Dostal som RIO a instrukcie k zabehu...
Re: Dostal som RIO a instrukcie k zabehu...
staff uplne s tebou suhlasim. na co budem davat potahy ked som si to auto vybral aj preto lebo sa mi pacia tie sedadla, tak ich predsa nebudem zakrivat, tak by som s nich mal predsa hovno. No ale aj tak som sa pytal na potahy... no a ked mi chlapik povedal ze od 200 eur vyssie tak som sa pekne podakoval a ze "este sa ozvem" heheh. boli to take kvalitnejsie lebo ked uz tak uz.
RIO II 1,4 sporty 2008
- Reklama
no ved ako ja, tiez som pozeral a tiez ak tak by som kupoval len kvalitne a co najviac podobne originalnym. a rovnako mi bolo povedane ze 6000Sk (december 2008) tak som si to rozmyslel
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
MaTToS>
kde to predavaju a co to stoji ?
a jasne ze cakame na toto ...
tiez som uvazoval ...
a asi kupim iba take lacne tricko potahy na predne .. nech sa tak rychlo neosuchaju ...
kde to predavaju a co to stoji ?
a jasne ze cakame na toto ...
tiez som uvazoval ...
a asi kupim iba take lacne tricko potahy na predne .. nech sa tak rychlo neosuchaju ...
ja sa budem este dlho dlho tesit s tychto originalov a potom ked sa niekedy zosuchaju tak si kupim nejake pekne kvalitne potahy a potom sa zase budem tesit dlho dlho z nich
RIO II 1,4 sporty 2008
ktym potahom.... co tu niekto pisal a poslal aj ten obr, tu firmu poznam teda mal som od nich potahy na renaulte a poviem len tolko ze velmi kvalitne .... ja som volil nwviem ci zakar ci jaky material uz ale ten nylon ci aky je to posledny to iste nebol a ani ten najlacnejsi nie... ale potahy su super... akurat hlavove opierky mi boli velmi velke...
za 10 dni aj daco uz mam 1015km necudo kedze bola dovolenka behal som po slovensku... auticko slape ako rolexky
no co,,uz ti prisli tie potahy????vravel si,ze ich nafotis???
Kia Rio Sporty, Midnight Black 13/05/2009
-
Zdravim Vas. Od 10.07.2009 cca 15:00 som aj ja majitelom cierneho Ria Sporty s foliamy
Od predajcu som dostal : povinna vybava ( lekarnicka, lano, trojuholnik ), klucenka, fakturu .
Moc sa mu tesim - hoci do vcerajska bol mensi problem s okienkom v lavych zadnych dverach ( zle nalepena folia od nova, vymenene cele okienko, zle dana tesniaca guma, ... ) ale uz je to OK. Auto ma zatial 400 km najazdenych prevazne mesto + blizke dediny. Ani ja som nedostal ziadne instrukcie ale motor pri rozbehu tocim az na 3000 - 3500 inak po meste so 4.stupnom nieco okolo 60km/h. Pred tym som mal diesel, takze som zvyknuty na nizku spotrebu, nizke otacky. Tu je to presne opacne, vyssie otacky a dvojnasobna spotreba . Pri kupe natankovana plna nadrz, teraz ukazuje asi 2 mm nad cervenou palickou rezervy. Trosku by som pozmenil prevodovku, 3000 ot/m = 100km/h. Sestrin Peugeot 207SW 1.4 VTi (95k) ma pri 3000ot/m uz tesne za 110km/h ( mozno za to mozu 15" kolesa )
Pouzivate originalne hlinikove disky aj v zime ( zimne gumy ) ?
Ked zatvarate kufor auta, aj vam vydava taky zvuk ako keby sa jednalo o nejaku Skodu 120 ?
Mate nejake chromove exterierove doplnky ?
Kedze mam nove RIO SPORTY nemalo by mat pelovy filter podla niektorych. No mne ho tam mechanik u KII nasiel
Od predajcu som dostal : povinna vybava ( lekarnicka, lano, trojuholnik ), klucenka, fakturu .
Moc sa mu tesim - hoci do vcerajska bol mensi problem s okienkom v lavych zadnych dverach ( zle nalepena folia od nova, vymenene cele okienko, zle dana tesniaca guma, ... ) ale uz je to OK. Auto ma zatial 400 km najazdenych prevazne mesto + blizke dediny. Ani ja som nedostal ziadne instrukcie ale motor pri rozbehu tocim az na 3000 - 3500 inak po meste so 4.stupnom nieco okolo 60km/h. Pred tym som mal diesel, takze som zvyknuty na nizku spotrebu, nizke otacky. Tu je to presne opacne, vyssie otacky a dvojnasobna spotreba . Pri kupe natankovana plna nadrz, teraz ukazuje asi 2 mm nad cervenou palickou rezervy. Trosku by som pozmenil prevodovku, 3000 ot/m = 100km/h. Sestrin Peugeot 207SW 1.4 VTi (95k) ma pri 3000ot/m uz tesne za 110km/h ( mozno za to mozu 15" kolesa )
Ked zatvarate kufor auta, aj vam vydava taky zvuk ako keby sa jednalo o nejaku Skodu 120 ?
Kedze mam nove RIO SPORTY nemalo by mat pelovy filter podla niektorych. No mne ho tam mechanik u KII nasiel
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
ku kupe zelam vela stastnych kilometrov a pridavam aj odpovede na tvoje otazky:tomasko007 píše:
- na zimu som kupil plechace
- ten zvuk zrejme vydava ŠPZ, pripadne drziak v ktorom je uchytena. je to tu riesene. vacsinou vyriesene podlozenim (napr papierovou vreckovkou)
- ja nemam a ani by som nechcel. osobne sa mi to vooobec nepaci
-
to som si myslel i ja, no ten zvuk SPZ nevydava, lebo ja som ju demontoval, a aj tak pri zatvarani kufra je ten hnusny zvukstaf píše: - ten zvuk zrejme vydava ŠPZ, pripadne drziak v ktorom je uchytena. je to tu riesene. vacsinou vyriesene podlozenim (napr papierovou vreckovkou)
demontoval si aj jej drziak?, ci si len vybral spz? (to sa pytam len pre istotu )
-
aj s drziakom,
v predu tiez to nebolo nejako super prichytene 2 srouby su malo, tak som si do naraznika navrtal este dalsie 2 teraz drzi ako prilepene, v zadu som to poriesil paskovinou dlzky cca 80mm ktore som pouzil ako podlozky, teraz drzi pevne to oramovanie, ale ten zvuk vydava aj tak , asi si budem musiet zvykat.
Inak je to skvele auto, s paradnym zvukom motora na dany objem.
Pouziva niekto z vas vacsi priemer kolies (15", 16" ) ako original 14"
v predu tiez to nebolo nejako super prichytene 2 srouby su malo, tak som si do naraznika navrtal este dalsie 2 teraz drzi ako prilepene, v zadu som to poriesil paskovinou dlzky cca 80mm ktore som pouzil ako podlozky, teraz drzi pevne to oramovanie, ale ten zvuk vydava aj tak , asi si budem musiet zvykat.
Inak je to skvele auto, s paradnym zvukom motora na dany objem.
Pouziva niekto z vas vacsi priemer kolies (15", 16" ) ako original 14"
-
mimochodom mam rio vo vybave sporty ako asi vacsina z nas... A teda nemam palubny PC.... Rad by som sa spytal ci sa vobec da domontovat a aj priblizna cena by ma zaujimala.... A este ci vobec sa ten PC vyplati montovat, ci je to hlupost alebo nie, nemam s nim skusenosti.... Dik
-
Uz to tu rozoberane bolo
domontovanie palubvneho pocitaca je hodne draha zalezitost urcite to presiahne aj 1500€ ( odhad, ak sa mylim opravte ma ).
Ja osobne som sklamany z toho bol asi tyzden ze ho nema, potom ma to preslo, zbytocne rozptylovanie za jazdy a stale by ma nutkalo sa kuknut na aktualnu spotrebu.
domontovanie palubvneho pocitaca je hodne draha zalezitost urcite to presiahne aj 1500€ ( odhad, ak sa mylim opravte ma ).
Ja osobne som sklamany z toho bol asi tyzden ze ho nema, potom ma to preslo, zbytocne rozptylovanie za jazdy a stale by ma nutkalo sa kuknut na aktualnu spotrebu.