PěknýBostra píše:Já přidal tenhle rám a mám ještě v plánu boční trubky, ale bez nášlapu.
Bostra

PěknýBostra píše:Já přidal tenhle rám a mám ještě v plánu boční trubky, ale bez nášlapu.
Bostra
Hlavně ne rádio z let 90 tých.to Ti fungovat nebude.Jinak od roku 1998 nacpeš cokoliv,kamkoliv.myslím rádioJElen píše:zkusim napsat do kii, co mi k tomu reknou.... to ovladani na volant by me fakt zajimalo.... jen aby to fungovalo s neoriginalnim radiem
zdeny65 píše:Hlavně ne rádio z let 90 tých.to Ti fungovat nebude.Jinak od roku 1998 nacpeš cokoliv,kamkoliv.myslím rádioJElen píše:zkusim napsat do kii, co mi k tomu reknou.... to ovladani na volant by me fakt zajimalo.... jen aby to fungovalo s neoriginalnim radiem![]()
Tak to už netuším.Mám rádio SONY CDX...Dával jsem ho do Scénika 98,normálně se nacvakaly konektory a fachčilo,totéž jsem prdnul do Sorenta,bez jakýchkoliv úprav.Ještě tam je docela velkej chumel drátů s konektorama,který jsem ani neměl kam nacvakat.Časem přemejšlím o 2DIN rádiu,tak tam se budou jistě hodit.JElen píše:zdeny65 píše:Hlavně ne rádio z let 90 tých.to Ti fungovat nebude.Jinak od roku 1998 nacpeš cokoliv,kamkoliv.myslím rádioJElen píše:zkusim napsat do kii, co mi k tomu reknou.... to ovladani na volant by me fakt zajimalo.... jen aby to fungovalo s neoriginalnim radiem![]()
nene mam tam appradio od pioneera
+ dodelanej dock
dam vedet co mi napisou z kie... hlavne jsme zvedavej na cenu toho ovladacena netu jich moc neni
![]()
ted me cekaj jenom diody a presunuti vypinace na antenu
Seš dobrej.Ale na Sorenta co máme,tak bude jen to vrchní.To spodní je buďto na nový,nebo z něčeho jinýho.Má to ovládání na telefon.Ono stejně nezbyde než ty ovladače koupit na vrakáči.Bostra píše:Našel jsem toto: http://www.ebay.com/itm/Steering-Wheel- ... 3d&vxp=mtr
Taky si ho pěkně vymazlil.Akorát jsem ještě začal přemejšlet o přečalounění sedadel.Jak je zima a mám tam látku,tak je to jak když sedím nakusu ledu.A ještě k tomu taky ohřev.Nerad bych chytil vlkaJirka N. píše:Včera jsem jel z Německa přes Cínovec a díky zvednutýmu Sorentu jsem si připadal naprosto bezpečně. Venku bylo cca 75 cm sněhu, vál silnej vítr, silnice byla místy zasněžená, zavátá a venku bylo -8 stupňů. Sori jel jako hodinky a naprosto jistě oproti jiným břichoplazům.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |