pokec o riu
-
Re: pokec o riu
hmm diery po zime nie su vsetko ... kanalove priklopy na hlavnych tahoch, ktore su minimalne 2-3 cm pod urovnou cesty na sidliskach KVp, Terasa v KE si myslim ze su tiez v "havarijnom stave ". Na urcitych usekoch je pri dvojprudiovej vypadovke problem predbehnut siroky autobus, ktori zasahuje aj do druheho jazdneho prihu, len aby sa vyhol dotycnym kanalom, a to nehovorim o prejazdoch cez kolaje pre elektricku.
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
- Reklama
ak mal niekto otvorenu spolujazdcovu skrinku az tak ze odistil tie dva bocne dorazy tak ten pipak sa da lahko odpojit vytiahnutim bieleho konektora z modrej krabicky (pipak). Jednoducha vec robota na 5 minut.........................aladinos píše:Chalani s bezp. pasmi je to tak ako pisete.
Mam pre vas ale radu ked nechcete aby to pipalo existuje na to taka finta fň.
Ked je zapnuty motor a odopnete sa - zacne pipat. Potom sa zapnite,odopnite,zapnite odopnite a prestane to pipat aj signalizacia na pristrojovke zmizne
A co sa tyka zaroviek, neskusali ste namiesto parkovaciek,brzdoveho osvetlenia davat LED ziarovky? Ak ano ake a kolko vydrzali.
Pomocka:nachadza sa na lavej strane hore.
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
-
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
OK... vyskusam...Matej píše:ak mal niekto otvorenu spolujazdcovu skrinku az tak ze odistil tie dva bocne dorazy tak ten pipak sa da lahko odpojit vytiahnutim bieleho konektora z modrej krabicky (pipak). Jednoducha vec robota na 5 minut.........................aladinos píše:Chalani s bezp. pasmi je to tak ako pisete.
Mam pre vas ale radu ked nechcete aby to pipalo existuje na to taka finta fň.
Ked je zapnuty motor a odopnete sa - zacne pipat. Potom sa zapnite,odopnite,zapnite odopnite a prestane to pipat aj signalizacia na pristrojovke zmizne
A co sa tyka zaroviek, neskusali ste namiesto parkovaciek,brzdoveho osvetlenia davat LED ziarovky? Ak ano ake a kolko vydrzali.
KIA RIO Sporty 1,4 r.v. 2009
bud takto, alebo este jednoduchsie - dole pod vodicovym sedadlom je tiez taky kablik, ktoreho konektor staci len vytiahnut.. robota na 10 sekund..Matej píše:ak mal niekto otvorenu spolujazdcovu skrinku az tak ze odistil tie dva bocne dorazy tak ten pipak sa da lahko odpojit vytiahnutim bieleho konektora z modrej krabicky (pipak). Jednoducha vec robota na 5 minut.........................
caw BatoNR jasom dal 182euro za druhu garancku prva uz si nepametam kolko ma visla
a kde si bol nadruhej garancke? v ktorom servise? uz mam nabehanych 36500 (a to som bol v januari na GP po 30000) takze tento rok pojdem este asi aj na dalsiu prehliadku
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Caute, neviem kam to mam dat, ale myslim si, ze sa to zide...
Vyskusajte to pozriet, je tam toho dost
www.kia-hotline.com
www.kia-hotline.com
winter car: Mitsubishi Pajero Wagon V6
summer car: Renault Clio
Hyundai I30 1.4CVVT 2011-2011
Hyundai ACCENT 2007-2011 1,5CRDi VGT 81kw
MOTOROVÉ OLEJE, predajňa v Bratislave http://www.eoil.sk
Beriem spat... Myslel som si, ze je to nieco ako ma Hyundai..
Ano, je to skoro to iste, ale Kia chce za manualy atd.. financie
Ano, je to skoro to iste, ale Kia chce za manualy atd.. financie
winter car: Mitsubishi Pajero Wagon V6
hosi zdravim Vas... neviem najst info o vrzgajucej SPZ hoc sme sa tusim o tom volakde bavili a niekto ma riesenie.. konkretne sa jedna o SPZ na 5tyh dverach Rio 5dv hatch. Strasne mi to vrzga pri nerovnostiach na cestach pri v podstate akejkolvek nerovnosti, nehovoriac o zatvarani 5tych dveri to je vreskot na cele sidlisko... este som sa ktomu nedostal a ani som tu SPZ nekukal ako je to uchytene... ja to mam asi len plastovy ramik vnom SPZ. Chcem sa spytat je nieco take ako cela plastova forma aj na "zadok" auta... teda podlozene plastom po SPZtkou, a samozrejme v plastovom rame, teda pokial to napomaha ktomu aby to tak nerezonovalo hnusne... mne sa totiz vidi ze mne priamo spz plieska o dvere A ide mi to poriadne na nervy, dnes som si sadol dozadu a priatelka skusala soferovat (este nema vodicak) na takom skvarovom ihrisku a som myslel ze ma porazi... vzadu by som teda v Riu nechcel sediet... sak ani len hudbu tam nebolo pocut... a to som si spredu ako vodic myslel ze to je nic, to je plato.. a hov*o... je to ta SPZ a je to fakt des... niekto spominal molitan ci polystyren, ale mne to pride ako somarina... alebo este tie stahovacie pasky? Neviem co mi kto poradi, pls cim skor bo pridem nielen o usi
no riesenim bolo napchat tam tusim poskladane vreckovky ja som sa uz v tescu obzeral po inych drziakoch na spz. tieto nase su onicom, chcelo by to nieco v com znacka drzi pevnejsie a co nema taku pruznu zadnu stranu
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
co to mam vystruzlikat z dreva?! ach jaj kuknem dake ine ramiky na spz... ale dakujem
pre tych co rovnako ako ja prehliadli tento prispevok .... nevahajte a registrujte sa! je tam plno zaujimavych veci. mat ich tak v offline forme, to by bol super vianocny darcekadam221 píše:Caute, neviem kam to mam dat, ale myslim si, ze sa to zide...
http://www.kia-hotline.com
jj ze 5 eur na 1 hodinu. Da sa tam aj vobec nieco pozriet?
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
ale kam si sa to ty dostal??? jasne ze sa da. mozes si pozerat detailne diely auta a je tam aj navod na opravu/vymenu jednotlivych casti.