ALU kola na cee´d
ALU kola na cee´d
ahoj pokud mate nekdo odkazy na alu kola na cee´d tak to sem hodte. jo a mohli by jste mi nekdo napsat jaka je velikost 16´´ kola? jako rozteč. chci si koupit nové na leto a ty z vyroby na zimu. jo a nevite nekdo jestli jsou gumy 195ky na 16´´? thanks
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ béžový prostě kocourek
- Reklama
Re: ALU kola na cee´d
Roztec uz tu byla zminovana 5x114,3, koukam, ze to hodim do top postu. Podle tech. spec. tam patri disk 6,0Jx16ET51 / pneu 205/55R16 91V.Tony píše:ahoj pokud mate nekdo odkazy na alu kola na cee´d tak to sem hodte. jo a mohli by jste mi nekdo napsat jaka je velikost 16´´ kola? jako rozteč. chci si koupit nové na leto a ty z vyroby na zimu. jo a nevite nekdo jestli jsou gumy 195ky na 16´´? thanks
Konfigurator na disky http://www.alcar.cz
Jinak 195ky delaj i pro 16" viz. zde http://www.levnepneu.cz
Omlouvam se, ale na tomto foru uz budu aktivni minimalne, najit mne muzete na jinem foru
Zas az takovej odbornik nejsem , musel by jsi se domluvit s prodejcem na zkousce Pravda je, ze uz jsem zahlid jednoho Cee'da, kterymu pekne koukaly kola ven. Pocitam, ze mel alespon 17", a kdyz vezmes v uvahu, ze doporucujou 7x17", tak sehnat 16" s podobnym ET jako 17", tak by pasovalo i 7x16"Tony píše:a jak je to s tím 6,0x16´´ ? našel jsem si moc pěkné kola AEZ ale jsou 7,0x16´´, jinak rozteč 5x114,3 sedí. půjde to???
Omlouvam se, ale na tomto foru uz budu aktivni minimalne, najit mne muzete na jinem foru
AEZ
však na tom konfiguratoru www.alcar.cz když zadas cee´da tak jako ze sedi. koukni na ty AEZ Intenso 16" Pro KIA 1.6 CRDi 115, mají 5 paprsku ktere jsou jeste rozdvojene. jinak tam jsou ty same s ET48. tak kdyby to nesedelo tak to nedaji na vyber ne?
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ béžový prostě kocourek
-
Uz skusal niekto natlacit 17ky? Hlavne co sa tyka benzinov. Mam jedny pekne vyhliadnute, dokonca som ich videl na cee'dovi, len neviem co by motor s tym nemal moc velke problemy.
Keby boli v technicaku povolene 205/45 R17 tak ich davam urcite, ale tych 225 sa mi uz zda naozaj dost.
Keby boli v technicaku povolene 205/45 R17 tak ich davam urcite, ale tych 225 sa mi uz zda naozaj dost.
Kia Cee'd 1.6 EX, autom. klima
na druhém clubu tak je má jeden člen ze Slovenska..má i fota,tak se ho zkus poptat..je to kimlo666martinzubo píše:Uz skusal niekto natlacit 17ky? Hlavne co sa tyka benzinov. Mam jedny pekne vyhliadnute, dokonca som ich videl na cee'dovi, len neviem co by motor s tym nemal moc velke problemy.