Úprava výkonu
-
Úprava výkonu
Ahoj,
dnes mi v KIA nainstalovali schválený powerbox. Nárůst je markantní. Auto jede velmi slušně. Opravdu razantně táhne do cca 4500 otáček což je o 500 otáček více než před úpravou. Mám radost.
dnes mi v KIA nainstalovali schválený powerbox. Nárůst je markantní. Auto jede velmi slušně. Opravdu razantně táhne do cca 4500 otáček což je o 500 otáček více než před úpravou. Mám radost.
- Reklama
Re: Úprava výkonu
Ahoj, take mi o tom v KIA rikali. Kolik za to nakonec chteli a jak je to se spotrebou po teto uprave?
Diky
Diky
-
Ahoj,
cena je 7.800 vč. DPH + montáž, to může být různé.
Spotřeba asi nižší, ale jezdím velmi svižně, takže v tom ti moc neporadím.
cena je 7.800 vč. DPH + montáž, to může být různé.
Spotřeba asi nižší, ale jezdím velmi svižně, takže v tom ti moc neporadím.
taky bych chtěl vědět jak je to se spotřebou, kdyby byla nižší a auto by jelo svižněji tak by to bylo skvělé, ale nevím jestli to tak bude
kolik mas finalni (oficialni) navyseni vykonu? standartne ma crdi ve vyssi verzi 85kw
-
Ahoj neměřil sem to na brzdě, takže nevím , ale píšou měření u jiného ceeda, výsledky a celé zařízení je na stránkách www.racingbox.cz
-
Celý týden jsem dělal hodného řidiče a jezdil jen lehounce přes předpisy a na konci týdne palubní počítač 5,5 (takovou hodntu sem nikdy neměl ) Jezdím převážně město a dálnice. A čeho jsem si všiml včera, když sem ve městě najížděl na dálnici bylo na palubáku 5,7. Na dálnici tempomat na 130 km/h a po cca 30 km spotřeba KLESLA na 5,5 a taková už zůstala. Dost dobrý myslim.
-
Takže upravuji své předchozí informace. Palubní počítač, resp. jeho výpočty průměrné spotřeby, jsou po úpravě naprosto k ničemu.
Když jsem psal 5,5 l/100 km na palubáku tak skutečná při tankování byla 6,89 l/100 km
Dnes tankováno znovu na jiné pumpě. Palubák hlásí 6,4 realita 8,49 l/100 km.
Nicméně za mojí jízdu se mi to stejně nezdá jako přehnaná spotřeba
Zajímavé je, že dojezd vcelku funguje tak nevím
Třeba se palubák vzpamatuje. Na tom webu píšou, že jednotka dostává od powerboxu záměrně špatné informace o množství dodávného paliva a tady bude asi zakopaný pes. Nevadí mi to.
Když jsem psal 5,5 l/100 km na palubáku tak skutečná při tankování byla 6,89 l/100 km
Dnes tankováno znovu na jiné pumpě. Palubák hlásí 6,4 realita 8,49 l/100 km.
Nicméně za mojí jízdu se mi to stejně nezdá jako přehnaná spotřeba
Zajímavé je, že dojezd vcelku funguje tak nevím
Třeba se palubák vzpamatuje. Na tom webu píšou, že jednotka dostává od powerboxu záměrně špatné informace o množství dodávného paliva a tady bude asi zakopaný pes. Nevadí mi to.
hmm takze je to neni uplne dotazeny.. coz je myslim skoda
a jak se tvari motor, co se tyka projevu?
a jak se tvari motor, co se tyka projevu?
-
Chová se stejně vychovaně, jen má víc výkonu.
-
Ahoj mám 1,6 CRDI SW, je to načipovaný (maxpower.cz - pouze úprava software) skoro od začátku. Spotřeba šla tak o půl litru dolů a výkon je výborný.Racingboxu bych se trochu bál(odraďovali mě od toho nezávisle dva motoráři, je to přesně kvůli tomu, že to lže motoru o údajích a hodně to přidá tlaku na turbu. Měl jsem to v Passatu a po 15 000 km se mi roztrhlo turbo,ale samozřejmě to nemuselo být Racingboxem.
-
No já se toho naopak vůbec nebojím. Montovala to přímo Kia a je to bez ztráty záruky. takže kdyby umřel motor, je mi to fuk.
Pred 7 dnami som si zapojil POWER BOX, zvýšenie výkonu je poznateľné , včera som bol na brzde a hodnoty sú: séria je to 85 KW 115 koní CRDI po úprave 137 koní a krútak 300 Nm!!!! spotreba po meste 4,5 LITRA!!!!!! a cena za akú to viem zohnať je o polovicu nižšia ako kdekoľvek inde a je to z Nemeckej firmy ,ktorá predáva len Power boxy pre nové diesle, tkaže žiadne Čínske sračky s nejakým tranzistorom v smiešnej krabičke...Montáž trvá cca 1 minútu, nakoško koncovky sú presne pre konkrétny model auta...
-
Prosím tě jak měříš tu spotřebu. Jestli dle palubního PC, tak pak zajeď na pumpu a změř si to po dotankování, protože mě na palubáku ve městě ukazuje taky cca 4,5 - 5 l/100 km, ale powerbox, pokud je kvalitní, lže jednotce o množství a paliva, které teče do vstřikovačů a proto má palubní pc lživou vypovídací hodnotu.
Každopádně pokud se u tebe projevilo takové markantní snížení spotřeby gratuluji ti, ale upřímě tomu nevěřím.
Každopádně pokud se u tebe projevilo takové markantní snížení spotřeby gratuluji ti, ale upřímě tomu nevěřím.
-
Ahoj jak jsi dopadl u pumpy.
Díky za info.
Díky za info.