Centrálne zamykanie

Odpovědět
Peťo

Centrálne zamykanie

Příspěvek od Peťo »

Zdravím Vás. Mám problém zo zamkynaním. Klúčom zamknem a po chvíli mi začnú cvakať motorčeky na centrálnom zamkýnaní. Dvre sú zatvorené dobre. Nedá sa to vypnúť len otočením klúča po polohy aktívnych kontroliek.
Reklama

Peťo

Příspěvek od Peťo »

Je to r.v. 2001. To my fakt nikto nevie poradiť čo to môže byť prečo mi to začne samé zamkýnať a odomkýnať? Vypnem to buď otočením kľúča alebo naštartovaním.
Martin1203

Re: Centrálne zamykanie

Příspěvek od Martin1203 »

Jestli mas dalkove ovladani tak bi to nemnelo delat, ale mne central odisel uplne po tom iston.
Peters

Re: Centrálne zamykanie

Příspěvek od Peters »

Peťo píše:Zdravím Vás. Mám problém zo zamkynaním. Klúčom zamknem a po chvíli mi začnú cvakať motorčeky na centrálnom zamkýnaní. Dvre sú zatvorené dobre. Nedá sa to vypnúť len otočením klúča po polohy aktívnych kontroliek.
Tu ti veru neporadim ako to opravit lebo to je sama elektrika a dsot pochybujem ze to sam doma opravis, moze tam byt asi aj dost pricin preco to robi, skor ti poradim aby si isiel ku nejakemu elektrikarovi a on sa na to pozrie, pripadne kupit nove centralne zamykanie u nas na SVK to stoji od 900sk, teraz po prechode na euro som ceny nepozeral, ale podla mna je to zanedbatelna polozka :)
Odpovědět