Multimedialni system

Odpovědět
luk22

Multimedialni system

Příspěvek od luk22 »

Zdravim, koupil jsem multimedialni system (model TID-C041-S100 s DVD, DVB-T, INTERNET) od aston cb, nechal jsem jej tam odborně namontovat . V současné době pozoruji, že autorádio má horší příjem klasického rádia něž originál. Máte nějakou radu, jak tento problém odstranit? Vlastním Kia Sorento 2012. Děkuji za odpověď
Reklama

zdeny65

Re: Multimedialni system

Příspěvek od zdeny65 »

luk22 píše:Zdravim, koupil jsem multimedialni system (model TID-C041-S100 s DVD, DVB-T, INTERNET) od aston cb, nechal jsem jej tam odborně namontovat . V současné době pozoruji, že autorádio má horší příjem klasického rádia něž originál. Máte nějakou radu, jak tento problém odstranit? Vlastním Kia Sorento 2012. Děkuji za odpověď
Jde o to,jaký jsou parametry.Měli by být nejlépe stejný.Hlavně jde o to,jestli nepotřebuješ k tomu anténu,která má větší zisk.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
serti

Příspěvek od serti »

Multimediální rádia, hlavně "neznačkových výrobců" , mívají horší radio tuner, nespraví to ani jiná anténa. Rádio u nich není preferovaná věc.
Kia Sorento 2,5 CRDI 16V, r.v.2004, automat
zdeny65

Příspěvek od zdeny65 »

serti píše:Multimediální rádia, hlavně "neznačkových výrobců" , mívají horší radio tuner, nespraví to ani jiná anténa. Rádio u nich není preferovaná věc.
Hm,v tom máš pravdu.Řekl bych jedno z nej tunerem je SONY.Ale to už je pro kolegu stejně jedno.Prostě si nasype na SD muziku a zprávy poslouchat nebude,stejně není o co stát.Je to samej nepřizpůsobivej a tak :D
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Odpovědět