kola bych nacpal minimalne 17tky prinejlepsim 18tky

Cobra_Ike píše:tak ja si to udelam jinak, kdyz to nejede moc rychle tak aspon upravim vzhled. cekam na chrom 17" kola, necham si udelat folie na auto a na jare koupim narazniky a prahy od verze XR..snad me to uklidni..
p.s. kdybych nevedel co s penezma tak bych si urcite nekoupil kia ceedale treba BMW, Mercedes, Lexus atd...
aaa uz to praskloLukáš píše:beda si ted u nas koupil komplet XR body kit (pr. naraznik, prahy, zadni naraznik) skoda ze nechtel masku, mam fotky jak to vypada s ni a je to fakt libovka
kola bych nacpal minimalne 17tky prinejlepsim 18tkyv chromu mozna s kombinaci cerne...okna zatmaveny...zadni spojler....masku..XR BK no a sel bych i do interieru a muziky
ajéje...teď jsem to posral, ale nevěděl jsem že je to překvápkoBeda píše:aaa uz to praskloLukáš píše:beda si ted u nas koupil komplet XR body kit (pr. naraznik, prahy, zadni naraznik) skoda ze nechtel masku, mam fotky jak to vypada s ni a je to fakt libovka
kola bych nacpal minimalne 17tky prinejlepsim 18tkyv chromu mozna s kombinaci cerne...okna zatmaveny...zadni spojler....masku..XR BK no a sel bych i do interieru a muziky
planoval jsem prekvapko na dalsi sraz, ale takhle uz je to polovicni prekvapeni ... ted zvazuju, zda uverejnit fotky a nebo alespon nalakat vic lidi na dalsi sraz
Musim podekovat touto cestou za rychle a bezproblemove nainstalovani onoho body kitu v Realcentru Usti n/L
Zjistim Ti jak to s tím je, myslím ale že když se použije signál, který jde do repráků a pustí se do zesíku, ten to zesílí a následně se to pustí do novejch a lepších repráku...myslim že dobrýCobra_Ike píše:no jasne, vsechno tohle prijde na jare, ja nechci ted pred zimou do toho investovat...nema to cenu. nechci nicit ty krasny narazniky. v zime je to o hubu, lidi neumej vubec jezdit tak se muze stat ze to treba neubrzdej a...vite co potom. zatim poresim ty kola a okna. nevi tu nekdo jesli se da pripojit na orig radio zesik? me rekli v kia servis ze to nema vyhybku na zesik takze bud musim koupit jiny radio a nebo proste vydrzet s timhle..
Doslo mi, ze nejspis se to provali, kdyz jsem mluvil s tvym tatou o tobe a nasem foruLukáš píše: ajéje...teď jsem to posral, ale nevěděl jsem že je to překvápko![]()
ty máš ty fotky od taťky? nebo svoje?
my děkujem že jsi si ho koupiljen to pan servisní technik trošku po**al s maskou, ale to se vyřešilo
EDIT: kdy a kde budete mit sraz?
jasně, říkal mi o tom, že jsi si byl pro auto a ptal jsi se na měBeda píše:Doslo mi, ze nejspis se to provali, kdyz jsem mluvil s tvym tatou o tobe a nasem foruLukáš píše: ajéje...teď jsem to posral, ale nevěděl jsem že je to překvápko![]()
ty máš ty fotky od taťky? nebo svoje?
my děkujem že jsi si ho koupiljen to pan servisní technik trošku po**al s maskou, ale to se vyřešilo
EDIT: kdy a kde budete mit sraz?Fotil jsem si to sam, mam trefovany fotky pred a po, tak aby si se mohl krasne prepinat pred a po zmene
![]()
S jakou maskouja masku nechtel, protoze se mi (zatim) nelibi
Dalsi sraz je planovan na 13.10.2007, misto konani Džbán,Praha 6 http://www.dzban.cz/index.php?nid=2169& ... oid=235032
V podstatě ano,na převod reproduktorovýho signálu existuje krabička za pár stovek,filtr v sobě má ten zesilovač......Lukáš píše:Ano, mě je jasné že to jdejen pár prodejců a servisů to prostě neřeší a raději řeknou že ne.. atd
![]()
můžu se zeptat jak to máš zapojené? tak jak jsem popisoval nebo jinak?
máš tam low-pass filter?
super, takže už vím co udělám tátovi jednou přes noc s autemMajk píše:V podstatě ano,na převod reproduktorovýho signálu existuje krabička za pár stovek,filtr v sobě má ten zesilovač......Lukáš píše:Ano, mě je jasné že to jdejen pár prodejců a servisů to prostě neřeší a raději řeknou že ne.. atd
![]()
můžu se zeptat jak to máš zapojené? tak jak jsem popisoval nebo jinak?
máš tam low-pass filter?
Treba kdyby jste mi poslali fotky s tou maskou, tak by se mi to nakonec libiloLukáš píše:jasně, říkal mi o tom, že jsi si byl pro auto a ptal jsi se na mějsem pak jel domu a čekal jsem jestli to sem napíšeš nebo ne..
s XR maskounáš technik jak říkám, to posral a namontovali ti jí, ale naštěstí si toho taťka všiml a nařídil demontáž
fotky mám jen s maskou
škoda že je tak dalekotam se svým nedojedu a hlavně nejsem v ÚL
poslu a radBeda píše:Treba kdyby jste mi poslali fotky s tou maskou, tak by se mi to nakonec libiloLukáš píše:jasně, říkal mi o tom, že jsi si byl pro auto a ptal jsi se na mějsem pak jel domu a čekal jsem jestli to sem napíšeš nebo ne..
s XR maskounáš technik jak říkám, to posral a namontovali ti jí, ale naštěstí si toho taťka všiml a nařídil demontáž
fotky mám jen s maskou
škoda že je tak dalekotam se svým nedojedu a hlavně nejsem v ÚL
a nemuseli jste ji demontovat
zatim jsem ji videl na tom, co ma tvuj tatka a nejak po ni netouzim ... spis bych pak maximalne tu druhou z toho jejich sportovniho paketu
Skoda, ze se na sraz nedostanes, tatka nepujci autoze by jsi tam delal reklamu vasi prodejne
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |