Myslím že je to dobrý termín.Ak ste ešte niekde na fórach o Soule a sú tam majitelia skúste ich osloviť či by mali záujem sa stretnúť .stanci píše:AUTOSALÓN (02.10.2009 - 06.10.2009)vannilla píše:Nitra je dobrý nápad,len napíšte tu dátum konania tejto výstavy,aby som kukol,či sa mi to z niečím nekryje.
1. 10. otvorené pre odborníkov a novinárov
Mam v plane ist 6.10.2009 - nedela.
MAJITELIA KIA SOUL (aktuálny aj čakajúci)
Moderátor: Moderátoři
Re: MAJITELIA KIA SOUL (aktuálny aj čakajúci)
- Reklama
Stanči 4.10 je nedela tak zatial predbežne by sme to mohli nechať na 4.10.
Myslím že je to dobrý termín.Ak ste ešte niekde na fórach o Soule a sú tam majitelia skúste ich osloviť či by mali záujem sa stretnúť .[/quote] Stanči 4.10 je nedela tak zatial predbežne by sme to mohli nechať na 4.10.[/quote]
OK, dame rande v nedelu 4.10.2009
OK, dame rande v nedelu 4.10.2009
-
Koupil jsem si Kia Soul naprosto neplánovaně-měl jsem necelé dva roky Renault Thalia(koupen nový).Bylo to velice spolehlivé auto,sice na vzhled nijak zvlášt pěkné ale bez sebemenších závad.Manželka už jiné auto nechtěla(je nám oběma přes padesát let).Při nákupu v Intersparu tam byl vystaven Soul a má žena se do něj ihned "zamilovala" a bylo rozhodnuto.To bylo tenkrát před dvěma měsíci v neděli,ve středu jsme si zajeli do značkové prodejny Kia a v pátek jsme si odvezli nové autíčko.Mám najeto teprve 1300km ale zatím jen samá chvála-a to jsem před několika lety prohlásil,že bych si auto značky KIA nekoupil ani náhodou...Samozřejmě,nějaká ta závada se může vyskytnout ale to snad je u každého výrobku.Máme benzinovou variantu a jediné dvě menší výtky jsou:při rychlosti nad těch asi 90km je poněkud hlučnější a kombinovaná spotřeba 6,5L,kterou uvádí výrobce překračuji minimálně o dva litry.A to jezdím klidnějším způsobem a motor nijak zvlášť zbytečně nevytáčím.Snad to časem klesne.Ale svezení je opravdu parádní a zatím vůbec nelitujeme koupi tohoto auta.
Dobrý deň.Ja mám len 23 rokov je to moje tretie auto.Svoju maximalnu spojkonost som už písal,ale presne mám ten istý problém so spotrebou ako vy.Mam kombinovanu spotrebu namiesto 6,5 l/100 km okolo 8 l/100 km.Nachodenych mám skoro 13000 km,ale zdá sa mi,že sa to zlepšuje.
Kia Soul 1.6 CVVT Vannilla Shake
Zdravím vás spotreba u mňa je asi rovnaká ako u vás 8 l/100km zatiaľ mám 5500km. Ak by bolo vozidlo dodávané s 6 stupňovou prevodovkou +R určite by klesla aj spotreba a hlučnosť . No je to mestský crossover snáď v budúcich novších motorových prevedeniach.
JO,jo diesel je diesel mala spotreba a rychlejsi jizda
Auticko kupene pred tyzdnom, uplne neplanovane - mame RIO 1,5 roka, a manzelka ho trochu tukla ( cca 30km/h ), a kedze na moj vkus opadalo z auta dost veci ( oprava 1400,-€ ), tak bolo rozhodnute-treba nieco robustnejsie, odolnejsie = jasna volba SOUL. Vybava LX 1,6 benzin, cervena. Zatial 500 km, ale bezproblemovych, potesila ma o trochu vacsia nadrz ako na Riu. Hodil som na to 16" elektrony cierne s lestenymi falcami, uplne tmave folie.....proste krasa pozriet ( a ze sa teda otacaju vsetci okoloiduci )...asi tolko. Inak ku spotrebe...to ja som sa nevedel na riu zmestit do papierovej priemerky a uz mi to aj bolo blbe, a zrazu pri cca 15000km sa to upravilo a teraz pohoda, tak predpokladam ze to bude to iste ( inak v tom case som absolvoval preprogramovanie riadiacej jednotky, ako asi vsetci z Rio-m, tak mozno to spravilo ono )
Môžem potvrdiť spotrebu mám nabehanych 13300 km a spotreba išla dole,takze spokojnosť nadovsetko.Možno ešte o niečo dole pôjde verím tomu.
Kia Soul 1.6 CVVT Vannilla Shake
Fuj diesel My kralovska vysost (teda JA) mame radi iba benzin Spotreba je fajn ale ta ma nezaujima.Diesel píše:JO,jo diesel je diesel mala spotreba a rychlejsi jizda
Kto príde do Nitri na stretko ? Stanči a ja sme zatiaľ pripravený,pridáte sa ?
ja mam kiu soul od maja mam diesel 1,6 v plnej vybave a som s nim velmi spokojny kazdeho koho zveziem je prekvapeny ako je na zadnych sedadlach miesta mal som pred tym seata a ked som isiel na chatu tak som niekedy zachytil podvozkom toto ma vecsiu svetlu vysku a je to uplne v pohode proste som spokojny
Dalsi spokojny uzivatel Tak to ma byt
SOUL som si kupil v marci, vo vybave EX. Najazdil som zatial okolo 6000km a som celkom spokojny , lepsie auto som este nemal Jazdenie je paradne, vyhlad, plno miesta... Spotreba sa drzi okolo 8 litrov, ale uz sa mi ju podarilo stlacit aj na 7, s lahkou nohou Cize da sa, len na dialnici musim ist menej ako 130. Inak neviete niekto poradit, kde sa daju zohnat plechove disky? Potrebujem na zimu, ale 15 palcove. Najlacnejsie co som nasiel, stali 60€. Neviete o niecom lacnejsom? A dalej zhanam nejaky kryt batozinoveho priestoru, ale original stoji tusim okolo 160€, co sa mi zda celkom dost za kusok plastu. Nevideli ste niekto niekde neoriginalny, v idealnom pripade roletovy? A este jedna otazka - neviete niekto o dobrom sposobe, ako vyuzit tu misku, kde ma verzia TX subwoofer? Ak nie, budem si tam musiet zasadit fialky, lebo nejake prakticke vyuzitie to pre mna nema...
Ale inak nelutujem, ze som sa rozhodol pre SOULa
S pozdravom, Miro
Ale inak nelutujem, ze som sa rozhodol pre SOULa
S pozdravom, Miro
Zdar banda chcem kupit na zimu disky (alebo plechace) 15 palcove. Len neviem ake ET maju mat. Ma tu niekto 15-ky disky (plechace) ? Dakujem