Koupě cee´du

Odpovědět
Kosťa
Příspěvky: 43
Registrován: ned bře 18, 2007 8:41 pm

Příspěvek od Kosťa »

Máme objednaný benzín 1,4 EX + ESP... na diesel nebyli korunky a při našem ježdění by to ani nemělo smysl...šlo nám hlavně o bezpečnost. Nevím jak tebe, ale ta 1,4 mě neskutečně překvapila. Stěží bych dokázal definovat rozdíl mezi 1,4 a 1,6...obě jse řídil. Celkově mi v nabídce ta 1,6ka nedává příliš smysl...maximálně to má velmi nepatrně lepší zvuk (ve vyšších otáčkách) a malilinkato větší zátah v nižších otáčkách. Jinak si 1,6ku nedokážu představit v užším výběru racionálně smýšlejícího potencionálního zákazníka...
Reklama
 

Marecek
Příspěvky: 122
Registrován: ned úno 25, 2007 7:06 pm
Bydliště: Praha 5-Nové Butovice

Příspěvek od Marecek »

Máš pravdu, také jsem jezdil v obou verzích a rozdíl nebyl až tak patrný..Nevím, třeba se to zdálo jenom mně, ale 10kW (jestli se nepletu) a pár Nm navíc nebylo až tak znát..Možná ta 1,6 bude na delší trasy úspornější, ale dalších 30k Kč navíc (za to je benzinu)...Takže přesně jak píšeš ty, také mi 1,6 až moc tak do nabídky nezapadá..Něco jinýho by byla už 1,8 atd..ale to už jsme OT..
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér :-), červená metla, SOPTÍK
martinzubo
Příspěvky: 51
Registrován: pon bře 19, 2007 5:22 pm

Příspěvek od martinzubo »

Ja pojdem pobehat po predajnach asi tak za mesiac. Bol som skusit 1.6 benzin a asi si ho aj objednam. Akurat cakam este na vsetky farby. Mali by uz sice byt vsetky v ponuke, ale rad by som vedel ako bude vyzerat ta zlta. Ak by niekto vedel, alebo mal link na nejaku tak sem snu PLS.
Inac, neviem ci tu alebo niekde inde som cital ze by mali byt v ponuke aj xenonove svetlomety, vie o tom niekto nieco viac?
Marecek
Příspěvky: 122
Registrován: ned úno 25, 2007 7:06 pm
Bydliště: Praha 5-Nové Butovice

Příspěvek od Marecek »

Zdravím, no o xenonových světlometech jsem nic neslyšel..Ale je možné, že u Vás (SR) je o malinko jiná výbava/doplňky na výběr..Zasílám ti odkaz alespon barev (na tom odkazu jsou vidět rozhodně lépe než v jejich katalogu nebo na ofiko stránkách)..Takže ten odkaz:
http://www.realcentrum.cz/ceed.htm

Jinak barvy jsou prý od března k mání už všechny..V době objednávání tchána byli jen 4..Bílá, žlutá, stříbrná metla, tmavě šedá metla...Při objednání se u nás spletli a dali 8Q což je béžová metla..Naštěstí to ve výrobě vzali a bude teda béžová metla..Potahové látky prý prozatím jedna, v katalogu je to ta první..

Snad jsem ti tím odkazem alespon trochu pomohl, ale asi bys nejradši velkou fotku nebo to vidět live...
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér :-), červená metla, SOPTÍK
Kosťa
Příspěvky: 43
Registrován: ned bře 18, 2007 8:41 pm

Příspěvek od Kosťa »

Ahoj. o xenonech taky zatím nic nevím. Je možné, že to bude ve výbavě toho sport packetu-což je na uvedeném odkaze stříbrné auto s výraznými světlomety. Podle mě je to decentní úprava, která je velmi atraktivní a ty světlomety tomu hodně pomáhají. Dovedu si představit, že jsou xenonové. To auto má namontovány na sobě 17" kola. a jak jsem tu již opsal, tak podle prodejce, sedumnáctky ještě nejsou na Ceeda schválený-takže ani ten paket asi eště neni v prodeji. pokud někdo máte bližší info o tom, jestli na jaké rozměry se na Ceeda dají legálně namontovat, tak sem s nimi...
K těm metlám....kromě jedné červené jsou všechny ostatní barvy metalické...nebo aspoň za příplatek. (info od prodejce). Zkoumjal jsem velmi z blízka například tu bílou a nebyl jsem schopen určit, jestli je to metalýza. Každopádně jediná barva bez příplatku je ta červená. Osobně nemám s barvou žádnej problém, pokud to není křiklavě zelená, či růžová, či fialová, tak barvu neřešim.
Petos
Příspěvky: 48
Registrován: pon bře 12, 2007 2:22 pm
Kontaktovat uživatele:

Bila barva

Příspěvek od Petos »

Bila urcite NENI metaliza. Mam ji objednanou a je bez priplatku....
Kosťa
Příspěvky: 43
Registrován: ned bře 18, 2007 8:41 pm

Příspěvek od Kosťa »

No tak to sem pěkně překvapenej. Prodejce měl jako SVOJE soukromé auto Ceeda CRDI v bílé...a normálně platil příplatek, tak jako všichni ostatní zákazníci v NHCar objednávající cokoliv jiného než červenou. pouze červená je bez příplatku. to teda pak vážně nechápu, Buď se u Vás stala chba, nebo v NH Car všem nepravdivě tvrdí že jen červená není metla a tudíž si pak neoprávněně od lidí co objednávají např. bílou účtujou příplatek??? To si nemyslim. také je rozdíl mezi perleťovým lakem a metalízou.....!!!
kia mechanik
Příspěvky: 52
Registrován: stř pro 20, 2006 11:04 pm

Příspěvek od kia mechanik »

100% bílá není příplatková!!!!!Akorát metli a perletě ty jsou
Petos
Příspěvky: 48
Registrován: pon bře 12, 2007 2:22 pm
Kontaktovat uživatele:

BILA

Příspěvek od Petos »

Tak tak. Bila je pry socka...:)
Vzdy bila byla ta nejlevnejsi. Kupovali prevazne firmy.
Dnes je opet v mode.
To dokazuji ruzna autosalony...
Me se hrozne libi....
Kosťa
Příspěvky: 43
Registrován: ned bře 18, 2007 8:41 pm

Příspěvek od Kosťa »

Jak mi to tedy vysvětlíte? jediná možnost je tedy ta, že NHCar má nějak zvláštně nasmlouvané objednávky nebo co??? O bílé jsem přemýšlel velmi vážně. Prodejce mě ale ujistil, že je za příplatek, i když jsem mu jeho auto zkoumal a tvrdil jsem mu že není ta bílá metla, tak on mi říkal, že za ní musel připlácet a že jedinou barvu za kterou u něj nebudu připlácet je červená. To mi tedy nejde do hlavy... Jediný vysvětlení tedy může být, že každý prodejce má "přidělenu" jednu barvu která není metalická aby nebyl takový výběr nepříplatkové barvy a to nepřímo nutilo zákazníka z dúvodu minimálního výběru nemetalické barvy připlatit 10tis za metalizu...
Kosťa
Příspěvky: 43
Registrován: ned bře 18, 2007 8:41 pm

Příspěvek od Kosťa »

Mě se bíla právě taky strašně líbí. Když jsem to viděl poprvé na testovaném autě na www.auto.cz tak sem koukal a kdyz jsem to videl na 17kách ve skutecnosti tak to byla paráda. Je to pravda, dneska jezdi uz spoustu aut i jako Audi A8, BMW 5, ci MB S klasse v bílý a vypadají nádherně...
Kosťa
Příspěvky: 43
Registrován: ned bře 18, 2007 8:41 pm

Příspěvek od Kosťa »

Ale ta cervena taky nevypada spatne co?

http://www.km77.com/marcas/kia/2007/cee ... gra/14.asp
Kosťa
Příspěvky: 43
Registrován: ned bře 18, 2007 8:41 pm

Příspěvek od Kosťa »

Ahoj, takže vše je vyřešeno a světe div se. Na slovensku mají burdel. Fabrika vybírala od prodejce v NH Car za bílou barvu příplatek, jakoby byla metalická. Po telefonátu na Kiamotors Czech jsme se dověděli, že bílá barva je bez příplatku (jak se i tady psalo), to jsme hned volali do NH Car, kde jen nevericne vrteli hlavou. Prodejce jsme tak mozna vlastne usetrili dalsim problemum, protoze do teto doby zakaznikum, kteri si objednali bilou uctoval priplatek, protoze ho po nem pozadovala fabrika. Zacina to tedy resit, kde se stala chyba.Dokonce i on sam, na svem aute ma bilou, za kterou si paradoxne priplatil. tak jsem ted tedy pekne zvedavy jak se fabrika zachova a jak se to vyresi..
Zatim
igy
Příspěvky: 59
Registrován: stř led 17, 2007 1:29 pm

Příspěvek od igy »

Kosťa píše:Ahoj, takže vše je vyřešeno a světe div se. Na slovensku mají burdel. Fabrika vybírala od prodejce v NH Car za bílou barvu příplatek, jakoby byla metalická. Po telefonátu na Kiamotors Czech jsme se dověděli, že bílá barva je bez příplatku (jak se i tady psalo), to jsme hned volali do NH Car, kde jen nevericne vrteli hlavou. Prodejce jsme tak mozna vlastne usetrili dalsim problemum, protoze do teto doby zakaznikum, kteri si objednali bilou uctoval priplatek, protoze ho po nem pozadovala fabrika. Zacina to tedy resit, kde se stala chyba.Dokonce i on sam, na svem aute ma bilou, za kterou si paradoxne priplatil. tak jsem ted tedy pekne zvedavy jak se fabrika zachova a jak se to vyresi..
Zatim
To je teda bordel made in Kia and Slovakia. Dělají reklamu na auto, které nelze koupit, nepříplatkovou barvu vám dají za příplatek, bůhví co bude dál. Ceeda jsem chtěl, ale tohle mě připomíná styl Mototechny, díky pánové ale jsou i jiné značky, kde se člověk nemusí takto doprošovat.
ivošek
Příspěvky: 37
Registrován: sob srp 12, 2006 9:46 am

Příspěvek od ivošek »

Dost zajímavá debata ohledně bílé nemetalické barvy:-)))) mooc jsem se pobavil hlavně nad NH-car, protože to zní neskutečně podivně.
Bílá se nepřiplácí, bílou určitě u žádného vozidla výrobce nechtěl zaplatit a pokud se někde stala chyba, tak u importéra, který prodává dealerům vozidla od výrobce a nejspíš si "nedopatřením" nafakturoval i příplatek 10tis.Kč za bílou "metalickou" a hlavně nepříplatkovou barvu:-))) a od importéra se poučili asi i v NH-car.
Vážně se bavím.. :D :D :lol:

A jestli chcete 1,4 LX s dálkovým ovl., v Brně jich pár máme skladem, takže Vám je rád prodám.. (PEMM - Bohunice), případně se ozvyte na mail: ivo.soukup@email.cz.
Do druhého dne Vám můžu auto předat!!
Odpovědět