Mate original radio alebo vlastne ?

peter38

Mate original radio alebo vlastne ?

Příspěvek od peter38 »

Mate original radio alebo vlastne ? Ja mam take lenze nie zelene ale oranzove :wink: A este tam pri boku kde sa dava hlas tam mam USB PORT Obrázek
Tak na tymto fore budem uz prispievat minimalne najdeta ma tam kde Bedu ;)
(sorry Beda ale musel som to okopirovat) :D :D :D
Reklama

visna

Re: Mate original radio alebo vlastne ?

Příspěvek od visna »

ja mam original radio (vybava sporty r.v. 08 ) svieti presne tak ako budiky,ma USB aj AUX .... stve ma trochu to USB. ak am dam kluc na ktorom je napr. 20 albumov tak mi to radoi najde iba napr. 15 . Zatial som neprisiel na to cim to moze byt ale mam podozrenie na radio lebo u zanameho mi ine radoi najde presne tolko albumov kolko tam vazne je. Inak zvuk a vsetko ine je v pohode. :D
RIO II 1,4 sporty 2008
staf

Příspěvek od staf »

no mne sa niekedy stane ze casti piesni neprehra, alebo neprehra skladbu vobec. neviem ci je to bitrate-om tych mp3 alebo niecim inym.. este som sa nad tym nejak nezamyslal..
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
visna

Příspěvek od visna »

no tak som na to uz prisiel. V anglickom manuali od radia sa pise ze ak mas na CD alebo USB viac ako 255 pesniciek tak je to uplne jedno lebo radio ti vie prehrat vzdy iba max. 255 pesniciek. takze to je dobre na h***no. Nechapem takemu systemu. Som si kupil 8 GB kluc a je mi totalne na p**cu lebo to sproste radio vzdy prehra iba prvych 255 skladieb. no pekne
RIO II 1,4 sporty 2008
staf

Příspěvek od staf »

visna: nestaci ti cca. 15 hodin hudby? co v tom aute aj spavas? :lol:
visna

Příspěvek od visna »

no ono by sa to tak dalo aj nazvat (skoro) :lol: mam auto necely mesiac a na tachometri svieti 5100km takze je to myslim ze dost :lol: :lol: ale hlavne mi islo o to aby som nemusel zo sebou nosit tisic cedecok,tak som si kupil velky USB kluc a myslel som si ze bude pokoj. no ale asi mas pravdu budem sa stym muset zmierit :D . Ked to tak zoberem tak aj tyk cca 250 pesnicek je celkom dost...tak teda vela stastnych km staff :lol:
RIO II 1,4 sporty 2008
staf

Příspěvek od staf »

nemusis si nicit prsty s tukanim vela ffff :wink:
otazocka.. ked tak vela pocuvas mp3ky, stalo sa ti tiez uz to zeby ti neprehralo cast pesnicky (alebo celu)?
visna

Příspěvek od visna »

hej robi to aj mne. ale nastastie len niekedy. presne ako hovoris pepne si pesnicku kedy sa mu chce :(
RIO II 1,4 sporty 2008
doro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od doro »

mne zase vyhadzovalo USB, cize som ho musel vytiahnut a strcit spat,a hralo to dalej.Vadil mi sum pri nizsich hlasitostiach...tak som si kupil nove radio,sice iba 1din-ove, ale zvuk je ovela lepsi.To vstavane radio ma podporu len 2GB..alebo tich 255 trackov...
rastos

Příspěvek od rastos »

A co si urobil s tym origo radiom? Nemas ho na predaj? Mozno by sme sa vedeli dohodnut...
Kia Rio 1.4 LX+
matoni

Příspěvek od matoni »

ja mam vlastne ale nesvieti tak ako pristrojovka, svieti na zeleno ale uz som si zvykol...
v case ked som kupoval auto este origos radio v sporty nebolo
ka rio sporty, tropical red
visna

Příspěvek od visna »

matoni píše:ja mam vlastne ale nesvieti tak ako pristrojovka, svieti na zeleno ale uz som si zvykol...
v case ked som kupoval auto este origos radio v sporty nebolo

takze si si radio dokupil? kolko ta stalo? kolko mas nabehane KM? a ako si spokojny s autom? :D
RIO II 1,4 sporty 2008
matoni

Příspěvek od matoni »

nedokupil, po tahaniciach ohladom prebratia som ho tam mal namontovane ako darcek a koberce som uz mal v aute......
je to pionner, zakladny model, ale je na mp3 to mi staci, len ma stve ze tam nie je USB ale co uz...
inak rio mam uz od maja 2007 a mam nabehanych cez 36000 km, som spokojny, v case ked som kupoval auto to bolo najlepsie rozhodnutie v tej vybave a za taku cenu, ale aj napriek tomu ze som spokojny tak teraz ked su take ceny a rio sporty stoji tusim 380tis tak by som isiel do niecoho ineho... napr do ceeda o ktorom som uvazoval aj predtym....
visna

Příspěvek od visna »

matoni píše:nedokupil, po tahaniciach ohladom prebratia som ho tam mal namontovane ako darcek a koberce som uz mal v aute......
je to pionner, zakladny model, ale je na mp3 to mi staci, len ma stve ze tam nie je USB ale co uz...
inak rio mam uz od maja 2007 a mam nabehanych cez 36000 km, som spokojny, v case ked som kupoval auto to bolo najlepsie rozhodnutie v tej vybave a za taku cenu, ale aj napriek tomu ze som spokojny tak teraz ked su take ceny a rio sporty stoji tusim 380tis tak by som isiel do niecoho ineho... napr do ceeda o ktorom som uvazoval aj predtym....

no teraz maju na rio akciu ze -36000 takze ho dostanes za nejakych 352 000 vo vybave sporty,tak som ho kupil ja v septembri (mam nabehane 14000 km) a som spokojny. Hej aj ja som pozeral po ceede ale s takou vybavou aku ma rio by ten ceed stal tusim okolo 470 000 ak nie viac a to je uz dost. To uz by som radsej zobral Toyotu AURIS ta zacina pri 429 000 . tož moj nazor :D
RIO II 1,4 sporty 2008
matoni

Příspěvek od matoni »

no nie som si isty ale ceed olympic je za 390tisic nie? a ta vybava v hodnote 65tis zdarma, extra vybava v hodnote 87tis za 18tis ale neviem ako to je presne a aj ine znacky su uz lacnejsie...
kazdopadne som spokojny a aj musim este aspon kym mi skonci leasing, len som zvedavy tak za tri roky aka bude hodnota tohto auta.... ale to uz sme asi dost mimo temy...
Odpovědět