kdo ma joice
samozřejmě že mam černýho a zakouřenýho...hihi .koupila jsem ho v praze.....v dražbě....ma najeto 80.000km,takže v poho.Mam tady známýho opraváře co dělá ve fordu,tak mu tam hodim joice a on to všechno povyměnuje a levně.Předtím jsem tam měla saaba a v poho.Ted jsem volala do servisu,že volaly až do phy, a ten manual nemaj.šmejdi.
- Reklama
Ty kupuješ auto v dražbě?Tomu nějak nerozumím.Jak vypadá černá zakouřená? Ten tvůj známí opravář ti tam dává díly z fordu???To je dobrý,nakonec budeš mít Galaxi.Škoda toho manuálu.Jak se ti s ním jezdí?A proč jsi si koupila takové auto.Já mám početnou rodinu a tak využívám všechny sedadla.Předtím sem měl citroene xsaru a docela se mi stejská, ale kia je taky dobrá.
nee
ne nedava mi tam díly z fordu... nejsem blondýna.Ale zajedu tam a on to zkoukne a řekne co je potřeba a ja to koupim a on to pak udělá.Dělá to po práci v dílně fordu a tam na to všechno má.Večer mu ho dovezu a dopoledne druhej den je to hotový.No tak ja taky sama nejsem.Mam rok a pul kluka a o něco staršího manžela...hihi.Ja před tím měla saaba a už trochu staršího ale taky velkyho a začlo se to nějako....rozpadat...trochu...a spotřeba 12l/100km ,takže žádná sláva.Joice se sice taky tou spotřebou chlubit moc nemuže,ale tak zas je lepší ježdění.Ja jezdim tak za 9/100. Psala jsem že mam černýho..tj barva auta a zakouřenýho..tj..okna tmavý.kapišto?
Taky nejsem blonďák jen sem trošku žertoval, jak s tím fordem tak s tím kouřením, i když mám kolegu a ten má opravdu auto zakouřený a to je síla. Je divné, že na foru jsi ty a ne tvůj manžel. Častěji tomu tak bývá.Já mám Joicíka na plyn a tak mě spotřeba moc netrápí tak jsem spokojenej.Ale zdá se že jsme jediný dva v Čechách co ho maj.Kde scháníš ty náhradní díly co ti tam ten forďák montuje.Už ti musel měnit něco většího?
On říkal,že ho to moc netankuje,nějaký fora tady.....Díly kupuju tady tady v obchodě www.autodilyriva.cz tady v Pcích a vždycky všechno na všechny auta se tam sežene.Nejsou to originaly...ale v pohodě.Ráno když řeknu co chci..jakej rok...obsah auta...tak odpoledne to mam.Předtím jsem taky ještě měla Hyundai coupé..sportaka..a spojka za 5000byla...na saaba taky všechno...naši maj forestra subaru a taky v poho....Tak tam pak pujdu zas olejovej filtr..za 100 a svíčky koupit...to nevim za kolik je tam maj.Stavím se tam příští týden.Abych to objednala všechno najednou.
TO KERIM Díky
Díky za info, Kerime. I-mejl by se měl zobrazovat pod mými příspěvky, jestli tam není, něco neklape. landecky@razdva.cz. Pokud pošleš fotky, díky, zkus pod 5MB celkem kvůli schránce, díky.
Kia Sephia II 1.5 2000 klima
Tak joice jsem mel rok:: ted s tim jezdi otec jako s firemnim je to supr vozitko_ Ale zacina nejak koroze u předni masky!! a ta spotřeba je dost"" ja už takovy velky auto nepotřeboval tak jsem si koupil Fiat stilo ale Joice supr kara!!! Ale moc jich v ČR neni!!! Kdo ma nejaky fotky pošlete ales.lasak@seznam.cz diiky
Palubní počítač tam je ne? To je ten přídavnej jak je na palubce mezi řidičem a spolujezdcem ne?jak to tam ukazuje nadmořkou výšku a ja nevim co ještě..nebo v servisu mi to aspon říkaly ty magoři..kam už nepujdu ...že to je přídavnej...palubní počítač. kola mam 14 ky..zimáky ještě...rozměr nevím musela bych se kouknout...a to se mi ted už nechce...třeba příště to napíšu jestli tě to bude zajímat... až to zkouknu
ahoj všichni- že nás teda je-co jsme propadli kouzlu korejských vozítek.
Vlastním Joice už víc jak rok.
Můžu s klidným srdcem říct,že investice do koupi tohohle auta určitě nelituju.Zatím jsem ho nakrmil pouze novým olejem,vodou do ostřikovačů no a taky nějakým tím litříkem benzínu.To že je žrout neřeším.
Tuhle jeho "slabůstku" několikanásobně vyvažuje jeho variabilita.
