to co spousta garážovejch opravářů kteří dokážou dělat s počítačem mám osobní zkušenost která mě stála cca 10000 kč.V Třebíči je dost dobrej maník nějakej Lorenc mě pomohl a pokud jde o imo a počítače tak doporučuji.Ahoj David
-
odpovídám na SZ-kontaktoval sem pana Lorence a tady máš číslo 777000482 dle něj máš zajít tam kde dělají klíče třeba do tesca a klíčník ti udělá přesnou kopii tvého klíče jinak ho můžeš kontaktovat je fakt dobrej ahoj David
Ten pan Lorenc,není to ten nejlevnější zedník v okolí (nehoupat!!!!)
-
Díky, ahoj