diesel - cukani na 5tke kolem 2000 otacek

Odpovědět
Archy

diesel - cukani na 5tke kolem 2000 otacek

Příspěvek od Archy »

zdravim,

mam ceed 1.6 crdi a zobral som ho plne nalozeny na dlhsiu cestu. ma nieco cez 1000km. vsimol som si, ze pri spomalovani na 5-tom prevodom stupni a klesnuti otacok pod 2000 akoby auto dusilo. na inych stupnoch to nerobi len na 5tke. riesil som to podradovanim na 4ku. je to normalne alebo sa rysuju nejaka zavada?
Reklama

martinzubo

Příspěvek od martinzubo »

Hadam neberies nejaky "neznackovy" benzin? Iba som pocul ze niektore nove auta maju problem s menej kvalitnymi benzinami (naftami).
Kia Cee'd 1.6 EX, autom. klima
Archy

Příspěvek od Archy »

Natankovat nekvalitny benzin/naftu mozes na kazdej pumpe, takze neviem, ukaze cas. Aby som to upresnil, tak ono mi to cukne ked spomalujem bez plynu (brzdim motorom) na 5tke ked prejdem pod hranicu 2000 otacok. Na inych stupnoch to nerobi. Neviem, ci to ma suvis s turbom, zatial som mal len benzinove motory. Akoby ho zacalo dusit alebo tak. Je to bezne?
martinzubo

Příspěvek od martinzubo »

S turbom by to nemalo mat nic spolocne, to by sa totiz malo prestat tocit pri zlozeni nohy s plynu. MOzno by potom stacilo zbehnut do service nech to skontroluju, pripadne len restartuju riadiacu jednotku. Tazko povedat.
Kia Cee'd 1.6 EX, autom. klima
micronimus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micronimus »

na sousedním fóru řešeno a vyřešeno , zde je link http://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=15441#15441
Archy

Příspěvek od Archy »

dik za info, pomohlo.
Odpovědět