No ja som včera išiel do Ba a späť do NR a neviem vám povedať akú som mal priemernú spotrebu,ale pred jazdou som natankoval doplna a keď som sa vrátil z BA do NR tak som mal presne 3/4 nádrže,takže som minul 1/4,aj keď ručička začala klesať až po 103Km...
A mám taký dojem že keď som sa vrátil tak som najazdil cca. 173Km.
Ale čo sa týka témy,tak si myslím,že v rámci možnosti sme každý rok kúpili to najlepšie auto čo sa týka cena/výkon/výbava.
Každý máme niečo menej a niečo viac.
Ja mam kotúče všade a rôzne detaily a 2009 nemá kotúče a detaily ale ma lepšie rádio...btw.porovnávam ešte starý model nie ten nový facelift.
Jedinú vec čo môžem vytknúť je kvalita sedadiel.
Pri nerovnostiach, vŕzgajú, pískajú a hýbu sa pri nezaťaženom stave sedadlá (horná časť) do strán a samozrejme opierka hlavy.
KIA RIO 1,6 EX
Re: KIA RIO 1,6 EX
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
- Reklama
Aladinos:
suhlasim s tebou kazde auto (model, typ) ma nieco viacej a nieco menej. S mojou Karkulkou som spokojny a "beriem ju taku aka je" Samozrejme ma svoje chyby, ale ma aj dobre stranky. Napr dobre sa snou parkuje v meste.
Staf:
nuz vazne ti vravim, ze vysla taka spotreba na ceste. Pozri si link na recenziu mojho auta. Dlhodoby priemer odkedy mam auto mam na urovni 7,13 l/100km
suhlasim s tebou kazde auto (model, typ) ma nieco viacej a nieco menej. S mojou Karkulkou som spokojny a "beriem ju taku aka je" Samozrejme ma svoje chyby, ale ma aj dobre stranky. Napr dobre sa snou parkuje v meste.
Staf:
nuz vazne ti vravim, ze vysla taka spotreba na ceste. Pozri si link na recenziu mojho auta. Dlhodoby priemer odkedy mam auto mam na urovni 7,13 l/100km
Kód: Vybrat vše
http://moje.auto.cz/BatoNR/karkulka.html
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
BatoNR: mal si takuto spotrebu len teraz, alebo mavas taku nizku castejsie? ... lebo mam trochu pochybnosti ohladne tvojej metody merania. ono vo vseobecnosti je dobra, ale myslim ze tam mohlo vniest nepresnost to, ze si to testoval len na 200km.
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
iba v tomto pripade som umyselne natankoval rano do plnej nadrze. Nikdy pred tym som takto cielene nemeral a toto je jediny pripad kedy som meral.
Co si meriam spotrebu, priebezne na jazdu v meste a plus okolie mesta do 20km tak mam dllllllllllllhodoby priemer 7,13
Co si meriam spotrebu, priebezne na jazdu v meste a plus okolie mesta do 20km tak mam dllllllllllllhodoby priemer 7,13
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
tak ten priemer ti uz vobec nemozem zavidiet. ja si tiez vediem podrobne statistiky. za poslednych vyse 17k km mam poznacene kazde tankovanie. bohuzial z toho prvych 10k km nemozem velmi brat do uvahy, to som sa nahanal na firemne naklady po nemeckych dialniciach, tam mi vysiel celkovy priemer 7,96 (max hodnota bola 10,93), ale potom zvysne kilometre (7300km) som uz bol doma a z toho mi vychadza priemerna spotreba 6,72
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
tak to je slusny priemer 6,72 litra. Musim sa priznat ze toto je moj sen
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008