sorento nejde do otacok
-
sorento nejde do otacok
chalosi chcem sa opytat na jeden problemik rano som nastartoval auto vsetko ok siel som nim v pohode auto som odstavil teaz som nastartoval vsetko ok no pri jazde ni po 20metroch zasvietila diagnostika a autom zacalo skubat a nejde do otacok ked som zastavil vypol klucik a znovu nastartoval triaslo no pri dalsej jazde prstalo triast ale nejde do otacok ked odstavim a pridam plyn autom skube od 4tis otacok a ide ako stvorvalec teda to je moj nazor neviem co s tym moze byt bol som v kii povedali ze nemaju dnes cas ze v pondelok mam dojst na diagnostiku no cakat sa mi nechce poradi niekto? jedna sa o kia sorento 3.5benzin 6valec pred tyzdnom boli sviecky menene
- Reklama
Re: sorento nejde do otacok
Benzínovej filtr byl měněnej? Nebo není voda v benzínu? Tahle zima je dost krutá a techniku prověřuje dokonale. Ať mi ještě někdo tvrdí že je globální oteplení .
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
-
tak toto neviem auto je po servisnej prehliadke v kii najazdene od prehliadky 300km auto slo bez nejakych problemov rano a o 4 hodiny uz neslo tak neviem a nebol mraz a vyhadzujem mi stale diagnostiku urobilo to asi to ze auto slo potom sa vacalo vrtiet a zdochynat potom ked som ho vytocil tak sa rozbehlo a potom stratilo tah teraz ide ale ked mu pridam tak netaha ako by malo proste to nieje ono akoby ho daco skrtilo no mozem skusit ten palivovy
Nebo taky váha vzduchu může poslat motor do nouzáku. Nejlepší je to dát na diagnostiku.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm