Dobry den prajem,dnes som absolvoval prvu garncku kia ceed new 1,4 v kia servise BA Tuhovskeho ul.
Trocha som sa obaval ceny,prehliadka je po roku auto ma najazdenych 12 800km.
Pristup ok,bol som z dvojrocnou dcerou a musel som tam pockat,vraveli ze cca hodina trvalo to nieco malo cez 2hodiny,velmi som ocenil detsky kutik.Po dvoch hodinach prisiel technik ze je to hotove podpiseme papiere zaplatim v pokladni a je to vybavene.
Suma ma NAOZAJ prekvapila bolo to 89€ a nejake drobne,sice tam menili len olej filtre ale aj tak si myslim ze je to super kedze som ocakaval nieco okolo 200€.Co ma prekvapilo najviac je ze si zauctovali len 0,3hodiny co bolo necelych 10eur.
Tolko moja skusenost uvidime o rok
prva garancka
- Reklama
Re: prva garancka
Cena u mne 1300 Kc plus vlastni olej Mobil 1 ESP formula za 900,-. Najeto 10tkm.
Kia Ceed 1.4 CVVT
Dobrý deň,dnes prvá serviska v NZ new ceed 1,4 20000km,cena 156eur.
Povedaly že je zhorená spojka ,poslali žiadosť do Kia Slovensko či to uznajú na záruku.
Som zvedavý ved 7ročna záruka.
Povedaly že je zhorená spojka ,poslali žiadosť do Kia Slovensko či to uznajú na záruku.
Som zvedavý ved 7ročna záruka.
fu 89 a 156 vcelku rozdiel (aj ked treba prirat olej)... za mesiac ma caka prehliadka tiez po roku ...
- ako to je z vlastnym olejom ? ... niekde som cital ze nedovolia doniest vlastny olej resp. vymenia ho ale zakaznik musi podpisat papier ze ak sa stane nieco z motorom tak vam neuznaju zaruku
- ako sa prejavovala spalena spojka ? ja pri preradovani pocujem obcas nejaky cudny zvuk ... nerobi to vzdy a vecsinou som mal pustene radio a nepocul som nic len teraz nedavno som to postrehol ...
- ako to je z vlastnym olejom ? ... niekde som cital ze nedovolia doniest vlastny olej resp. vymenia ho ale zakaznik musi podpisat papier ze ak sa stane nieco z motorom tak vam neuznaju zaruku
- ako sa prejavovala spalena spojka ? ja pri preradovani pocujem obcas nejaky cudny zvuk ... nerobi to vzdy a vecsinou som mal pustene radio a nepocul som nic len teraz nedavno som to postrehol ...