Ahojte.
Zvazujem kupu Kia Sorento 2017 v plnej vybave (na fleet zlavu). Ako tu tak citam forum, tak obcas sa vyskytnu zaujimave chyby ako napriklad s tym tachometrom a podobne. Prve auto som mal Fiat Bravo, po 20 000 km som musel menit tycky riadenia a prestalo mi sklapat jedno zrkadlo. Teraz mam Hondu Civic 2013 so 120 000km a auto je bez jedinej poruchy a stale funguje bez problemov. To je to coho sa bojim, ci mi ponukne Kia.
Ale je to jedine dostupne auto v danej cenovej kategorii s takou vybavou. Preto ma zaujimaju vase odporucania, ci by ste si toto auto kupili znova.
Dakujem.
Kupili by ste si Sorento znova?
-
- Reklama
Re: Kupili by ste si Sorento znova?
Pokud Honda jezdí, neměnil bych
Můžu porovnat Sorento a Pajero V60 a za mě vede Pajero. Sorento sice nezlobí, ale Pajero je daleko pohodlnější a taky Japonská technika je dobrá.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
-
Ale Honda Civic je mala a chcem nieco vacsie a Sorento za tie peniaze ponukne naozaj super funkcie, ktore chcem. Napriklad 360 stupnovu kameru dnes stale nie je mozne najst vsade.
-
Mam Kia Sorento EX 2,5 CRDI r.v. 2006, naj 104.000 km a som spokojny. Vozidla tohto typu mali do roku 2006 vyrobnu chybu, kedy sa odlupovala farba v nadrzi a upchavala palivovy system. Nadrz sa vymenila, palivovy system precistil a auto slape dodnes ako hodinky. Je to jedno este z poctivych aut, rebrinonovy ram, mohutna bezpecna konstrukcia, ozajstne SUV do terenu ale aj na dialnicu, co sa o dnesnych SUV povedat neda.. Bude mi za nim smutno.marek.janac píše:Ale Honda Civic je mala a chcem nieco vacsie a Sorento za tie peniaze ponukne naozaj super funkcie, ktore chcem. Napriklad 360 stupnovu kameru dnes stale nie je mozne najst vsade.
Za tu barvu v nádrži může biosložka která se přidává do nafty a dokáže udělat i kyselou bázi a ta likviduje nátěr nádrže. Proto již řadu let jezdím na čistou naftu a problém není žádný. Velké problémy byly s barvou i v Německu a tam dávají již 10% biosrágory do nafty. Je to šílený nápad s tou biosrágorou a za to by měl někdo tvrdě pykat.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm