pokec o riu
Re: pokec o riu
nie nieee, ABS teraz do toho netahaj, to neni ono (teda aspon u mna nie). a geometriu tiez predpokladam ze mam ok. bol som na nej davnejsie, ale aj tak ju nepodozrievam. skusal som na rovinke brzdit bez drzania volantu, netahalo to do stran, takze asi fakt tie kotuce. ma tu niekto predstavu o tom kolko stoji vymena?
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
- Reklama
Aladinos: radsej sa ta ani nebudem pytat do ktoreho servisu chodis, kedze sme obaja z rovnakeho mesta
trhanie volantu: ja nic take nemam, jedine co mi robi je kopanie ABS do brzdoveho pedalu ale volant je uplne kludny
dvere: mne sa same od seba zatvaraju lave zadne dvere. Vobec nevydrzia otvorene ani na rovinke. Chvilu drzia a potom buch. Vsimol som si to teraz v lete, takze na najblizsej garancke im to poviem. Inak mi ziadne dvere nerobia problem.
trhanie volantu: ja nic take nemam, jedine co mi robi je kopanie ABS do brzdoveho pedalu ale volant je uplne kludny
dvere: mne sa same od seba zatvaraju lave zadne dvere. Vobec nevydrzia otvorene ani na rovinke. Chvilu drzia a potom buch. Vsimol som si to teraz v lete, takze na najblizsej garancke im to poviem. Inak mi ziadne dvere nerobia problem.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
tak som dal kolesa z prednej napravy na zadnu a to vibrovanie pri 110km/h a viac ustalo RESP. DA SA TO ZNIEST lebo oproti tomu čo to bolo predtým ... t.j. obe predne disky su poškodene ...a vibrovanie pri brzdeni je stale cize to budu len brzdy ...
2013 -.........KIA Cee´d 1.4 Sand Track
2006 - 2013 KIA Rio Sporty 1.4 Olive Gray (predané)
1996 -.........Daewoo Espero 1.5 Rubínovo Červená
2006 - 2013 KIA Rio Sporty 1.4 Olive Gray (predané)
1996 -.........Daewoo Espero 1.5 Rubínovo Červená
pani, kto predava?
http://kia-rio.autobazar.eu/14-sporty-id1682500.html
pozeram ze prve dve garancky v kii v PD a tretia uz na einsteinovej v BA ako keby ten dotycny cital tu chlievik o servisoch a garanckach
http://kia-rio.autobazar.eu/14-sporty-id1682500.html
pozeram ze prve dve garancky v kii v PD a tretia uz na einsteinovej v BA ako keby ten dotycny cital tu chlievik o servisoch a garanckach
som zvedavy ako "rychlo" sa preda...
no to aj ja. ak o to nebude zaujem ani za takuto cenu, tak to sme teda dopadli! 2 roky stare auto a 50% ceny v <>!
ja osobne ratam s velkou stratou hodnoty auta, ale aspon nie je zaujimave pre zlodejov a to ma tesi.
Rovnako ratam aj s tym, ze ked sa ozenim a budem mat deti tak do kufra natlacim kocik stoj co stoj, lebo na nove auto asi mat nebudem
Rovnako ratam aj s tym, ze ked sa ozenim a budem mat deti tak do kufra natlacim kocik stoj co stoj, lebo na nove auto asi mat nebudem
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Ja sa zase chystam auto znicit az na uplny pokraj zivotnosti , proste ho zoderem co sa bude dat a v tom pripade ma nezaujima nejaka strata hodnoty pri predaji , pretoze ked ho budem predavat (mozno) tak to bude uz taky srot ze mi to bude jedno.
RIO II 1,4 sporty 2008
-
- Kontaktovat uživatele:
S tym znicenim na pokraj zivotnosti nieje az taky velky problem ... v BA sa na ceste najde vzdy nejaka dobra dusa ktora ti k tomu dopomôze
Uz ma niekto na RIU co kupil uplne nove aspon najazd okolo 130-150 000km ?
Uz ma niekto na RIU co kupil uplne nove aspon najazd okolo 130-150 000km ?
No to mas pravdu , o dovod viac nestarat sa o nejaku stratu hodnoty pri predaji. Inak to by aj mna zaujimalo kto tu ma km aspon cez 100 000 km , a ake s tym mal problemy. Ja mam zatial 83 000 km a mal som iba jednu vaznu zavadu.
RIO II 1,4 sporty 2008
-
- Kontaktovat uživatele:
Uz aj to je slusne cislo 83 000 a jedna vazna zavada ... firemny fusion 1,4 prvych 50 000km 2 vazne zavady , raz skapal motor a viac nenastartoval tak menili cievku a druhykrat prezmenu v polovici leta v najvecsom teple odisla klima ...
prečo plačete nad roz.mliekom.Tešte sa ,že máte neokukané auto
Mam 41500 a zatial nic vazneho. Medzi moje najvacsie "zavady" mozem pocitat jedine to ze kazdu chvilu si najdem na dverach nejaky novy skrabanec od dobrej duse co zaparkovala vedla mna a nezmesti sa cez dvere. Ach jaj.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
- Maldoc
- Kontaktovat uživatele:
presne jedine co ma tiez trapi su tie skrabance kus len suchnem dade daky konarik a uz to na tom aute vidno je to biedna kvalita
KIA RIO II Sporty
1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG solaris II
kupene 4.Maj 2009
stav km pri kupe: 8
najazdene km cca: 26 500
1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG solaris II
kupene 4.Maj 2009
stav km pri kupe: 8
najazdene km cca: 26 500
co je nove, nikdy naveky nebude nove. Teda straca na hodnote a predat ojazdene Rio za viac ako ho kupil sa nepodari nikomu. Je jasne ze si neudrzi cenu ako ojazdene ako nejaky Golf ci ktorykolvek baworak. Treba ale brat v uvahu znacka nema "ziadnu" historiu, teda ziaden extra rodokmen a tiez sa pod ceny podpisala vizitka modelov z minulych rokov. Ja osobne svoje Rio budem zivit dovtedy dokym bude schopne jazdy a dokym sa nestanem milionarom (prva moznost je spravna). Ked mi skonci zaruka nebudem tak pravidelne chodit na prehliadky ale podla zivotnosti dielov a ich opotrebenia a ci aj budem mat na to €. Po zaruke ak budu € chcem Rio "vytunit" - predny naraznik, zadny a prahy, mozno znizim podvozok, dam ine vyfuky. Kolesa planujem uz rok kupit 16tky a pekne OZ Superturismo do nich... zatial je auto v default vybave, ale i to radio hodlam uz vymenit konecne vratane repro (ale vkuse som nemal cas a € nazvys) - ono ked to clovek nepotrebuje hned a nieje to take akutne tak to neriesi... tak ako ten hnusny 30cm skrabanec na kapote. Ale este do jesene ktora uz nastala to musim zriesit bo ked pride zima a chemia z ciest tak budem mat po jari deravu kapotu... tot moj predzvestnik