takze prave som si bol umyt auto rucne za 1.50€ vystriekane... co to zmylo ale este minimalne za 1.50€ bude treba

co som vsak chcel povedat, tak tie skrabance nastastie na blatniku a podobne nermam! Jedine zadne prave dvere maju az do zakladu vylupene cca 2x2mm, zrejme nejaky sutrik... potom pravy predny blatnik mal kontakt s dverami od vedla zaparkovaneho auta - ale je to len povrchovy skrabanec... no ale co som si vsimol pribudli komplet na tusim oboch stranach karoserie skrabance typu - povrchove, este je tam spina tak ich naratam dufam ze nie 50

jemne ciarky niekde aj viac ako 5 cm - na ciernej po dokonalom umyti bude zrejme dobre vidno

ale planujem to ked sa uz poriadne otepli voskovat turtlewaxom tak dufam ze pomoze

na tu odreninku pouzijem farbu z plechovky ktoru mi namiesali este vlani , co som chcel povodne pouzit na kapotu ktoru mi tak poriadne poskrabali... ale ta sla do lakovni cize farba v pixli ostala... a tiez ju pouzijem na vnutorne hrany dveri, prahy a pod. kde su skrabance od opatkov a kamienkov ktore to tam skrabu pocas jazdy...