2010 Kia Sorento
Re: 2010 Kia Sorento
To uz asi ne. Byznys je nastartovanej smerem ke snizovani CO2, takze to tak asi jeste chvili vydrzi
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW
- Reklama
Ja som dnes si objednal Sorentu model 2009 v plnej výbave okrem kože, som zvedavý. Cena bola 23000€ predvádzacie vozidlo aj so zimnými pneu. Tak som zvedavý
Ahoj. Tak te tu vitam mezi nama a jsem presvedcen, ze budes naprosto spokojen a nebudes litovat stejne jako asi kazdy z nas spokojenych majitelu . A co se tyce ceny, tak ta je docela zajimava. Mas to v nafte?
Áno, viď http://www.kiapuchov.sk/auto.php?id=24 cena je ešte 23000 a zimné pneu 17" sú v cene
Nojo tak to bude dalsi mazel do rodiny (obrazne receno) . Nevim jak je u Vas, ale docela jsi si vybral i dobry pocasi, kdy ho hnedko naplno vyuzijes. Vcera jsem se otacel na takovym odpocivadelku u nas ve meste, ktere nebylo jeste za celou letosni zimu odklizeny. Jelikoz jsem se tam dneska otacel zase, tak jsem koukal, ze jsem si tam predni napravou trochu upravil vysku snehu . No nicmene kdyz jsem tam zajel tak spolujezdkyne prohlasila prej kdo nas ted odsud vytahne. Tak jsem jenom rekl no prece Sorento, pustil spojku malinko polechtal plyn a vzdalujici odpocivadlo sledoval ve spetnym zrcatku
tak to sa už teším, bývam v horách
Ahoj a taky zdravím nového Sorenťáka. Tohle Sorento je MJ 2008 protože 2009 mají jinou přední masku, ale to nemá jinak na nic vliv a pro dněšní kalamitní počasí je Sorento bezvadná volba. Tak hodně šťastných kilometrů.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Neviem ci som tu prvy clen s novym sorentom 2010, ale musim sa pochvalit, ze som jeho novym majitelom a som nadmieru spokojny. Ci uz po dizajnovej alebo motorickej stranke. V pripade nejakych otazok ma nevahajte kontaktovat. Davnejsie som uvazoval nad starsim sorentom, ale ked som videl model 2010, bolo rozhodnute!
Sorento 2010 2,2 CRDi EX
Ahoj. Tak preji hodne najezdenejch kilometru bez jakychkoliv potizi . Jo to verim, ze jsi sahnul po novem. Jak uz tu bylo receno, z pocatku se mi nelibilo, ale tedko jsem z nej "hotovej", zvlast po tom co jsem se v nem svez . Bohuzel ma malo kilo na tahani, takze to je jedinej duvod, proc si jej neporidim .
Ahoj a vítám tě tady. Jaké máš provedení Sorenta, předokolku nebo provedení s připojitelnou zadní nápravou?
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Mam taku divnu verziu EX bez xenonov, bez CD menica a mensimi kolesami s pripojitelnou zadnou napravou. Kupoval som ju z Madarska cez portal autoolymp. Hadam budem spokojny. Presiel som zo starej audi A6 rok 2000 na toto auto, tak hadam bude vsetko ok. Tahanie viac ako 2500 kg privesu mi chybat nebude a za privitanie vam pekne dakujem!
Sorento 2010 2,2 CRDi EX
Tie xenony by som nelutoval, nedavno mi jeden odisiel na alhambre, 100€ jedna vybojka....xenony su fajn do momentu kedy prestanu svietit
mne by zase HID chýbali. K tej cene, nie je to také hrozné, 100€ za originál výbojku..
Moje rec. Nehlede na to, ze jsem jednou xenony na aute mel a asi mam blbe oci ( i kdyz doktor si to nemysli), ale videl jsem s nima hur nez s klasickejma svetlama. Teda pokud byly idealni podminky tak to bylo pekny, ale jakmile bylo mokro a nebo nedejboze mlha, tak jsem byl hotovej a hlavne sklamanej. A kdyz jeste pripoctu cenu za pripadnou opravu a fakt, ze originaly se menej v parech, aby meli stejna spektra (alespon u nekterych automobilek), tak nemusis niceho litovat ze je tam nemas.MatkoG píše:Tie xenony by som nelutoval, nedavno mi jeden odisiel na alhambre, 100€ jedna vybojka....xenony su fajn do momentu kedy prestanu svietit
Já se taky kloním ke klasickému halogenu, tam se dá dobře experimentovat za pár korun. Jinak na tu mojí přední rampu plánuju dát dvě halogenová světla, která byla na hasičském žebříku jako hledací a s velice dalekým osvitem. Na parabole maji napsáno DDR a to je celá homologace . Ale když byly vyrobené před lety tak snad to nebude problém v dnešní době. Ale svítěj fantasicky.