Konkurence se asi nestačí divit

Odpovědět
Vlasta
Kontaktovat uživatele:

Konkurence se asi nestačí divit

Příspěvek od Vlasta »

Ještě se všude ani neprodává,ale myslím,že konkurence bude mít značný pokles v prodeji :lol: ..Zahlédl jsem titulek SW v testu na časopise,tak jsem neváhal..4etl jsem jen pár řádků a ted jdu na zbytek,tak uvidíme
Reklama

Vlasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasta »

:wink: no ani nejsem překvapený..Doporučuji si to přečíst..Celé to psát nebudu...Tady je pár slov:testované-SW 1.6 CRDi 80 kW,Octavka combi II a VW Variant 1.9 TDi -samozřejmě stejný motor,který má 77 kW :roll: cena -SW o 130 tis.levnější :shock: a v porovnání základních verzí je levnější SW o 120 tis. a to má ale Octávka ten nejslabší motor..Kufr:zaleží jak ho měří,četl jsem že je menší než u O.,ale tady je největší..Společně s VW pochvala za nepatrný sklon po skl.sedaček o proti 9cm vysokému schůdku u O.I kritika tam je,hlavně zadní partie co se týká zadních sloupků a světel,taky o podvozku..U mě nečekaná kritika koncernu VW+Škoda!!!Když bude čas,tak to se někam napíšu a bude tan napsáno Smět Motorů 35/2007
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/498 ... .47MB.html

pro stahnuti.... je to jen tak narychlo...
Vlasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasta »

http://kiamotors.cz/Default.aspx?tabid=347

tady je to už na strankaách kia motors :lol:
Marecek

Příspěvek od Marecek »

Vlasta: také jsem byl překvapený, protože kdo zná Svět motorů ví, že v každém testu vyhraje VW family :D Na jaře porazila ve Světě motorů Cee´da Fabia II, potom zase Cee´d vyhrál na Octavií II, a ted Sportywagon hezky vyhrál nad Octavií II a Golfem Variant. Na konci článku si stejně neodpustili ale dovětek, že kdyby se nehledělo na cenu, Sportywagon by byl poslední. Tak nevím, ale většina lidí se přeci kouká na cenu a rozdíl cca 130t Kč je pro každého ranec. A takový rozdíl ve zpracování, materiálech a celkově už asi nebude. Svět motorů ve mně nebudí zrovna důvěru (viz. prohra ceeda s fabií a naopak výhra s octavií). Takže sportywagon bude parádní kombík, už se na něj těším, až si ho prolezu..
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér :-), červená metla, SOPTÍK
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

Marecek píše:Vlasta: také jsem byl překvapený, protože kdo zná Svět motorů ví, že v každém testu vyhraje VW family :D Na jaře porazila ve Světě motorů Cee´da Fabia II, potom zase Cee´d vyhrál na Octavií II, a ted Sportywagon hezky vyhrál nad Octavií II a Golfem Variant. Na konci článku si stejně neodpustili ale dovětek, že kdyby se nehledělo na cenu, Sportywagon by byl poslední. Tak nevím, ale většina lidí se přeci kouká na cenu a rozdíl cca 130t Kč je pro každého ranec. A takový rozdíl ve zpracování, materiálech a celkově už asi nebude. Svět motorů ve mně nebudí zrovna důvěru (viz. prohra ceeda s fabií a naopak výhra s octavií). Takže sportywagon bude parádní kombík, už se na něj těším, až si ho prolezu..
SM nemam moc rad uz jen z toho duvodu ze tam vetsinu testu vyhravaj skodovky, dobre beru ze je to ceska znacky, ale nerikejte ze jsou nejlepsi... to ze vyhrala fabka nad cee´dem bylo podle meho ovlivnene sefredaktorem, protoze nemuze prece pustit do tisku ze KIA je lepsi nez SKODA :lol: :lol: :lol:
Marecku, tak prijed do usti, mame tady 3 SW, tak si muzes jednoho vybrat a prolezt ho a projet se :wink: rad te uvidim..
Vlasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasta »

já osobně na ty testy nehledím..zajímalo mě,co napíšou..právě proto jsem byl překvapený :shock: jejich hodnocením..jinak jsem stejného názoru-přiznat že škoda je horší nenapíše žádný novinář...byl by asi pro smích..ale ty co se zajímají a umí si spočítat co je výhodnější dojdou k jedinému závěru :arrow: cena / výbava / kvalita / záruky aj :arrow: cee´d 8) ne nadarmo je 7 let záruka...Dokonce i ceny za servis jsou menší :wink:
greenca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od greenca »

Lukáš píše:http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/498 ... .47MB.html

pro stahnuti.... je to jen tak narychlo...

už to tam není,co to měl být???
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

test, který vyšel v SM octavia II vs golf a cee´d - vše ve verzích kombi, mohu poslat na mail..
Tomas80

Příspěvek od Tomas80 »

Lukáš píše:
Marecek píše:Vlasta: také jsem byl překvapený, protože kdo zná Svět motorů ví, že v každém testu vyhraje VW family :D Na jaře porazila ve Světě motorů Cee´da Fabia II, potom zase Cee´d vyhrál na Octavií II, a ted Sportywagon hezky vyhrál nad Octavií II a Golfem Variant. Na konci článku si stejně neodpustili ale dovětek, že kdyby se nehledělo na cenu, Sportywagon by byl poslední. Tak nevím, ale většina lidí se přeci kouká na cenu a rozdíl cca 130t Kč je pro každého ranec. A takový rozdíl ve zpracování, materiálech a celkově už asi nebude. Svět motorů ve mně nebudí zrovna důvěru (viz. prohra ceeda s fabií a naopak výhra s octavií). Takže sportywagon bude parádní kombík, už se na něj těším, až si ho prolezu..
SM nemam moc rad uz jen z toho duvodu ze tam vetsinu testu vyhravaj skodovky, dobre beru ze je to ceska znacky, ale nerikejte ze jsou nejlepsi... to ze vyhrala fabka nad cee´dem bylo podle meho ovlivnene sefredaktorem, protoze nemuze prece pustit do tisku ze KIA je lepsi nez SKODA :lol: :lol: :lol:
Marecku, tak prijed do usti, mame tady 3 SW, tak si muzes jednoho vybrat a prolezt ho a projet se :wink: rad te uvidim..
To mas jedno, v nemeckejch casopisech zase jednoznacne vyhravaj VW. Je to proste vec patriotismu a tu ja uz neuznavam. Mel sem dicky skodovku( fabku a oktavku) a uz bych ji do baraku nechtel. Tolik penez a oprav co sem do tech aut narval, to bylo desny. A co se tyce nejakyho vrzani plastu. Projedte se nekdy par let starou oktavkou a to budete videt ten rachot.
Odpovědět