dálkové ovladání
dálkové ovladání
Mám dotázek ohledně dálkového ovládání známemu přestalo z ničeho jít a i druhý nefunguje a před tím zamkl a již neodemkl. Baterkou to prý není. Má soreno 2.5, automat rok 2004
- Reklama
Re: dálkové ovladání
To mě se u jednoho ovládání stalo,že po vložení baterie začalo auto troubit-po zamčení,to jsem ani netušil,že tam mám alarm
Nemáš,to je tzv.panic tlačítko,kterým na dálku aktivuješ falešnej alarm.Pohybový a nárazový čidla to žádný nemá.BobekRob píše:To mě se u jednoho ovládání stalo,že po vložení baterie začalo auto troubit-po zamčení,to jsem ani netušil,že tam mám alarm
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano tohle se u Sorent stává, taky mi nejude jedna klíčenka.(zatím neřeším) Prostě se to rozkóduje.Je na to celkem jednoduchý postup, jak lze svépomocí znovu nakódovat, několikrát popsáno na zahraničních fórech , nemám čas hledat, takže je to na tobě... pokud najdeš, hoď sem odkaz i pro ostatní...
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady je návod na znovunaprogramování klíčenky.Přeloží si každý sám
- Přílohy
-
- kia Remote Reprogramming.jpg (47.41 KiB) Zobrazeno 18096 x
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Tak zase nějaká novinka Po očištění ukostření,který je chycený zezadu na držáku nádobky chl.kapaliny se aktivoval automat na zamknutí zadních dveří.Funkce je ta,že při odemknutí auta dálkou a otevření kufru(ne skla)se i při otevřených zadních vratech auto zase v krátkým časovým úseku znova zamkne.Tak teď musím dávat bacha na to,abych omylem nenechal klíče v kufru.
Ahoj, no to jsi nevedel ?!!
Na to fakt bacha, jak se neotevrou i dvere, tak se zase automaticky zamkne.
Taky z toho mam hruzu, protoze se mi tahle situace stala pred vic jak 10 lety, ale to bylo u jineho auta. Byli jsme na vylete , otevrela jsem auto , sedli jsme si s kamardkou na okraj kufru, protoze jsme jedly nejake cokoladove koule (zakusky) , od kterych jsme mely zalepene prsty, tak jsme se sly umyt a kdyz jsem prichazela zpatky k autu, tak me polil pot, protoze kufr byl zabouchnutej a ja jsem vedela, ze tam jsou klice. Znamej jej, nic netusic a v dobrem umyslu, proste zabouch.
Doufam, ze jsem to napsala trosku srozumitelne, uf.
Jinak musim letos sve dalkove ovladani pochvalit, ze se letos na me ani jednou v tech vedrech nevykaslalo.
Taky z toho mam hruzu, protoze se mi tahle situace stala pred vic jak 10 lety, ale to bylo u jineho auta. Byli jsme na vylete , otevrela jsem auto , sedli jsme si s kamardkou na okraj kufru, protoze jsme jedly nejake cokoladove koule (zakusky) , od kterych jsme mely zalepene prsty, tak jsme se sly umyt a kdyz jsem prichazela zpatky k autu, tak me polil pot, protoze kufr byl zabouchnutej a ja jsem vedela, ze tam jsou klice. Znamej jej, nic netusic a v dobrem umyslu, proste zabouch.
Jinak musim letos sve dalkove ovladani pochvalit, ze se letos na me ani jednou v tech vedrech nevykaslalo.
To vim,ale kufr mi to nedělal.Proto to taky píšu.Czecha píše:Ahoj, no to jsi nevedel ?!!
dálkové ovladání kompatibilita
Ahoj, taky mi vypověděla službu jedna ze dvou klíčenek pro Sorento (rok 2004). Ta druhá nebyla nakódovaná, tak jsem ověřil výše uvedený postup a funguje to. Ta první ale asi nevysílá (ale bliká dioda), vozidlo na ní vůbec nereaguje.
1) Zatím mám jednu
2) DOTAZ: Např. na tomto odkazu mají klíčenku 433MHz, ale určenou pro Sorento 2008 -2009.
https://s.click.aliexpress.com/e/_AMGIuZ
Problém je, zda je kompatibilní se starčími vozidly (údajně také 433 MHz).
Prosím o názor nebo zkušenost. Díky
1) Zatím mám jednu
2) DOTAZ: Např. na tomto odkazu mají klíčenku 433MHz, ale určenou pro Sorento 2008 -2009.
https://s.click.aliexpress.com/e/_AMGIuZ
Problém je, zda je kompatibilní se starčími vozidly (údajně také 433 MHz).
Prosím o názor nebo zkušenost. Díky