nevíte někdo kolik je minimální šírka brzdového koutouče??
abych věděl kdy je vyměnit

díky
Zdravím,JElen píše:a ještě bych měl dotaz .....
co by jste mi doporucili za desticky a kotouce?
samozrejme jsem pred rokem koupil nejaky desticky a piskaj jak prase pri brzdeni.. takže neco co bude kampatibilni
Máš se Starline negativní zkušenosti? Sám osobně, nebo jsi jen slyšel?Starline je totiž v mnoha případech přejmenovaný originál druhé jakosti ( a vůbec to nemá vliv na kvalitu) takže mnohdy lepší než jiná druhovýroba- to mluvím z vlastní zkušenosti. Já mám tři auta, Sorento, Passata, a Peugeot 405, předtím Frontera. Po negativních zkušenostech s destičkama od zvučných druhovýrobních jmen používám už pouze Starline.K naprosté spokojenosti.Životnost bez problému a o cene nemá smysl se bavit.A že brzdám s při tahání 2t vleku dávám pokouřitzdenekaa píše:Zdravím,JElen píše:a ještě bych měl dotaz .....
samozrejme jsem pred rokem koupil nejaky desticky a piskaj jak prase pri brzdeni.. takže neco co bude kampatibilni
no hlavně neber od STARLINE, tam by jsi měl z toho akorát "bolavou hlavu". Např. od ROADHOUSE neprohloupíš...
Tak samozřejmě že jsem odpovídal na základě zkušenností. Víš, ono stačí porovnat např. na jakém "papírovém plechu" jsou nalepeny pakny brzdového obložení od starlanu. Jinak, co se týče kvality materiálu od starlajn, tak ta je opravdu špatná. Pokud si namontuješ třeba kulový čep, tak ti vydrží pár tisíc kilometrů a je po něm. Samozřejmě, že je možnost reklamace, ale máš auto pořád na dílně a to myslím není to pravé, po čem by člověk toužil. Jak říkám, od starlajnu jediné co ještě koupím, tak jsou stěrače, ale to je všechno a jak jsi napsal, každý si může vyzkoušet, co chce, ale tady v tomto případě, cena odpovídá kvalitě...viita píše:Máš se Starline negativní zkušenosti? Sám osobně, nebo jsi jen slyšel?Starline je totiž v mnoha případech přejmenovaný originál druhé jakosti ( a vůbec to nemá vliv na kvalitu) takže mnohdy lepší než jiná druhovýroba- to mluvím z vlastní zkušenosti. Já mám tři auta, Sorento, Passata, a Peugeot 405, předtím Frontera. Po negativních zkušenostech s destičkama od zvučných druhovýrobních jmen používám už pouze Starline.K naprosté spokojenosti.Životnost bez problému a o cene nemá smysl se bavit.A že brzdám s při tahání 2t vleku dávám pokouřitzdenekaa píše:Zdravím,JElen píše:a ještě bych měl dotaz .....
no hlavně neber od STARLINE, tam by jsi měl z toho akorát "bolavou hlavu". Např. od ROADHOUSE neprohloupíš...![]()
Ale je to jen moje zkušenost, ať si každý vyzkouší co chce
Je to celkem jednoduchý ale v létě se to dělá lépe , já je dělal na parkovišti před panelákemvinc píše:Zdravím, vidím vlákno o brzdách tak ho trochu rozšířím. Na předku na brzdách mám kotouče již na rozměru 24 dle specifikace výrobce je min. prý 26... no zatím to brzdí.
Otázka do pranice, nemám garáž, nemám dílnu, jde vyměnit přední kotouč samodomo ?
Byl jsem v servisu a tam mi řekli cenu za materiál ... kotouče 7.500,-Kč a destičky 2.600,-Kč + 550/h práce. Bavíme se jen o předku.
Teď brouzdám po netu a nové kotouče se liší v cenách 1500-2000,-Kč/ks dle výrobce.
Destičky kolem 1.000,-Kč
Má někdo nějaké poznatky? Předem děkuji
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |