Naše Sorenta
Naše Sorenta
Dávejte sem fotky vašich Sorent
2,5CRDI EX, automat tiptronic, parkovací asistent vepředu, vzadu, BT handsfree Nokia, radio Pioneer DEH-P80MP, jinak výbava dle ceníku
[/i]
2,5CRDI EX, automat tiptronic, parkovací asistent vepředu, vzadu, BT handsfree Nokia, radio Pioneer DEH-P80MP, jinak výbava dle ceníku
[/i]
Naposledy upravil(a) creater dne sob led 20, 2007 7:33 am, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Naše Sorenta
To: Creator
a predpokladam ze ked to nedokazal hajzel ukradnut tak to aspon uplne rozbil . Tak prave pre taketo pripady si davam do auta vzdy alarm ktory mi zavola na mobil!
a predpokladam ze ked to nedokazal hajzel ukradnut tak to aspon uplne rozbil . Tak prave pre taketo pripady si davam do auta vzdy alarm ktory mi zavola na mobil!
"Už" čerstvý majitel vozidla Kia Sorento 2.5 CRDI VGT 16V A/T EX, strieborná metalíza.
No tak to radio je fakt na zabiti. Ja dicky rikam, kdyz to bude nekdo chtit, tak mu ten klumpr radio co tam mam klidne dam, ale at mi nejakej blbec kvuli tomu neznici pul auta.
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW
-
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Je to dokupovane, bezne sa da dokupit cca od 30 do 45.000SK v zavislosti od znacky a funkcii (je to vlastne hybridne multifunkcne radio ktore ma v sebe vsetko (TV,DVD, Bluetooth Hands Free, GPS Navigaciu atd.). Napriklad pioneer ho ma za 39.990,-SK ale mapove pokrytie je mizerne. Kenwood mi ponukaju za cenu 1.065,-€ (ten pouziva mapy GARMIN takze s update-om z netu nie su ziadne problemy) ale strasne vaham aby som nedopadol rovnako ako tu odfotene radio.Lukáš píše:to sou kurvy ty lidi..
btw: co tam měl za TV ? to bylo orig nebo domontovávaný ? ale koukám, že dost pevně
"Už" čerstvý majitel vozidla Kia Sorento 2.5 CRDI VGT 16V A/T EX, strieborná metalíza.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak a tu je foto toho mojho krasavca:
-
Až umyju Sorento od otce tak ho tadyk hned přihodím, jiank lepší teréňák neš Sorento jsem ježtě nazažil, vždy jsem všude projel, nicméně KIA mě oslovila tak , že když jsem si vybíral můj osobní vůz byl to Opirus, všem vřele doporučuji.
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
NAŠE STROJE
SAME Solaris
BCS Honda 730
BOBCAT 323
GAZ Gazelle 2,3
Opirus 3,5 V6
Sorento 2,5 CRDI
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
NAŠE STROJE
SAME Solaris
BCS Honda 730
BOBCAT 323
GAZ Gazelle 2,3
Opirus 3,5 V6
Sorento 2,5 CRDI
to Tomas80: krasavec chlape.....moc hezkej kousek, chválím.
to tomek2604: tak já před sorentem jezdil otcovým Jeepem Grand Cherokee Limited 4.7 V8 a je fakt, že se sorentem se to srovnávat nedá.....jeep byl o třídu výš a průchodnost terénem byla také znatelně lepší.
Ale koupil sem si sorento se systémem TOD 3.5i V6 ve verzi EX v maximální výbavě - kůže, vše v el, automat a je to také parádní poježděníčko....ale v terénu si musí člověk dávat větší pozor, do čeho se pustit - ať vás pak nemusí vytahovat......a jen bych rád připomněl, že z 90 procent je to v terénu o pneumatikách
to tomek2604: tak já před sorentem jezdil otcovým Jeepem Grand Cherokee Limited 4.7 V8 a je fakt, že se sorentem se to srovnávat nedá.....jeep byl o třídu výš a průchodnost terénem byla také znatelně lepší.
Ale koupil sem si sorento se systémem TOD 3.5i V6 ve verzi EX v maximální výbavě - kůže, vše v el, automat a je to také parádní poježděníčko....ale v terénu si musí člověk dávat větší pozor, do čeho se pustit - ať vás pak nemusí vytahovat......a jen bych rád připomněl, že z 90 procent je to v terénu o pneumatikách