Znak na kapotu

BOSS
Kontaktovat uživatele:

Znak na kapotu

Příspěvek od BOSS »

Ahoj, všechny Vás po dlouhé době zdravím a přeji všem hodně úspěchů v Novém roce.

Mám dotaz.....umí někdo sehnat toto: ?

http://cgi.ebay.com.sg/3D-Kia-Chrome-Em ... %26ps%3D63

Předem děkuji ;-)
Reklama

Tomas80

Re: Znak na kapotu

Příspěvek od Tomas80 »

Ahoj. Tak jedine to pres nekoho obednat ale vypada to hooooooodne luxusne. Ale uprime bych se asi v nasich podminkach bal, ze o to brzy prijdu. Respektive, ze mi zustane na kapote jenom ta zakladna :-(. Nicmene, bych si asi nechal rict, precijenom tech 12 dolaru neni zas tak moc to vyzkouset :-).
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW
BOSS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

proto bych vzal rovnou 4 nebo 5ks za ty peníze....co sem se informoval, tak poštovný by mělo stát něco kolem 1000,- Kč....ale chce to někoho, kdo to umí přes ten e-bay objednávat...já s tím nemám zkušenost :-(
Tomas80

Příspěvek od Tomas80 »

doprava z usa je kolem 50 dolaru. Zkusim neco zjistit a dam vedet
BOSS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

super, kdyby nás bylo víc, tak by se to i vyplatilo...kdyby se to poštovný rozdělilo mezi několik lidí. jsem ochoten zaplatit i slušnou provizu tomu, co by nám to objednal a dodal ;-)
NYKY0801

Příspěvek od NYKY0801 »

Tak to je paráda!!! Hledal jsem na netu jestli se to neobjevuje někde poblíž, ale zřejmě to je pouze v Americe. Ještě by mě zajímalo jak se to přidělává. Ale jinak se hlásím, že mám též zájem. Též bohužel nemám s E-buyem zkušenosti.
Bostra

Příspěvek od Bostra »

Zdarec Pánové.
Tak ten prodejce co nabízí tento produkt není z Ameriky, ale ze Singapuru. Já už jsem na EBAY nakupoval a tak mám nějaké menší zkušenosti, ale jak jsem se díval na ten odkaz, tak ten prodejce požaduje platbu pouze na bankovní účet a to je trochu problém. S tím mám špatné zkušenosti a navíc se u nás platí poplatek min. 250 Kč za převod. Dále jsem si všiml, že nenabízí vůbec zaslání do jiných zemí mimo ten Singapur. Tak že i kdyby se vyřešila nějak ta platba, tak asi pravděpodobně Vám to nezašle. Muselo by se ho nejdříve zeptat jestli je ochoten to zaslat do ČR. Je mi jasné, že jsem Vás tímto moc nepotěšil, ale věřím, že když se něco takového prodává, tak se to určitě objeví v nabídce u nějakého jiného prodejce který podporuje platbu PayPal a zašle to i do ČR. No a to už by nebyl problém a pokud by jste chtěli, jsem ochoten Vám to objednat.

Bostra :)
Kia Sorento EX 2,5 CRDI AUTOMAT r.v.2007
Bostra

Příspěvek od Bostra »

Tak chvíli jsem pátral a našel jsem toto.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Chrome-K ... 3a562adb56

Podporuje platbu PayPal a měl by zasílat i do ČR. Navíc je to prodejce s delší působností prodeje na EBAY a tak by snad neměl být žádný problém. 1ks stojí 5$ a pošta je za jeden kus 7$ a za každý další je poštovné 6$. Tak že, když by jste si objednali třeba 5ks, tak poštovné by bylo 31$.
Jo a ještě: lepí se to 3M páskou která by měla být součástí toho znaku.
Bostra :wink:
Kia Sorento EX 2,5 CRDI AUTOMAT r.v.2007
Tomas80

Příspěvek od Tomas80 »

Ahoj. Zatim nemam info od znameho jestli by to byl schopen objednat, ale jak pise Bostra, pokavad to nezasilaj do CR tak neni co resit a museli by jsme to objednat z toho jeho odkazu.
Znak se mi libi i kdyz mi rikal kolega, ze je to mooc hezky a tady u nas jeste nerozsireny, takze nam to prej stejne na tech autech dlouho nevydrzi :D Sel bych do toho, ale asi bych si rovnou objednal dva pro jistotu :D . No ale koukal jste nekdo na kapotu? Jelikoz tam mame primo uprostred zlom, tak to asi nebude zas tak jednoduchy to tam nabastlit :wink: .
BOSS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

Ahoj,

...tak to je super, moc ti děkuji bostro, že si nám našel tento odkaz. Už jen seženeme někoho, kdo bude ochotný nám to objednat a domluvíme se, kolik kdo bude chtít ks. Já osobně budu chtít určitě 5ks.

Když to někdo vorve, nalepíš si tam záložní. Navíc mám auto v garáži, takže se toho až tak neobávám. S tím prolisem na kapotě se dá určitě něco vymyslet (proříznout tu pásku na znaku či tak nějak). To si myslým, že už bude maličkost si s tímhle poradit.
BOSS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

A hlavně proto, že to u nás není tak rozšířené, proto to chci....;-) ne každý to bude mít na svém autě, tak to bude trochu ojedinělé a originální (ikdyž u landcruiserů je to už dosti rozšířené - ale znak toyoty je tu už dobře dostupný
Tomas80

Příspěvek od Tomas80 »

Auto taky parkuju doma v garazi, ale precijenom to obcas stoji i nekde ve meste. Jinak bych pockal jak se k tomu vyjadrej ostatni. Az se dohodnem na poctech, tak bych teprve resil kdo to objedna. Ja za sebe bych si vzal 3 kousky :-). Jo a jeste me napadlo, do mycky s tim asi nejezdit co :-)
BOSS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

...myčka tomu neublíží, měl sem toto na lancruiseru a v pohodě...není to tak vysoký, aby to chytl střed toho kartáče. Tak fajn, už máme osm ks...ještě někdo? ať se to dá objednat, než ta nabídka na e-bay zmizí :-(
Czecha

Příspěvek od Czecha »

Má jich jen 10ks, tak to vemte vsechno, ne?
BOSS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

...tak co tome, vemeš jich taky pět a jdem do toho? Než nás někdo předběhne? Zbytek tu můžeš pak někomu prodat ;-)
Odpovědět