pokec o riu
Re: pokec o riu
No hej moze byt, no len ide o tu prehliadku, proste by som vobec nemal naladu sa niekam objednavat a nasledne niekam chodit a tam cakat jak totalny dement ktory si nevie skontrolovat kvapaliny,ziarovky alebo stierace, fakt trapas. Keby tam napisali napriklad kontrola tlmicov, brzd, tesnosti motora alebo hoci co ine....... nepoviem ani slovo, ale napisat ze kontrola ziaroviek, stieracov ..... no fakt sila. Napriklad by som uvital kontrolu oleja v prevodovke, kontrolu napnutia a stavu klinovych remenov, kontrola rozvodoveho remena ...atd atd no len to by uz nebolo zadarmo samozrejme.
RIO II 1,4 sporty 2008
- Reklama
Začali mi pískať brzdy, pri dobrzďovaní niekedy zapískajú....
Stalo sa vám to už?
Ozaj nedalo by sa s tebou BatoNR niekedy stretnúť. Potrebujem si porovnať zvuk motoru lebo ako som už sem tam písal tak mi od 1500-2000ot. začne niečo klepotať.
A mi povieš aspoň či to aj ty počuješ...
Do servisu som objednaný na 4.11 2010 tak či by to nešlo ešte predtým?
Stalo sa vám to už?
Ozaj nedalo by sa s tebou BatoNR niekedy stretnúť. Potrebujem si porovnať zvuk motoru lebo ako som už sem tam písal tak mi od 1500-2000ot. začne niečo klepotať.
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
aladinos píše:Začali mi pískať brzdy, pri dobrzďovaní niekedy zapískajú....
Stalo sa vám to už?
mozno sa ti tam dostala nejaka necistota a brzdy zapiskaju, v tom nevidim ziadny problem
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
nahodou som nasiel odkaz na webe. Je to palubny PC, ktory sa da domontovat do kazdeho auta co ma OBD konenktor na diagnostiku. Mate s tym skusenosti? Cena je 149,- €
Na tejto stranke je (suvisi to s hornym linkom) je aj jednoduchsi palubny PC a je tam aj aplikacia pre iPhone.
Kód: Vybrat vše
http://www.scangauge.sk/
Kód: Vybrat vše
http://www.smartpro.sk/#
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Tak bol som v servise 2x s reklamáciou:
1. hrkotanie z motorovej časti
2. vŕzgajúca sedačka
3. 3x sa mi stalo že sa nedalo naštartovať
1x sa mi snažili odstrániť to hrkotanie no neúspešne, hrkoce to stále....
a našťastie sa podarilo odstrániť vŕzgajúcu sedačku..
2x som tam bol a mi prehrali RJ.
Prídem domov a pri otočení kľúča do polohy ON počujem ako sa nastavuje hore a dole výška svetlometov....
Už mám aj obavy sa znovu ukázať v tom servise ( musím im pripadať ako hypochonder )
1. hrkotanie z motorovej časti
2. vŕzgajúca sedačka
3. 3x sa mi stalo že sa nedalo naštartovať
1x sa mi snažili odstrániť to hrkotanie no neúspešne, hrkoce to stále....
a našťastie sa podarilo odstrániť vŕzgajúcu sedačku..
2x som tam bol a mi prehrali RJ.
Prídem domov a pri otočení kľúča do polohy ON počujem ako sa nastavuje hore a dole výška svetlometov....
Už mám aj obavy sa znovu ukázať v tom servise ( musím im pripadať ako hypochonder )
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
ked ti uz 2x prehravali RJ tak uz aspon startuje to auto do pohody ci nie?
Tropical Red
Tropical Red
To hrkotanie znamena co ? nieje to nahodou klepotanie ventilov pri studenom motore ?
RIO II 1,4 sporty 2008
Ono sa mi stalo iba 3x že mi nešlo naštartovať
Aj mne sa 2 krat stalo ze neislo nastartovat.
Kia Rio II HB
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
-
mne sa stalo ze po nastartovani sa rozklepalo ako V3S-ka, ale tak po pol minute uz boli otacky v norme.
pricom vonku bolo 12stupnov naobed ...
pricom vonku bolo 12stupnov naobed ...
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
No to ti nastartovalo na tri valce, aj mne to asi dva krat spravilo a viem aj cim to je ..... kable ku svieckam, ja som mal vadne kable vymenili a hotovo prejavovalo sa to iba niekedy a pri studenom motore, ja by som vam vsetkym ktori mate problemy so startovanim doporucil aby ste si vymenili vsetky kable ku svieckam t.j. 4 kusy, mne to dost pomohlo , samozrejme nemusi to byt iba tym ale je to najlacnejsie a najrychlejsie riesenie ako to zistit. Podotykam ze diagnostika cez pc nic nezisti!
RIO II 1,4 sporty 2008
-
no v servise sa vyjadrili ze to je skrtiacou klapkou, preto sa motor obcas klepe a vybruje
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
myslis ako, ze je zanesena? alebo aky problem so skrtiacou klapkou?
Tropical Red
Tropical Red