Xenony a tempomat do CEEDa ?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Objednali jsme tlačítka po 1 sadě pro každý model KIA. Postupně byly dodány a dle sdělení KIA CZ není problém tlačítka budou. A když přišli první objednávky (nejste sami), tak jsme objednali tlačítka pro Cee´d a pro Sorento a ejhle problém. Mobis nemá nic, přestože bylo slíbeno.....
Takže už víme, němcům z NDR nevěřit a objednat dostatečné množství dopředu.
Je to první zkušenost se skladem Mobis v NDR, protože Mobis v Belgii (sklad pro Hyundai), když něco slíbí tak to platí......
Takže už víme, němcům z NDR nevěřit a objednat dostatečné množství dopředu.
Je to první zkušenost se skladem Mobis v NDR, protože Mobis v Belgii (sklad pro Hyundai), když něco slíbí tak to platí......
-
- Kontaktovat uživatele:
u
nejlevnejsi spusob http://www.v3tuning.cz/xenony-neony-atd/jednoducha montaz mnel bi to zvladnout kazdej sikula
Xenony
Tak panove, potom co mi praskly uz obe zarovky Philips Extreme Power jsem sel do prestavby na Xenony. Je to bomba!!!
Propastny rozdil!
Vecer zakladam nove vlakno, kam dam plno fotek. Jsem uplne nadsenej.
A co vas bude zajimat nejvic, je supr cena!
Teste se. Vecer
Propastny rozdil!
Vecer zakladam nove vlakno, kam dam plno fotek. Jsem uplne nadsenej.
A co vas bude zajimat nejvic, je supr cena!
Teste se. Vecer
Kia Cee'd 1.4 EX, ALU, ESP
Re: Xenony a tempomat do CEEDa ?
Nechal jsem si namontovat xenony H7 v servise a vyslo mne to na 500 kc!meli to hotove asi za hodku.Sada xenonu mne vysla na 2300 kc!Muzu jenom doporucit!Supr svetlo,nepotrebuju ani dalkove svetla!
Re: Xenony a tempomat do CEEDa ?
Zdravím a aký máte ročník Ceeda prosím Vás ? Predpokladám že už máte šošovky.1.djdrak píše:Nechal jsem si namontovat xenony H7 v servise a vyslo mne to na 500 kc!meli to hotove asi za hodku.Sada xenonu mne vysla na 2300 kc!Muzu jenom doporucit!Supr svetlo,nepotrebuju ani dalkove svetla!
Mám jeden dotaz. Mám Ceed r.v 2007 origo svetlá tam boli parabolické. No dokúpil som si tuningové kôli čočkám no ale tie čočky nemali päticu H1 ako normálne iné tuningové svetlá ale D1S tuším. Tak som to chvílku ma a čapli ma fízli. Prečo mám xenóny atď. Hovorím že tie svetlá som tak kúpil a oni že nemožné... Boli tam 4300K výbojky takže vôbec nedráždili oči alebo nejak neoslepovali všetko super nie ako napr. 6000K do modra.
Musel som zohať čočky s H1 päticou a hodiť to tam. Odvtedy ma policajti ani nezastavili. Totálny ignor. Neviem ako by som tento problém vyriešil lebo žiarovky mením častejšie než tie výbojky vtedy...
Viete mi niekto poradiť ?