Chcete byt moderatorem?
Chcete byt moderatorem?
Vazeni, stale jeste je zde dost sekci, o ktere se nikdo nestara, tak pokud chcete byt moderatorem te ktere sekce, napiste mi, budu rad kdyz se o tento web bude starat vic lidi a bude to pak vice USER FRIENDLY
dik
Kdo jsou moderátoři ?
Moderátoři jsou jednotlivci (nebo skupiny jednotlivců), jejichž práce je starat se o chod fóra každý den. Mají právo upravovat nebo mazat příspěvky, zamykat/odmykat, přesouvat, mazat a rozdělovat témata, která spravují. Obecně řečeno, moderátoři jsou od toho, aby lidé nepřispívali mimo téma nebo nepřidávali otravný materiál.
dik
Kdo jsou moderátoři ?
Moderátoři jsou jednotlivci (nebo skupiny jednotlivců), jejichž práce je starat se o chod fóra každý den. Mají právo upravovat nebo mazat příspěvky, zamykat/odmykat, přesouvat, mazat a rozdělovat témata, která spravují. Obecně řečeno, moderátoři jsou od toho, aby lidé nepřispívali mimo téma nebo nepřidávali otravný materiál.
- Reklama
Moderátor, roztříštěnost, kontakt s firmou, co s tím?
Upřímně řečeno, nevím, zda mám odborně na to být moderátorem, a taky jsem tu zatracený zelenáč na to kritizovat nebo si tu něco usurpovat ... Přijde mi ale, že jsou jednotlivá témata hodně roztříštěná, třeba inzerce je ve skutečnosti rozptýlená po všech možných nad i podúrovních.. To bere inzerátům i inzerentům sílu, to je škoda. ... Je skvělé, že má Kia svůj net fanklub, ale také by bylo velmi super, kdyby na něj existoval odkaz z firemních stránek, i když si uvědomuju, že toto prosadit by dalo sakra přesvědčování a práce ...Nakonec jde ale asi o to přitáhnout sem co nejvíce lidí kolem aut Kia, nebo ne?
Re: Chcete byt moderatorem?
Hledani moderatoru pokracuje, pokud se jim chcete stat a podporit rozvoj tohoto fora budu rad
Chodim sem kazdy den tak ak budes chciet mozem ti s niecim pomoct.
Dobre by bolo urcit kazdemu moderatorovy jeden typ vozidla a on sa bude starat o tie podkategorie..ja by som zobral RIO ak by sa dalo...
Dobre by bolo urcit kazdemu moderatorovy jeden typ vozidla a on sa bude starat o tie podkategorie..ja by som zobral RIO ak by sa dalo...
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
Dik, je tvyaladinos píše:Chodim sem kazdy den tak ak budes chciet mozem ti s niecim pomoct.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ak este nie je nikto na moderovanie Sorenta tak sa hlasim dobrovolne.
"Už" čerstvý majitel vozidla Kia Sorento 2.5 CRDI VGT 16V A/T EX, strieborná metalíza.
dik, uz ti to pridavam.scenic píše:Ahoj, ak este nie je nikto na moderovanie Sorenta tak sa hlasim dobrovolne.
Nabidka na moderovani stale plati, clenove pribyvaji a chtelo to to trosku hlidat prispevky
chcem sa spytat ked by som chcel byt moderatorom, bol by som len v danej sekcii teda modeli auta? napr RIO? alebo mod. celeho fora? Kedze mam vozidlo Rio tak by som sa tam vedel trosku postarat o poriadok...
moje heslo: Ziadny spam neznesiem
moje heslo: Ziadny spam neznesiem
Muzes se starat klido o cele forum jde to nastavit pro vsechny sekce
-
Ahoj, mam SOULA, ak tomasko007 suhlasi mozem si zobrat nastarost tuto cast. Ked ano prosim viac info o tom ako, kde, preco... a tak. Dakujem.
-
Ahoj . ja s tym suhlasim, ak s tym suhlasi aj "hlavny boss"
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Kúpene : 10.7.2009
Ok jak je libo panove co a jak je zde - https://www.kia-club.net/faq.php#f4r1
muzu se postarat o audio eventuelne poradit neco malo o tom vim.