Mate original radio alebo vlastne ?

aladinos

Re: Mate original radio alebo vlastne ?

Příspěvek od aladinos »

:?: Ma tu niekto iPhone 3G alebo iPod. :?:
Ak ano cez co to mate zapojene do autoradia.
K teme ja mam oranzovy display s usb a aux. dakujem
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
Reklama

MaRio

Příspěvek od MaRio »

Zdravim vás páni, chcem sa spýtať na jednu drobnosť. Ak mám cez rádio pripojený USB a počúvam hudbu, zastavým , vypnem motor na pár minut popritom stále počúvam. Ak po chvíli naštartujem, USB sa mi znovu spustí od prvej pesničky. Neviem či je to v rádiu alebo v USB. Rádio mám origoš. Rio Sporty. Dakujem
visna

Příspěvek od visna »

no tak zrovna taku skusenost nemam,ale vo vseobecnosti si myslim ze to radio nie je priliz vychytane na tie USB-cka, mne to tiez sem tam spravi vselijake haluze. napr. sa mi hoci kedy prepne pesnicka aj ked zrovna hra a je iba niekde v strede tak sa z nicoho nic prepne, alebo ked pocuvam priliz ticho tak je tak strasny sum, nehovoriac o tom ze to radio ti dokaze precitak vzdy iba 250 skladieb a je uplne jedno ze ci ich tam mas 500 alebo 1000. Takze to radio ma v tomto trosku vytaca, to tam to usbcko ani nemuseli davat. skus si tie MP3 co mas na usbecku napalit na CD ... mozno budes mat pokoj :D :oops:
RIO II 1,4 sporty 2008
staf

Příspěvek od staf »

no bud napalit alebo pripojit mp3 prehravac cez aux.
to ze si nepamata poslednu poziciu po tom co bolo vypnute sa velmi ako chyba neda brat, hold nema to na to pamat :-/
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Bezo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bezo »

MaRio píše:Zdravim vás páni, chcem sa spýtať na jednu drobnosť. Ak mám cez rádio pripojený USB a počúvam hudbu, zastavým , vypnem motor na pár minut popritom stále počúvam. Ak po chvíli naštartujem, USB sa mi znovu spustí od prvej pesničky. Neviem či je to v rádiu alebo v USB. Rádio mám origoš. Rio Sporty. Dakujem
ja ked som pouzival stare usb 256MB tak mi to ako vravis zacalo hrat od zaciatku, ale ked som si kupil nove 4GB tak toto ked tam mam a vytiahnem ho a potom naspat dam tak pokracuje od tej istej pesnicky dokonca presne od tej istej sekundy...tak podla mna to je v USB
Kia Rio II Sporty, 1.4 16V
MaTToS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaTToS »

Tak k teme, pripojil som na radio 8GB USB kluc a nacitalo cca. 740 pesniciek co tam boli a vsetky sa dali bezproblemov pustit a zatial som este teda ziadny problem s prehravanim z USB kluca na tom radiu nemal .
RIO ´09 original radio pre Sporty - velke oranzove plnegraficke LCD a dole v priehradne AUX + USB .
KIA RIO II Sporty 1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG Solaris + folie by SAXO
Obrázek :arrow: LPG
Obrázek
visna

Příspěvek od visna »

no tieto nove radia podla mna nemaju chybu iba tie nase stare su take sproste. tato tema bola hlavne kvoli tym nasim starym....... :D
RIO II 1,4 sporty 2008
staf

Příspěvek od staf »

dotaz k radiu (original, rio 08)

zaujimalo by ma ake skusenosti mate s RDS/TA (traffic announcement) na svk. ked jazdim tak ma samozrejme zaujima kde su radary a ine info a tak by sa zisli dopravne spravy. takze samozrejme mam zapnute TA na radiu. ale ... funguje to ozaj minimalne! :cry: neviem ci je to radiom (v aute), alebo radiami (ci vysielaju RDS alebo sa na to seru), alebo ci mam len proste smolu a vzdy ked ide dopravny servis tak mam zly signal a tak ho radio odignoruje. v reale sem tam zachyti TA na expresse, ale ani na to sa neda velmi spolahnut. jedine teda coho sa drzim ze kratko po pol zapinam express a cakaaaam
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
aladinos

Příspěvek od aladinos »

Aby sme si vedeli predstaviť rádio montovane do ročniku 2008
(ospravedlňujem sa za horšiu kvalitu)
Obrázek
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
zajo

Příspěvek od zajo »

caw visna a nerozmyslal si nad inim radiom
visna

Příspěvek od visna »

zajo : nie nerozmyslal ja pocuvam radio v aute minimalne tak zatial ma to az tak nejako neserie , ta si rozmyslal ?
RIO II 1,4 sporty 2008
zajo

Příspěvek od zajo »

no ja uz som si kupil trosku lepsie aj z vystupmy na subofer zajtra mi ho budu montovat
aladinos

Příspěvek od aladinos »

potom pridaj fotky
zajo

Příspěvek od zajo »

caw staf
aj me sa stava ze neprehra skladu ale uz to neriesim uz sim si kupil lepsie radio
mawerik

Příspěvek od mawerik »

Ja som nebral original autoradio. Namotoval som si tam Kenwood http://www.autoradia.sk/kenwood-kdc-bt8044uy ma to aj vystup na subwoofer. Funguje to super, mam tak JBL aktivnu malicku bednu. Vymenil som repro v prednych dverach, doplnil som aj vysaky (vsetko JBL). Este to spravim aj v zadnych dverach a bude. No jednu muchu to radio ma. USB je na 0,5 m kabli vyvedeny zozadu. Tak som ho vyviedol dole ku saltpake do toho ulozneho priestoru, no ked si vedla USB kluca polozim telefon a niekto mi zavola zrusi USB kluc. Musim ho vybrat a dat naspat, az potom to zase hra.

Mal som kadejake autoradia z ktorych som bol na nervy. S Kenwoodom som nad mieru spokojny.
Kia Rio II 1,5 CRDi 81kW (104kW) r.v. 2006
Chiptuning 1.3.2010, 53000 km
104kW, 142k, 314nm
Odpovědět