Centralne zamykanie
-
Centralne zamykanie
Ahojte moze mi niekto poradit preco mi nejde centralom auto otvorit len zavriet? Otvaram si dvere klucom a to len predne dvere zadne su zatvorene a nedaju sa otvorit vobec z vnutra... . Inak ono to raz ide a raz nie. Napriklad dnes rano som auto v pohode otvorila ale ked som na treti krat otvarala uz neslo.
- Reklama
Re: Centralne zamykanie
Ahoj. Skús rozobrať ovládač, ako keby si chcela vymeniť baterku. Liehom jemne vyčisti kontakty. Časom môžu byť jemne zaoxidované. Ja by som toto riešil najprv takto.
-
- Kontaktovat uživatele:
Někdy se stává, že se ovladač rozkóduje.Opětovné zkódování je možné, návod jsem viděl někde na sorentosite.com,zkus hledat.
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
moje ovládání funguje cca na 1m od vozu a to se musím trefitpřesně na antenu , já to vyřešil přidáním ALarmu s dvoucestnym PAGEREM a to má dosach píšou 1,5km (900m odzkoušeno) ovládám tím. originál se vyčistil nová baterka, nová anténa v autě a nic stejnej problém
To je teda nějaký divný???Moje ovládání funguje odhadem asi cca.50m možná víc.Ale rozhodně funguje tak,že sedím doma u stolu a na dvoře auto můžu ovládat.To co popisuješ je dálkový infra.U toho jsem musel mířit na čočku co byla na stropním panelu.To jsem měl na Scénikovi a byl to nehoráznej vopruz.Takže jak jsem pochopil auto neotevřeš s klíčem v kapse?Co to máš vůbec za rok výroby a není to třeba amerika?Protože bych se divil,že se tenhle infra typ ovládání ještě vůbec někde montoval..ctiteljan píše:moje ovládání funguje cca na 1m od vozu a to se musím trefitpřesně na antenu , já to vyřešil přidáním ALarmu s dvoucestnym PAGEREM a to má dosach píšou 1,5km (900m odzkoušeno) ovládám tím. originál se vyčistil nová baterka, nová anténa v autě a nic stejnej problém
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Jestli nejdou otevírat zevnitř,tak ve dveřích je dětská pojistka.Chce se to podívat jestli není třeba zapnutá,nebo třeba přepnutá napůl.Stanka1348 píše:Ahojte moze mi niekto poradit preco mi nejde centralom auto otvorit len zavriet? Otvaram si dvere klucom a to len predne dvere zadne su zatvorene a nedaju sa otvorit vobec z vnutra... . Inak ono to raz ide a raz nie. Napriklad dnes rano som auto v pohode otvorila ale ked som na treti krat otvarala uz neslo.
RC (radio Control) ovládání, ale prostě je někde chyba a nejde to. Takhle vím co se děje , otevřený dveře, otevřená kapota,otevřenej kufr. rozvítím si světla abych viděl v noci , zapnu si bufika na dálku. taky můžu pustit automat auto se samo zamkne když poodejdu 10m a zase odemkne když příjdu blíž ,jinak rok 2003zdeny65 píše:To je teda nějaký divný???Moje ovládání funguje odhadem asi cca.50m možná víc.Ale rozhodně funguje tak,že sedím doma u stolu a na dvoře auto můžu ovládat.To co popisuješ je dálkový infra.U toho jsem musel mířit na čočku co byla na stropním panelu.To jsem měl na Scénikovi a byl to nehoráznej vopruz.Takže jak jsem pochopil auto neotevřeš s klíčem v kapse?Co to máš vůbec za rok výroby a není to třeba amerika?Protože bych se divil,že se tenhle infra typ ovládání ještě vůbec někde montoval..ctiteljan píše:moje ovládání funguje cca na 1m od vozu a to se musím trefitpřesně na antenu , já to vyřešil přidáním ALarmu s dvoucestnym PAGEREM a to má dosach píšou 1,5km (900m odzkoušeno) ovládám tím. originál se vyčistil nová baterka, nová anténa v autě a nic stejnej problém
No ale tohle dělá pager.Origo je to teda divný.Rádiový signál má sakra větší dosah.ctiteljan píše:RC (radio Control) ovládání, ale prostě je někde chyba a nejde to. Takhle vím co se děje , otevřený dveře, otevřená kapota,otevřenej kufr. rozvítím si světla abych viděl v noci , zapnu si bufika na dálku. taky můžu pustit automat auto se samo zamkne když poodejdu 10m a zase odemkne když příjdu blíž ,jinak rok 2003zdeny65 píše:To je teda nějaký divný???Moje ovládání funguje odhadem asi cca.50m možná víc.Ale rozhodně funguje tak,že sedím doma u stolu a na dvoře auto můžu ovládat.To co popisuješ je dálkový infra.U toho jsem musel mířit na čočku co byla na stropním panelu.To jsem měl na Scénikovi a byl to nehoráznej vopruz.Takže jak jsem pochopil auto neotevřeš s klíčem v kapse?Co to máš vůbec za rok výroby a není to třeba amerika?Protože bych se divil,že se tenhle infra typ ovládání ještě vůbec někde montoval..ctiteljan píše:moje ovládání funguje cca na 1m od vozu a to se musím trefitpřesně na antenu , já to vyřešil přidáním ALarmu s dvoucestnym PAGEREM a to má dosach píšou 1,5km (900m odzkoušeno) ovládám tím. originál se vyčistil nová baterka, nová anténa v autě a nic stejnej problém
řešily jsme origo měsíc a vzhledem k tomu že se mi doma válel starší alarm s pagerem tak byla volba jasná jenom bylo trošku laborování s hledáním některých kabelů. původně to i startovalo nadálku ale to se my nechtělo vyřazovat imobilizer
-
Ahojte vsetci.Tak rok vyroby auta je 2004 skusim vsetko co ste radili uvidim ako to pomoze. Ja sa urcite ozvem ako to dopadlo. Dakujem velmi pekne.
-
Ahojte! Tak central ide nevie ako ale skusala som tu detsku poistku a zatial to funguje uvidim do kedy .
Ahoj. Co vám dělá Sorento, když otevřete dveře se zapnutým klíčkem (běžícím motorem )? Mě začnou "cvakat" zámky dveří, asi 4x, pak už nic. Má to tak být ? Asi ne , že ?
Kia Sorento 2,5 CRDI 16V, r.v.2004, automat
A to dělá jenom se spuštěným motorem?A co poloha klíče před startem?Když máš klíč v zapalování zasunutej,tak ti to pípe,nebo ne?serti píše:Ahoj. Co vám dělá Sorento, když otevřete dveře se zapnutým klíčkem (běžícím motorem )? Mě začnou "cvakat" zámky dveří, asi 4x, pak už nic. Má to tak být ? Asi ne , že ?
Viktor:Ty si se zase rozkecal
No jo no.zámek má buď otevřít,nebo zavřít,a né aby tam lítal jak Maďar v kukuřici.A já vím,co tomu je.Asi to má pokažené.