Samo,že jsem před jeho koupí zvažoval i tento aspekt,ale sloupeček
zjištěných kladů byl podstatně delší než než těchto pár prkotin. Před tím
jsem měl 6 let Toledo limitované verze v top výbavě,tak mi nějaká ta koruna za slibované dražší náhr.díly nepřišla jako nějaké nóvum.
Že s koupí korejce stratím na charakteru,je taky překonaný,protože zatím
kamkoliv jsem přijel,sklidil jsem pouze závistlivé pohledy anebo pochvalu
On ten náš Joicík jaksi bezproblémů a nenásilně vyčnívá v moři všudypřítomných škodovek a to nejen výškou.Prostě mám(máme,mi co ho vlastníme) originální vůz,bez dalších investic do tuningu,bez strachu z jeho zcizení,s obrovským vnitřním prostorem a výbornou funkčností-to je blbý slovo,ale ono to fakt funguje.
A hlavně ta cena!!!! Když vím kolik stojí a jak se sere třeba elektrika v Zafiře je Joice určitě velmi dobrá volba.
Autem jezdí vlastně pouze manželka s dětma do školky a na nákupy.
Já ho mohu hodnotit poze jako pozorovatel,ale zatím je na velmi spokojené.
Jinak vůz byl koupen jako nový v ČR,jsem druhý majitel,má najeto 65tkm
a ceně byl i vámi tolik chtěný český manuál. Ne že bych ho nečet,ale
obsluha auta mi přijde intuitivní a problémy se jaksi "zatím" nedostavují.
přesto budete-li mít někdo nějaký dotaz na který si vyčtu odpověď,pak
rád pomůžu radou nebo obrázkem
Vlastním Joice už víc jak rok.
Můžu s klidným srdcem říct,že investice do koupi tohohle auta určitě nelituju.Zatím jsem ho nakrmil pouze novým olejem,vodou do ostřikovačů no a taky nějakým tím litříkem benzínu.To že je žrout neřeším.
Tuhle jeho "slabůstku" několikanásobně vyvažuje jeho variabilita.
Samo,že jsem před jeho koupí zvažoval i tento aspekt,ale sloupeček
zjištěných kladů byl podstatně delší než než těchto pár prkotin. Před tím
jsem měl 6 let Toledo limitované verze v top výbavě,tak mi nějaká ta koruna za slibované dražší náhr.díly nepřišla jako nějaké nóvum.
Že s koupí korejce stratím na charakteru,je taky překonaný,protože zatím
kamkoliv jsem přijel,sklidil jsem pouze závistlivé pohledy anebo pochvalu
On ten náš Joicík jaksi bezproblémů a nenásilně vyčnívá v moři všudypřítomných škodovek a to nejen výškou.Prostě mám(máme,mi co ho vlastníme) originální vůz,bez dalších investic do tuningu,bez strachu z jeho zcizení,s obrovským vnitřním prostorem a výbornou funkčností-to je blbý slovo,ale ono to fakt funguje.
A hlavně ta cena!!!! Když vím kolik stojí a jak se sere třeba elektrika v Zafiře je Joice určitě velmi dobrá volba.
Autem jezdí vlastně pouze manželka s dětma do školky a na nákupy.
Já ho mohu hodnotit poze jako pozorovatel,ale zatím je na velmi spokojené.
Jinak vůz byl koupen jako nový v ČR,jsem druhý majitel,má najeto 65tkm
a ceně byl i vámi tolik chtěný český manuál. Ne že bych ho nečet,ale
obsluha auta mi přijde intuitivní a problémy se jaksi "zatím" nedostavují.
přesto budete-li mít někdo nějaký dotaz na který si vyčtu odpověď,pak
rád pomůžu radou nebo obrázkem
Re: kdo ma joice
Ahojky,tak jsem před několika dny oplakal VW Sharan a koupil toto Koreiské vozítko.Jelikož se mi aut.převodovka odebrala do věčných lovišť díky jednomu velmi dobrému mechanikovi,který tam měnil olej a nějak nevěděl asi jaký a klolik.Auto je nezbytností,tak jsem zadal kritéria,jako vícemístní,tažné,klima,R.V. a cenu. A byla na světě KIA Jsem druhý majitel,první v Čechách.Musím opravdu říc,že mě velice překvapilo.Za motor by se nemuseli stydět ani v Toyotě,pružný dynamický,kutivovaný chod,tichý.Spotřeba zatím kolem 10 l .Což je v normě na to,že auto ma 2t a motor 2l,Sharan si bral víc a motor nebyl tak pružný ačkoliv měl o hodně více KW.Sice nebyl problém jet 200,ale spotřebu radši neuvádím Jediné co mi už začalo chybět je palubní počítač,místo toho je tam komas s hodinama,venkovní teplotou,barometrem a výškou nad mořem.Což je sice pěkné,ale méně potřebné.Raději bych věděl info o motoru a palivu než kolik je momentální tlak vzduch
Každopádně zatím má víc plusů než mínusů.
Každopádně zatím má víc plusů než mínusů.